טוב אמ

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifלמה כל העולם אומר לי

שאני פוטוגנית?
מוזרים.

GalGul000

New member
חזרתי ../images/Emo9.gif

אני בקושי מסוגלת לפתוח את העיניים. לא ישנתי דקה בלילה.... היינו אמורות לשמור מ3 עד 4, וחברה שלי הייתה צריכה לשמור מ4 עד 5. אבל כבר נשארנו איתה, כי לא היה לנו כוח ללכת עד לגדוד שלנו ולהעיר את מי שאמור להיות עם חברה שלי. וגם היה כיף, וגם ככה לא היינו עייפים. וקמים ב6. אז לא ישנו דקה. ישבנו כל הלילה עם המאבטח [פאק. כל כך מוזר לי לקרוא לו ככה. עד לפני כמה חודשים הוא היה שמיניסט אצלנו
] ואיזה שביעיסט. והיה מצחיק בטירוף.... אני שונאת חניכים. כל כךךך שונאת חניכים. ואני שונאת מישהי שהייתה איתי בצוות. היא כל כך מטומטמת.... היא פשוט חירפנה אותי כל הטיול. ואני שונאת את הצוות של המדריכים של הגדוד שליווינו. ואני שונאת את הגדוד שליווינו. ואני שונאת עליות. אבל היה כיף בסך הכל. אפילו שהיה מסלול קשה היום ובקושי תפקדתי כי לא ישנתי בלילה. אבל בתכלס, הלילה זה היה הקטע היחיד שנהנתי בו מכל הטיול המזדיין הזה.

GalGul000

New member
אני חמשושית ../images/Emo9.gif

לא מדריכה [שנה הבאה אני אדריך..], אבל כבר לא חניכה [ברוך השם.]

נהנית?><../images/Emo13.gif

גם אם לא כל כך, בלילה נהנית, וזה נהדר^^ ישנת טוב הלילה? נראה לי שהיית צריכה את זה><^^

שטופ

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

יצא הספר השישי בעברית!!!!!!!!!!! כשהמתרגמת ראתה שיש המון תרגומים מחתרתיים, היא החליטה להוציא אותה עכשיו, למרות שאמרו שהוא יצא רק בחנוכה. היא גם רצתה לבדוק איך תתפשט השמועה, אז לא אמרו על זה בחדשות. אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Stinki Winki

New member
אממ

מצטערת שאני לא ממש מאמינה, פשוט לא אמרו על זה כלום בפורום ה"פX:

מה?!

אני כל הזמן שוכחת שכבר קראתי אותו *סטירה לעצמי* אבל הוא מדהים ואני צריכה לקרא שוב כדי לוודא שהייתה סיבה לכמות דמעות שירדו לי
>< אוף, אני שוב מתחילה לבכות
וזה מטומטם>< אני רוצה את הספר!! ואני מאמינה לכל דבר><

למעלה