טוב, לו יהי:
שם: לא רלוונטי גיל: 25. כבר יותר קרוב ל-26... כתובת : מרכז כמה זמן אני בפורום: שנה מוצר ה- טיפוח שלי : קרם פנים של ד"ר פישר מוצר אחד שהייתי לוקחת לאי בודד: כנ"ל המוצר שהכי בא לי לנסות כרגע הוא: מסכה של קרסטס הייתי רוצה לשנות בעצמי : את הבטן הדבר שאני הכי אוהבת בעצמי: כפות הרגליים צבע השיער הטבעי שלי : חום כהה צובע/ת - כן /לא : גוונים שגרת הטיפוח שלי: בוקר וערב סבון + מי פנים + סרום + קרם עיניים + קרם פנים. קרם לקטי ופילינג גרגרים פעמיים בשבוע, מסכה מדי פעם, כשבא לי. כרגע אני משתמשת ב: סבון- אהבה (לעור שמן) ואסתי לאודר (לעור רגיל). כמו כן יש בסטוק סבון לעור עדין של קרליין. מי פנים - קליניק, מס' 2. מעולים. מסיכה- אהבה קרם לחות - ג'נסיס אולטרה קר של ד"ר פישר לעור מעורב/שמן. מומלץ! הסלבריטי הכי מטופח לדעתי הוא\היא: רובם, לא? האישה /בחורה הכי יפה בעולם לדעתי היא: קשה לי לבחור. יש יותר מדי. האיש/הבחור הכי יפה בעולם הוא: נו, באמת... אבא שלי. הגעתי לפורום בעקבות: השאלה היא לא למה הגעתי, אלא למה נשארתי. love you! לעולם לא יתפסו אותי בלי: קרם פנים. לעולם לא יתפסו אותי עם: שפתון עמיד. סוג העור שלי : מעורב. המוצר שעבד עליי הכי טוב עד היום: מי פנים של קליניק. החברה שאני הכי אוהבת בטיפוח: אין העדפה באיפור: מאק מודל לחיקוי: בהרבה אנשים יש מהו שראוי לחיקוי, אבל אין לי מישהו אחד שהוא מודל. המסקרה שלי: מייבלין (גרייט לאש) ואלמאי (המאריכה). עיפרון העיניים שלי : לא משתמשת. לפעמים שמה צללית עם מכחול במקום. המייקאפ שלי: קולורסטיי של רבלון הסמק שלי : אחד ורוד עם גוון סגלגל של מאק, אחד ורוד זהבהב ומקסים מאוסף הנוצצים של סופטאצ'.