טוב אז לבקשת הילה :

פרינסס36

New member
נכוןן אינס

כן יצאה לה לבכות די הרבה(בעצם הרבה מאד)..ובמיוחד כשהן עשו כושר ,טוב עם מדריכה כזו גם אני ההיתי בוכה..

lady h

New member
למה אלון לא עונה???

אלון, תענה על הסקר. אל תהיה כמו טיי

טיי 1

New member
אתם יודעים פה עליי הכל

מה זה השטויות האלה :) כל פרט בשיגרה שלי . אז תרגעו :) ויודעים מה - אם -

eldorado

New member
שלי נורא פשוט

אני בטוח שאתה יכול למלא את שלי. רוצה לנסות?

טיי 1

New member
אתה. ואלון, כל אחד בנפרד

ממלאים את השאלון בכבוד וכהוויתו. ואז אני אעשה את שלי. תנו לי ללכת לישון.

אני

גיל: 20 עוד מעט. כתובת: ירושלמית. כמה זמן אני בפורום: שנים אבל רוב הזמן אני רק קוראת. המוצר שלי: משחת שיניים (אל תצחקו - אין על חיוך נוצץ!) מוצר אחד שהייתי לוקחת לאי בודד: שוב משחת שיניים (הפעם זה בגלל שאני לא יכולה לסבול ג'יפה של בוקר) המוצר שהכי בא לי לנסות: קרם משזף. הייתי רוצה שלנות בעצמי: להיות יותר רזה. הכי אני אוהבת בעצמי: אותי! צבע השיער שלי: גוונים. (בעיקרון חום אגוז) צובעת צובעת שגרת הטיפוח שלי: מתקלחת, שותפת פנים ומצחצחת שיניים פעמיים ביום. מסכות פעמיים בשבוע ופאן כל פעם אחרי . איפור רק בוספי שבוע למסיבות. כרגע אני משתמשת בסבון רגיל כדי להוריד איפור ובכלל לשתוף פנים - מנסיון - זה הכי טוב! הסלבריטי הכי מטופח - אין לי מושג כי זה שמישהו נראה טוב לא אומר שהוא מטפל בעצמו, יש לו פמליה שלמה בשביל זה! האישה הכי יפה בעולם: אנג'לינה ג'ולי. הבחור הכי יפה בעולם: לא עולה לי בראש מישהו מדהים! הגעתי לפורום...כבר לא זוכרת. לעולם לא יתפסו אותי בלי...חיוך סוג העור שלי: הוא היה שמן אבל אני לוקחת ראוקוטן והוא עכשיו יבש מאוד ואדמומי. המוצר שעבר עלי הכי טוב..שמפו הוואי ומסכה לשיער של לוריאל. החברה האהובה עלי ג'ייד ולוריאל מודל לחיקוי...כל דוגמנית כמעט. בנוגע לאיפור אני לא זוכרת את השמות ואין לי כוח לקום ולבדוק אז תסלחו לי!

Twinkle1

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שם: הדס גיל: 22 כתובת: כפר סבא כמה זמן אני בפורום: בערך חצי שנה נדמה לי, רוב הזמן שקטה
מוצר ה- טיפוח שלי: סבון פנים וג'ל גרגרים של pure zone מוצר אחד שהייתי לוקחת לאי בודד: קרם healthy skin של נוטרג'ינה. משתמשת בו פחות משבוע וכבר הוא עשה פלאים לעור שלי. המוצר שהכי בא לי לנסות כרגע הוא: Total turnaround של קליניק. רק כדי לראות אם הוא עושה משהו. כרגע אין לי 250 שקל להוציא על מוצר ששמעתי עליו יותר דברים רעים מטובים. הייתי רוצה לשנות בעצמי: להקטין קצת את האף הדבר שאני הכי אוהבת בעצמי: עיניים צבע השיער הטבעי שלי: חום כהה צובע/ת - כן /לא : לא שגרת הטיפוח שלי: סבון פנים, מי פנים וקרם לחות פעמיים ביום. פילינג פעמיים בשבוע. כרגע אני משתמשת ב: סבון- pure zone מי פנים - pure zone מסיכה- לא משתמשת קרם לחות - קרם לחות לעור צעיר של ד"ר פישר, ו healthy skin של נוטרג'ינה. הגעתי לפורום בעקבות: התחילו לצאת לי קצת חצ'קונים וחיפשתי סבון פנים. הסתובבתי בתפוז עד שמצאתי את הפורום ומאז אני פה. לעולם לא יתפסו אותי בלי: קרם לשיער לעולם לא יתפסו אותי עם: אייליינר סוג העור שלי : מעורב. לאחרונה מתחיל להפוך לרגיל למרבה האושר מוצר שעבד עליי הכי טוב עד היום: healthy skin החברה שאני הכי אוהבת בטיפוח : לא השתמשתי במספיק חברות בשביל להגיד באיפור: כל מוצר משהו אחר המסקרה שלי: כל פעם קונה משהו אחר. עוד לא מצאתי אחת שאני ממש אוהבת. עיפרון העיניים שלי: כנ"ל המייקאפ שלי: לא משתמשת כמעט הסמק שלי: משתמשת בסומק שבסט ספר היופי של soft touch

תשובות!!

