טוב אמ

אמ,../images/Emo54.gif

אני לא כעסתי עלייך, זה פשוט לא הצחיק אותי ואני לא חושבת שצריך לצחוק על זה.וזה לא כמו הזה עם הפאקצות, כי זה דווקא כן הצחיק אותי:p ואני לא שונאת אותך, אני סתם חושבת שאת ממש לא אוהבת אותי><

broken winges

New member
../images/Emo45.gifאותו דבר

אצלי גמכן כולל החלק האחרון
ובלי החלק של הפאקצות כי אין לי מושג מה זה ><

אנבלייי

New member
מה?? לא../images/Emo2.gif

מאיפה זה בא לכן?! למה?
אוף! למה אנשים חושבים שאני לא אוהבת אותם או מזלזלת בהם? מי אמר שאני לא אוהבת אותך? או את מעין?
אני כןןן
אוף. זה כל הזמן קורה לי., אני לא יודעת, אולי אני משדרת קרירות או משהו? אני מתה עליכן
מהה. מעיין, לא היית צריכה להעלב מזה שאמרתי שאת לא צריכה לסגוד לי|: את כלכך חמודה ומדהימה
זה סתם כי אני לא אוהבת את עצמי
ונועה
מי אמר שאני לא אוהבת אותך?
את היית ממשממש מתוקה במפגש ובכלל
ו.. זהו |: אני לא יודעת מה להגיד. אני לא יודעת למה אנשים מחליטים דברים כאלה לגביי.. וזה לא נכון |:

broken winges

New member
לא נעלבתי

והאמת שזה גם לא ממש אישי אלייך.. אולי זו בעיה אצלי.. אבל תדעי שאני בכל זאת אוהבת אותך וסוגדת לך בסתר כי אני כן אוהבת את עצמך..(XD)
ודבר אחרון-מעיין..זה פשוט צורם לי XD

אנבלייי

New member
מה?? לא../images/Emo2.gif

מאיפה זה בא לכן?! למה?
אוף! למה אנשים חושבים שאני לא אוהבת אותם או מזלזלת בהם? מי אמר שאני לא אוהבת אותך? או את מעין?
אני כןןן
אוף. זה כל הזמן קורה לי., אני לא יודעת, אולי אני משדרת קרירות או משהו? אני מתה עליכן
מהה. מעיין, לא היית צריכה להעלב מזה שאמרתי שאת לא צריכה לסגוד לי|: את כלכך חמודה ומדהימה
זה סתם כי אני לא אוהבת את עצמי
ונועה
מי אמר שאני לא אוהבת אותך?
את היית ממשממש מתוקה במפגש ובכלל
ו.. זהו |: אני לא יודעת מה להגיד. אני לא יודעת למה אנשים מחליטים דברים כאלה לגביי.. וזה לא נכון |:

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo187.gif

נו ברור שלא התכוונת>< אבל בכל זאת זה ממש לא משהו שצוחקים עליו ובטח שלא בכזאת רצינות. וזה ממש ממש לא כמו הקטע עם הפקצות, מה הקשר בכלל? יופי אז העליבו אותנו או צחקו עלינו, מה אכפת? אבל זה היה ממש מפחיד וממש מדאיג וממש ממש לא מצחיק, לפחות לא אותי. ואני לא נוטרת לך טינה או משהו בסגנון אבל אני חושבת שאת קצת מזלזלת בנו, את מפרסמת הודעה כזאת ומצפה שלא נפחד ולא נדאג לך? בסדר אז כמה ידעו שאת צוחקת ושזה בחיים לא יקרה אבל כמה באמת התייחסו לזה. ואני אפסיק לדבר כי אני חוזרת על עצמי.

אנבלייי

New member
אני לא יודעת מה להגיד |:

אני חושבת שכל מה שכתבתי בהודעה שלי עונה על מה שאת אומרת. ואני לא יודעת למה זה אומר שאני מזלזלת בכן, ואני חושבת שאת לא יכולה להגיד את זה סתם ככה|: כי אתן באמת חשובות לי. ואני אוהבת אותך, ואני אוהבת את הפורום, וכבר אמרתי את זה. ואם הייית מזלזלת בכן לא הייתי כלכך מתעקשת להסדיר את העניין הזה, ולגרום לכן להבין את מה שיש לי להגיד.. וזה שאני עשיתי דבר כזה רק מראה שהרגשתי מספיק קרובה אליכן בשביל להתבדח בדיחות פרטיות ומטומטמות שלא מצחיקות אתכן, אבל כנראה שזה פשוט לא הולך ככה ולא הבינו את הקטע הזה
ואולי לא היו אמורים. אני לא יודעת. ואני לא|מזלזלת בפורום.

poohandme

New member
אוך נו אני לא מובנת><

לא התכוונתי ממש "מזלזלת", התכוונתי שאני לא מבינה איך לא יכולת לראות מההתחלה שאנשים באמת יראו את זה ברצינות וידאגו לך... הבנת?

אנבלייי

New member
כן ../images/Emo13.gif

אני יודעת שהייתי אמורה לראות.. אני יודעת שהייתי אמורה לצפות לתגובות של בנות, והאמת היא, שבדיוק כמו שזאת לא הייתה הכוונה שלי לא ממש חשבתי מה אני עושה ולא התעמקתי בזה באותו רגע, בהתחלה זה לא היה הרעיון >< פשוט אחריי שטעלי כתבה "אה זה לא מצחיק?" פתאום סתם כתבתי אתזה בשתי שניות, וזה היה נראלי משעשע באותו רגע במיוחד בגלל שהוספתי בסוף שזה לא אמיתי, אני לא חשבתי מה זה עלול לגרום |: זה לא היה משהו גדול כזה, סתם תערובת של מצברוח, סיטואציה ו..אנבל

יש לי פלאפון חדש ../images/Emo9.gif

יהייייייייייי ^__^ מכירות "SK Super Slider"
אז יש לי אותו
יששששששששששששששששששש *מאושרת* למי שלא יודעת, זה הפלאפון... וגם לאבא שלי יש חדש, יש לו כזה
הוא כמו שלי, רק עם מצלמה שמצלמת תמונות ווידאו...

אנבלייי

New member
../images/Emo7.gif

אני יודעת שאני קצת שנואה כרגע, אבל ממש רע לי ואני צריכה חיבוק או משהו
אני לא יכולה יותר. נמאס לי שאני מטפלת בהורים שלי,ושיש להם מנטאליות רגשית כמו לילדים בני שלוש, ונמאס לי מהמעגל החברתי שאני נמצאת בו, ונמאס לי לשנא את עצמי ואת כולם, ונמאס לי לחפש כל הזמן ולא למצא, ונמאס לי לכעוס ולהעלב ולקנא ולהיות מאושרת מדברים קטנים ופתטיים, ובעיקר נמאס לי מעצמי. ונמאס לי שאני כל הזמן מרגישה בודדה בתוך קבוצות ענקיות שסובבות אותי, ואני מרגישה שאין לי בכלל חיים ואי פשוט רוצהל ברוח לאנשהו, כי גם שאני שמחה זה לא אמיתי. וכי אני אגואיסטית והכל סובב סביבי, ואני לא מסוגלת לשמוח בשמחה של אחרים, ואני פשוט רוצה למות.

shmeksit

New member
../images/Emo24.gif

ביקשת קיבלת! אם בא לך לדבר איתי תכתבי לי מסר..

8ar8ie

New member
../images/Emo24.gif

אל תיכנסי שוב למצב כזה... דברי איתי:\ *חייבת לרוץ לאכול*

למעלה