טוב אז לבקשת הילה :

עכשיו אני../images/Emo20.gif

שם:נועה גיל:22 כתובת :כפ"ס כמה זמן אני בפורום:שנה פלוס מינוס מוצר ה- טיפוח שלי :הממ..כל פעם אני מוצאת להיטים זמניים אבל אני חושבת שסבון לניקוי עדין של קלרינס הוא הנאמבר 1 מוצר אחד שהייתי לוקחת לאי בודד: אני מניחה שקרם לחות כי עם העור יהיה יבש ומחוספס לא משנה מה אני אשים עליו אני איראה נורא,אבל אולי באי בודד העור של כולם נראה נפלא ואז אקח את חברתי הטובה המסקרה שמייפה ומשדרגת בקלות המוצר שהכי בא לי לנסות כרגע הוא:מתחשק לי לנסות את האקווה פיוג'ן של לנקום החדש,יש מצב להתאכזב אבל מתחשק לי נורא הייתי רוצה לשנות בעצמי :הממ..קצת דיאטה תהיה אחלה..אני עובדת על זה:) הדבר שאני הכי אוהבת בעצמי:עיניים,נכון נורא בנאלי אבל אני באמת אוהבת אותן צבע השיער הטבעי שלי :חום צובע/ת - כן /לא :כן,לבלונדיני עם גוונים... שגרת הטיפוח שלי:בוקר וערב ניקוי וליחוח העור:),מדי פעם פילינג,מסיכה ובקשר לגוף,לפעמים קרם גוף משתנה, פילינגים למינהם וקרמים לכל מקום אפשרי (מרפקים,ידיים,רגליים וכו') שיער-מסיכה לפעמים כרגע אני משתמשת ב: סבון-של דיור מסידרת יוד מי פנים -נאמבר 2 של קליניק מסיכה-חד פעמיות,נטורל קרם לחות -יוד הסלבריטי הכי מטופח לדעתי הוא\היא:פנינה רוזנבלום,נכון היא מזעזעת אבל היא מטופחת ואי אפשר להתווכח על זה האישה /בחורה הכי יפה בעולם לדעתי היא:קרן מיכאלי מדהימה בעיני האיש/הבחור הכי יפה בעולם הוא:בעקרון כל מי שאיתי ואני אוהבת מקבל את התואר הזה:),אבל סלבריטי-אני לא מאמינה ששכחתי את השם שלו אבל זה החתיך מהכי גאים שיש הגעתי לפורום בעקבות:שיטוט בתפוז,ומאושרת מאז שזה קרה:) לעולם לא יתפסו אותי בלי:מסקרה לעולם לא יתפסו אותי עם:בגד עור,איפור צעקני,צבע מזעזע בציפורניים סוג העור שלי :רגיל טיפה יבש המוצר שעבד עליי הכי טוב עד היום:סידרת יוד של דיור הייתה הכי מפנקת עד כה החברה שאני הכי אוהבת בטיפוח :לוקחת מכל חברה את הדבר שטוב בעניי באיפור:כנ"ל מודל לחיקוי :לא מישהו שעולה כרגע המסקרה שלי:היפנוז,פול אנד סופט עיפרון העיניים שלי :רבלון המייקאפ שלי:מדינה מילנו או גרלן הסמק שלי :אין,יש לי סומק "טבעי" (שאם יש מישהו שרוצה אותו ,הוא שלו..)

עונה...

שם: פחית גיל: 16 כמה זמן אני בפורום: תאמת, הייתי בפורום כשהוא רק נפתח תחת כינוי אחר, וחזרתי בקאמבק לפני חצי שנה?
מוצר ה- טיפוח שלי : נכון לעכשיו סדרת חלאבין הירוקה. מוצר אחד שהייתי לוקחת לאי בודד: טלפון. המוצר שהכי בא לי לנסות כרגע הוא: הפודרה של קליניק. הייתי רוצה לשנות בעצמי :יותר מידי.. הדבר שאני הכי אוהבת בעצמי: ת'כלס, כתפיים. צבע השיער הטבעי שלי : חום כהה. צובע/ת - כן /לא : כן. לאדום. כרגע אני משתמשת ב: סבון- של חלאבין מהסדרה הירוקה. מי פנים -כנ"ל מסיכה- חימר ירוק. קרם לחות - של חלאבין [נו, הירוק]. הסלבריטי הכי מטופח לדעתי הוא\היא: ג'ניפר לופז. האישה /בחורה הכי יפה בעולם לדעתי היא: פרנקה פוטנטה ]run lola run] האיש/הבחור הכי יפה בעולם הוא:ג'וני דפ... הגעתי לפורום בעקבות: כשרק פתחו את הפורום, אז תפוז פירסמו אותו בכל הפורומים, אז נכנסתי. מאז הוא במועדפים שלי [למרו שהיו לו כמה תקופות יובש]. לעולם לא יתפסו אותי בלי: פודרה/מייק-אפ. לעולם לא יתפסו אותי עם: סומק. סוג העור שלי :שמן לטיגון צ'יפס. המוצר שעבד עליי הכי טוב עד היום: האקנתרים מרופא העור- שממש מייבש פצעים. החברה שאני הכי אוהבת בטיפוח : נכון לרגע זה- חלאבין. באיפור: רבלון. מודל לחיקוי :לא עולה לי בראש. המסקרה שלי: אין. עיפרון העיניים שלי : שלי? פעם ב.. כשאני משתמשת, אז הוא של חברה
המייקאפ שלי: רבלון, או ד"ר עור, או ג'ייד. הסומק שלי :-

