טוב אמ

TEENAGER1

New member
טוב אמ ../images/Emo32.gif

עשיתי פה סדר קצת
כל העמוד היה שרשורי מפגש ושרשורי חוסר מפגש והשאר היה גמדענק בערך P: אז סליחה על השרשור האכזרי או משו לילה טוב.

GalGul000

New member
מיכל אני אוהבת אותך ../images/Emo7.gif

ולא ראיתי אותך. ולא פגשתי אותך. אבל הקול שלךךךך
אממ. אני שונאת את חברה שלי. כל כך כל כך. היא פגשה את עברי הזונה
ולא ביקשה חתימה בשבילי, ולא צילמה, ולא נתנה לי לדבר איתו, ואפילו לא נתנה לי לדבר איתה. לא התקשרה
[היא טוענת שכן. אבל אין הוכחות לזה.] אני שונאת אותההההההההה. העולם הזה לא פייר. היא בכלל לא אוהבת אותו. למה היא ולא אני?
ולמה היא לא ביקשה משהו בשבילי. ארררר. וזה היה בשינקין. פאקינג שינקין. והייתי בשינקין לפני פחות משבוע וחיפשתי אותו בכל חור. זה כל כך מתסכל
ומחר בצפר, וזה חרא כל כך. לא עשיתי שומדבר לחופש. כלום. לא נגעתי במחברות. ויש לי עוד דברים למחר. וכולם היו במפגש היום ואני לא. הכל מזדיין

Cool Simsit

New member
בנות!!!!1

אני נוסעת בארבע וחצי היום בבוקר לאילת!! (על זה השווצתי במפגש) ולא אמרתן לי ביי ותהני! (חוץ מאלאור שדיברתי איתה במסן) אז ביי לכן! ואני אוהפת אתכן נורא נורא!! ושימו תמונות!!! שאני חוזרת אני רוצה לראות תמונות!! וגם שלי! כי גם לי מגיע להיות מוכרת
אז ביי לכן! [מוזמנות לשלוח ביי וחיבוק]

8ar8ie

New member
הו את את מותק:]../images/Emo25.gif

ואני הבנאדם הכי לא פוטוגני שיש ואין לי כך לשרשר אז אם במקרה יש תמונות שכתוב מאיה. אל תסתכלו:[

my presious

New member
../images/Emo65.gif[מאומץ חדש] מה?!../images/Emo2.gif

ראיתי את התמונות והייתה תמונה שלך וחשבתי לעצמי "מי לעזאזל המדהימה הזאת?!
" ואז ראיתי שכתבו שזאת מאיהD: את ממש יפה, באמת

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifאני חולה. אני פאקינג חולה.

ואני לא יודעת במה P: בטח יש לי איזו מחלה לא מזוהה שתתקוף אותי ותאכל לי את המוח P: אבל זאת לא אני. זו המחלה. אעעעעע, לא רוצה להשתעל יותר >< סינוסים מזדיינים ><

יולי?

מה עניין בסינוסים שלך? אני עברתי יניתוח לפני חודש בגלל זה.. תגידי אולי אני יכולה לעזור.*מומחה*חעע

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gif ../images/Emo12.gif

עוברים ניתוח בפוליפים ובשקדים. לא בסינוסים P:

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo187.gif../images/Emo122.gif

קיבלתי 97 בבוחן קשה במתמטיקהD: יש לי נטייה מטומטמת(כן, זה תואר מתאים
) לקבל ציונים ממש טובים בבחנים וציונים גרועים במבחנים(במתמטיקה). וזה ממש ממש מעצבן|:

אנבלייי

New member
^O^

אני קיבלתי 100 במבחן במתמטיקה, ואני באתגר^^ אוווווווווי כמה שאני חכמה ^O^

למעלה