תשובות!!
שם:תותי גיל:19 כתובת :מרכז כמה זמן אני בפורום:ממזמן...בערך לפני 8 חודשים , 9.. אבל מאז שהתגיייסתי אני פחות פה.. מוצר ה- טיפוח שלי :מי פנים של קליניק מוצר אחד שהייתי לוקחת לאי בודד: מגבונים המוצר שהכי בא לי לנסות כרגע הוא:לא עולה לי משהו הייתי רוצה לשנות בעצמי :עור הפנים!!!(מוכתם נוטה לאקנה) הדבר שאני הכי אוהבת בעצמי:פנים, שפתיים.. צבע השיער הטבעי שלי : חום צובע/ת - כן /לא :כן, עשיתי לא ממזמן גוונים בצבע דבש שגרת הטיפוח שלי:שוטפת פנים בסבון או של קליניק(אנטי בלמיש) או של ד"ר עור (קלין סקין), שמה משחה לפצעים(בנזמיצין) ומעל זה זה מייק אפ של רבלון(קולורסטיי) , פודרה (מאט פיניש)של לנקום וסומק של רבלון עפרון עיניים של קרליין ומסקרה של לנקום (היפנוז) , ושפתון של רבלון לאחר מכן בסוף היום מוציאה איפור עם מגבונים לחים , מקלחת בשמפו של פינוק ומרכך של פינוק , שוטפת שוב פנים באותם סבונים (מה שמתחשק לי) , מי פנים של קליניק ומשחה לפצעים. כרגע אני משתמשת ב: סבון-ד"ר עור קלין סקין ואנטי בלמיש של קליניק מי פנים -קליניק מספר2 מסיכה-אין.. קרם לחות -אין.. הסלבריטי הכי מטופח לדעתי הוא\היא:לא עולה לי כול כך האישה /בחורה הכי יפה בעולם לדעתי היא:נטלייה אוריירו מדהימה לדעתי האיש/הבחור הכי יפה בעולם הוא:ג'אד לו , אני חושבת כך קוראים לו.. הגעתי לפורום בעקבות:סתם שיטוט באינטרנט עם משיכתי לטיפוח לעולם לא יתפסו אותי בלי:מייק אפ לעולם לא יתפסו אותי עם:סומק בלי מייק אפ סוג העור שלי :נוטה לאקנה עם כתמים המוצר שעבד עליי הכי טוב עד היום: החברה שאני הכי אוהבת בטיפוח :אין משהו מסוים באיפור:לנקום מודל לחיקוי :אין לי מודל לחיקוי עאבל אני תמיד שואפתת ליותר המסקרה שלי:היפנוז של לנקום עיפרון העיניים שלי :קרליין המייקאפ שלי:רבלון קולורסטטיי הסמק שלי :רבלון