עכשיו אני../images/Emo20.gif
שם:נועה גיל:22 כתובת :כפ"ס כמה זמן אני בפורום:שנה פלוס מינוס מוצר ה- טיפוח שלי :הממ..כל פעם אני מוצאת להיטים זמניים אבל אני חושבת שסבון לניקוי עדין של קלרינס הוא הנאמבר 1 מוצר אחד שהייתי לוקחת לאי בודד: אני מניחה שקרם לחות כי עם העור יהיה יבש ומחוספס לא משנה מה אני אשים עליו אני איראה נורא,אבל אולי באי בודד העור של כולם נראה נפלא ואז אקח את חברתי הטובה המסקרה שמייפה ומשדרגת בקלות המוצר שהכי בא לי לנסות כרגע הוא:מתחשק לי לנסות את האקווה פיוג'ן של לנקום החדש,יש מצב להתאכזב אבל מתחשק לי נורא הייתי רוצה לשנות בעצמי :הממ..קצת דיאטה תהיה אחלה..אני עובדת על זה
הדבר שאני הכי אוהבת בעצמי:עיניים,נכון נורא בנאלי אבל אני באמת אוהבת אותן צבע השיער הטבעי שלי :חום צובע/ת - כן /לא :כן,לבלונדיני עם גוונים... שגרת הטיפוח שלי:בוקר וערב ניקוי וליחוח העור
,מדי פעם פילינג,מסיכה ובקשר לגוף,לפעמים קרם גוף משתנה, פילינגים למינהם וקרמים לכל מקום אפשרי (מרפקים,ידיים,רגליים וכו') שיער-מסיכה לפעמים כרגע אני משתמשת ב: סבון-של דיור מסידרת יוד מי פנים -נאמבר 2 של קליניק מסיכה-חד פעמיות,נטורל קרם לחות -יוד הסלבריטי הכי מטופח לדעתי הוא\היא:פנינה רוזנבלום,נכון היא מזעזעת אבל היא מטופחת ואי אפשר להתווכח על זה האישה /בחורה הכי יפה בעולם לדעתי היא:קרן מיכאלי מדהימה בעיני האיש/הבחור הכי יפה בעולם הוא:בעקרון כל מי שאיתי ואני אוהבת מקבל את התואר הזה
,אבל סלבריטי-אני לא מאמינה ששכחתי את השם שלו אבל זה החתיך מהכי גאים שיש הגעתי לפורום בעקבות:שיטוט בתפוז,ומאושרת מאז שזה קרה
לעולם לא יתפסו אותי בלי:מסקרה לעולם לא יתפסו אותי עם:בגד עור,איפור צעקני,צבע מזעזע בציפורניים סוג העור שלי :רגיל טיפה יבש המוצר שעבד עליי הכי טוב עד היום:סידרת יוד של דיור הייתה הכי מפנקת עד כה החברה שאני הכי אוהבת בטיפוח :לוקחת מכל חברה את הדבר שטוב בעניי באיפור:כנ"ל מודל לחיקוי :לא מישהו שעולה כרגע המסקרה שלי:היפנוז,פול אנד סופט עיפרון העיניים שלי :רבלון המייקאפ שלי:מדינה מילנו או גרלן הסמק שלי :אין,יש לי סומק "טבעי" (שאם יש מישהו שרוצה אותו ,הוא שלו..)
שם:נועה גיל:22 כתובת :כפ"ס כמה זמן אני בפורום:שנה פלוס מינוס מוצר ה- טיפוח שלי :הממ..כל פעם אני מוצאת להיטים זמניים אבל אני חושבת שסבון לניקוי עדין של קלרינס הוא הנאמבר 1 מוצר אחד שהייתי לוקחת לאי בודד: אני מניחה שקרם לחות כי עם העור יהיה יבש ומחוספס לא משנה מה אני אשים עליו אני איראה נורא,אבל אולי באי בודד העור של כולם נראה נפלא ואז אקח את חברתי הטובה המסקרה שמייפה ומשדרגת בקלות המוצר שהכי בא לי לנסות כרגע הוא:מתחשק לי לנסות את האקווה פיוג'ן של לנקום החדש,יש מצב להתאכזב אבל מתחשק לי נורא הייתי רוצה לשנות בעצמי :הממ..קצת דיאטה תהיה אחלה..אני עובדת על זה