שם:תותי גיל:19 כתובת :מרכז כמה זמן אני בפורום:ממזמן...בערך לפני 8 חודשים , 9.. אבל מאז שהתגיייסתי אני פחות פה.. מוצר ה- טיפוח שלי :מי פנים של קליניק מוצר אחד שהייתי לוקחת לאי בודד: מגבונים המוצר שהכי בא לי לנסות כרגע הוא:לא עולה לי משהו הייתי רוצה לשנות בעצמי :עור הפנים!!!(מוכתם נוטה לאקנה) הדבר שאני הכי אוהבת בעצמי:פנים, שפתיים.. צבע השיער הטבעי שלי : חום צובע/ת - כן /לא :כן, עשיתי לא ממזמן גוונים בצבע דבש שגרת הטיפוח שלי:שוטפת פנים בסבון או של קליניק(אנטי בלמיש) או של ד"ר עור (קלין סקין), שמה משחה לפצעים(בנזמיצין) ומעל זה זה מייק אפ של רבלון(קולורסטיי) , פודרה (מאט פיניש)של לנקום וסומק של רבלון עפרון עיניים של קרליין ומסקרה של לנקום (היפנוז) , ושפתון של רבלון לאחר מכן בסוף היום מוציאה איפור עם מגבונים לחים , מקלחת בשמפו של פינוק ומרכך של פינוק , שוטפת שוב פנים באותם סבונים (מה שמתחשק לי) , מי פנים של קליניק ומשחה לפצעים. כרגע אני משתמשת ב: סבון-ד"ר עור קלין סקין ואנטי בלמיש של קליניק מי פנים -קליניק מספר2 מסיכה-אין.. קרם לחות -אין.. הסלבריטי הכי מטופח לדעתי הוא\היא:לא עולה לי כול כך האישה /בחורה הכי יפה בעולם לדעתי היא:נטלייה אוריירו מדהימה לדעתי האיש/הבחור הכי יפה בעולם הוא:ג'אד לו , אני חושבת כך קוראים לו.. הגעתי לפורום בעקבות:סתם שיטוט באינטרנט עם משיכתי לטיפוח לעולם לא יתפסו אותי בלי:מייק אפ לעולם לא יתפסו אותי עם:סומק בלי מייק אפ סוג העור שלי :נוטה לאקנה עם כתמים המוצר שעבד עליי הכי טוב עד היום: החברה שאני הכי אוהבת בטיפוח :אין משהו מסוים באיפור:לנקום מודל לחיקוי :אין לי מודל לחיקוי עאבל אני תמיד שואפתת ליותר המסקרה שלי:היפנוז של לנקום עיפרון העיניים שלי :קרליין המייקאפ שלי:רבלון קולורסטטיי הסמק שלי :רבלון

ה ד ר 21

New member
אלפא קלין סקין של ד"ר עור

היי, תגידי איך הסבון הזה?? גם הרופא עור שלי המליץ לי עליו.. אני משתמשת בדרמקס שקצת מייבש לי את הפנים אז הוא המליץ על זה שפחות מייבש. ראיתי אבל בסופר פארם שהוא ממש קטן ועולה כמו הדרמקס.. את ממליצה עליו (יש לי גם עור לא משהו- עכשיו יש שיפור גדול עקב הגלולות.. ) תודה מראש!

עונה :

השתמשתי בדרקמס גם, נראה לי ששני הסבונים עושים פחות או יותר את אותו אפקט , ובקיצור..אותו דבר..

mgirl

New member
קבלו..

שם: מיכל גיל: 16.5 כתובת: עפולה :) כמה זמן אני בפורום: חודש חודשיים... מוצר ה- טיפוח שלי: כרגע? הקרם של שוקי זיקרי לשיער מתולתל. מוצר אחד שהייתי לוקחת לאי בודד: אותו דבר.. שהוא בעצם היחיד. המוצר שהכי בא לי לנסות כרגע הוא: לודעת כל דבר לשיער שלי שיש סיכוי שיעזור. הייתי רוצה לשנות בעצמי: את האף שלי :S הדבר שאני הכי אוהבת בעצמי: השיער שלי למרות שהוא ג'יפה.. צבע השיער הטבעי שלי: חום כהה צובע/ת - כן /לא : לא... חוץ מהפסים האדומים שעשיתי בפורים.. שגרת הטיפוח שלי: רק חומר לשיער. כרגע אני משתמשת ב: אף אחד מהאופציות. הסלבריטי הכי מטופח לדעתי הוא\היא: מה אני יודעת.. האישה /בחורה הכי יפה בעולם לדעתי היא: כנ"ל.. האיש/הבחור הכי יפה בעולם הוא: כנ"ל... הגעתי לפורום בעקבות: חיפשתי טיפים לשיער שלי... לעולם לא יתפסו אותי בלי: קרם שיער והמחסנית של העדשות... לעולם לא יתפסו אותי עם: כל סוג של איפור על השפתיים/נעלי עקב. סוג העור שלי: לא יודעת.. המוצר שעבד עליי הכי טוב עד היום: גם לא יודעת.. החברה שאני הכי אוהבת בטיפוח : בינתיים אני משתמשת הרבה בקרליין.. באיפור: אני לא מתאפרת. מודל לחיקוי: אין בתחום הזה. המסקרה שלי: אין לי.. אני לא מתאפרת. עיפרון העיניים שלי: אין לי. כנ"ל. המייקאפ שלי: אין לי. כנ"ל. הסמק שלי : אין לי. כנ"ל.

למעלה