טוב אמ

אנבלייי

New member
../images/Emo6.gif

מצחיקה
שלא קנית אותם ^^ אבל אני מכירה את הסיטואציה שאמא מנסה לדחוף מתנות O.O זה מוזר
בכלמקרה, אם תקני אותם, תתחדשי ^^
 

אנבלייי

New member
><

זה למה זה מוזר
כי אמהות לא אמורות לנסות לדחוף מתנות -_-" רק שאמא שלי מנסה לדחוף לי מתנות גרוזיניות ומעוותות 0.0 אז אני לא רוצה אותן
וזה עודיותר מוזר, שאמא נסה לדחוף מתנות והילד לא רוצה -.-"
 

broken winges

New member
שיר ישן מאוד..כי משעמם לי ^ ^ =X

השמיים שחורים הרגליים לא זזות עומדת באמצע שום מקום מנסה לחיות הסופה נראית באופק אך היא עוד רחוקה אני מחפשת מקום לינה כדי שלא אפגע כי נפגעתי כבר יותר מדי וכעת אני לבד הפסלים והקירות הם איתי כאחד מחבקת את הפסל הגדול ביותר חוסמת את כל הדמעות איך זה שביום שמש אחד הכל התפרק לי בין האצבעות עוצמת את עיניי חזק מנסה לדמיין עולם טוב יותר עולם מעניין מדמיינת מים כחולים כים זורמים מדמיינת עולם מלא חיים מדמיינת ארמון מפואר לבן וגדול ואני אליו נכנסת בלי לשאול וישנן חדרים ומלא דלתות ואני מתקרבת וכולן פתאום ננעלות אני מנסה להכנס אבל בחוץ אותי הן משאירות מנסה לברוח אבל עליי הן סוגרות מתקפלת בפינה מתפתלת בשקט במהרה את עיניי פוקחת ונזכרת שעצמתי את עיניי וניסיתי לדמיין ניסיתי לדמיין עולם טוב יותר,עולם מעניין אבל זה לא הצליח ועולם כזה אינו קיים כי אין עולם חסר כאב כי אין עולם חסר מוות ואין עולם חסר בגידות ואין עולם שמקשה לבני האדם לחיות כי אלו החוקים שה' קבע ואף אדם בעולם לא אחרת יברא אז אני מנסה למצוא את הטוב בהכל אבל איך זה שנראה לי שהכל שחור איך אינני יכולה סתם כך לחייך? איך אינני יכולה לחיות סתם כך בכיף? ובמה אני שונה מכולם? למה אני היחידה בעולם? האם אני מוזרה בעיניי אחרים? הלא הם שנראים לי כמו זרים, הם אלו השונים! לא אני.. לא אני... אני זו אני. אני בת אדם כמו כולם, אז מה אלו העיניים הננעצות בי ככה סתם? ומאז עברו כמה שנים וזיכרון זה אקח עימי עד סוף היום אך הפעם גם סוף טוב יש לחיי הלא כעת מצאתי את חבריי והם לא תוקעים בי מבטים משונים, הם כמוני הם שונים לעיניי זרים. אבל לי לא אכפת,כל עוד הם איתי כי לי יש חברה שתלווה אותי ומה איתך?ומה איתך? האם גם חברייך מלויים אותך? אם לא אולי כדאי שתנסה למצוא חברים אמיתיים שיבואו איתך עד הקצה וכשתמצא תוכל לחיות בשלווה עד הרגע שבו יגיע מותך וגם אז נשמתך תתנקה ולעד בשלווה ובשקט תחייה משהו שאני לא אחווה לעולם כי עליי חיי נצח נגזרו ,לא כמו לכולם אבל אני אנסה ואמצא את הטוב בעולם, כי כמו הרע,גם הטוב חייב להיות, קיים.
 

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo122.gifכרגע עשיתי עבודה שלמה

על חיזור... בעבודה הייתה שאלה: "איך בני אדם מחזרים זה אחרי זה?" (wtf?) כמעט רשמתי "הלו בובה, את באה לפה הרבה?" אחח השיעמום P:
 

חמצמצה

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אני הייתי רושמת
אבל תלוי במורה.. חחח שנה שעברה במבחן בתנ"ך, אז היא החזירה את המבחנים וסיפרה על מה שילדים כתבו בתשובות- ש'- מזה משו.. ת'- זה כמוטלנובלה
או שמישו כתב- "ושאלת מיליון הדולר היאא, למה שאול ידה ידהידהידה.."
 

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifנעמה ושירה לכאן!!!

-כי אין לוח- אממ יש מצב שאני עושה דולי אחרת במקום זאת שאצלכם בתחרות? כי ממש לא השקעתי והתחלתי אחת אחרת שאני נורא אוהבת *O* אממ..זה בסדר מצידכן?
 

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif הממממממממ.

*פרצופחושב* אמממממממממממממממממממ. :< אה לא יודעת. אני צכה להתייעץ עם שירע O:
אולי נשנה את החוקים בתחרות שאפשר שתי כניסות לאדם..
 

אנבלייי

New member
נשלחבאמצע><

אני מבקשת סליחה מכל מי שגרמתי לו לדאוג לי. או שההודעה שלי לא הצחיקה אותו.
אבל אני לא יודעת למה לנטור לי על זה טינה כי זה לא כאילו התכוונתי לגרום לכן לדאוג, ומייד אחרי זה כתבתי שזה לא נכון. וזה להמשיך לכעוס עליי אחרי שגיליתן שאין לכן סיבה לדאוג, ואחרי שגיליתן שכלל לא רציתי שתדאגו, כי גם אם זה לא יצא ככה, אני חשבתי שכולם יבינו שאני לא רצינית, וכנראה שטעיתי. זה סוג של.. הומור שחור? וזה לא שאני לא רגישה לנושא, כי יש לי התנסויות אישיות איתו. [לא על עצמי..] וכנראה שזה לא המקום לשים בו דברים כאלה, או שכן, אבל לא בצורה כזאת. ויכול להיות שאתן רואות את ה כמו הפעם שבה אמרו עלינו שאנחנו פקאצות סנוביות באיזה קומונה אחת, שהן אמרו שזה בצחוק ואנחנו, או, חלקינו, לא ראינו את זה כמשהו מצחיק. או ככה זה יוצא, למרות שזה לא אותו הדבר. ובכל מקרה, אני רק רוצה שתדעו, אם אתן עדיין לא יודעות, שאני פשוט אוהבת אתכן. ושאני בחיים לא הייתי עושה משהו בשביל לגרום לכן לדאוג, או לכעוס, או בכלל לפגוע בכן בדרך כלשהי. תחשבו עלזה.
 
למעלה