עונה לשאלות של עצמי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שם:סיגל כהן
כתובת : אזור הדרום
כמה זמן אני בפורום: בסביבות השנתיים וחצי -שלוש
מוצר ה- טיפוח שלי :אהה... אין לי משהו מסויים .. אולי הקמפרה קרם שמציל אותי שאורח בא לבקר לי בפנים...
מוצר אחד שהייתי לוקחת לאי בודד: סבון פנים עם לחות בתוכו ( כדי לחסוך את הקרם לחות שאני חייבת )
המוצר שהכי בא לי לנסות כרגע הוא: HEALYHY SKIN של ניטרו' המדובר והמסופר, והמסיכה של גרלן .
הייתי רוצה לשנות בעצמי : גובה , ועור חלק.
הדבר שאני הכי אוהבת בעצמי: שפתיים .
צבע השיער הטבעי שלי : שחור
צובע/ת - כן /לא : לא.. אבל זה בתכנון.
שגרת הטיפוח שלי: סבון - מי פפנים - בבוקר קרם לחות לוריאל עם הגנה בערב ווישי - פילינג ווישי 3פעמים בשבוע - מידי פעם נייט טריטמנט ג'ל של לוריאל - מסיכה פעמיים בשבוע - רפיניש של לוריאל פעמיים בשבוע .
כרגע אני משתמשת ב: סבון- ווישי מי פנים -ווישי מסיכה-אוטוטו גרלן קרם לחות -ווישי ולוריאל
הסלבריטי הכי מטופח לדעתי הוא\היא: ברור שפנינה רוזנבלום. היא סוגדת לנושא בצורה מפחידה ומוגזמת ..
האישה /בחורה הכי יפה בעולם לדעתי היא: אוהוו.. יש הרבה - אנג'לינה ג'ולי , אנדריאנה לימה , לטיסיה קסטה , איזבל פונטנה .
האיש/הבחור הכי יפה בעולם הוא:בלי ספק- פקונדו ארנה
. אה וגם מרטין קרפאן שווה בטירוף.
הגעתי לפורום בעקבות: שאלה - נדמה לי???
לעולם לא יתפסו אותי בלי: שיער מסודר
לעולם לא יתפסו אותי עם:אודם
סוג העור שלי :מעורב
המוצר שעבד עליי הכי טוב עד היום: סדרת פיור זון של לוריאל - אבל בלי הקרם לחות .
החברה שאני הכי אוהבת בטיפוח : גרלן . באיפור: מאק , איל מקיאג' .
מודל לחיקוי :אין...
המסקרה שלי: לוריאל- לאש ארכיטקט
עיפרון העיניים שלי : דנה ביוטי .. כבר שנים..
המייקאפ שלי: כרגע אין . אני מתנזרת , לא עושה לי טוב לעור..
הסומק שלי : אבקה אינדיאנית מס 65 של ג'ייד.

I Was Hoping

New member
תודה על פקונדו על הבוקר../images/Emo99.gif

אבל אם כבר - אז פבלו אצ'ארי, אבל לא ניכנס לזה כאן

טוב אז קחי עוד מתנה על הבוקר../images/Emo26.gif

למרות שבשבילי פקונדו הוא נמבר 1

I Was Hoping

New member
אייייייה הרגת אותי

ועשית לי את היום כל כך כל כך כל כך! אוווף איזה מושלם, למות! *מתמוגגת ולא סוגרת את ההודעה שלך יום שלם. או שפשוט עושה מזה וול פייפר?*

מי מהם? פאבלו או פקונדו??

שניהם שחקנים גדולים מארגנטינה - שמככבים אצלינו על המסך הקטן ב"ויוה"

טיי 1

New member
תארתי לעצמי

אבל זו בעייה לבחור מי הבחור/ה הכי יפה , או בין היפים . . לא חסר בחורים יפים. בתל אביב על כל שני מטר. מחוץ לתל אביב על כל מטר :) ובטלוויזיה , בעולם הבידור, העסקים. בהכל, במקום העבודה . בחדרי מדרגות,בהרצאות באוניברסיטה. (תיכף אני אשמע כמו ד"ר סוס) לא כולם לטעם של כולם. אפילו מי שלא אוהב את דודי בלסר, יודע שהוא נאה לכל הפחות . ונאים נאות יפים יפות , נרצים מדהים ומצויין ושמפתחים ומטפחים את עצמם. יש המוני המונים לא צריך להיטפל לאיזה פקונדו אחד :)

טיי 1

New member
fu*k pakundo

חסרים כאלה ? למשל רודריגו סנטורו האיכותי והמאמי ומפאת רחמים על הצופות , לא שמתי פה תמונה של גוף. אחרת בכלל לא הייתה כאן נפש חיה יותר.

טיי 1

New member
ואולי האישה היפה בעולם

(תראי איך לאט לאט אני עונה על הסקר שלך :)

tokit

New member
השמועות המרושעות אומרות

שלבעלה יש (או היה) רומן עם ג'ניפר אניסטון.. היא מדהימה ביופיה..

למעלה