טוב אז לבקשת הילה :

טוב, לו יהי:

שם: לא רלוונטי גיל: 25. כבר יותר קרוב ל-26... כתובת : מרכז כמה זמן אני בפורום: שנה מוצר ה- טיפוח שלי : קרם פנים של ד"ר פישר מוצר אחד שהייתי לוקחת לאי בודד: כנ"ל המוצר שהכי בא לי לנסות כרגע הוא: מסכה של קרסטס הייתי רוצה לשנות בעצמי : את הבטן הדבר שאני הכי אוהבת בעצמי: כפות הרגליים צבע השיער הטבעי שלי : חום כהה צובע/ת - כן /לא : גוונים שגרת הטיפוח שלי: בוקר וערב סבון + מי פנים + סרום + קרם עיניים + קרם פנים. קרם לקטי ופילינג גרגרים פעמיים בשבוע, מסכה מדי פעם, כשבא לי. כרגע אני משתמשת ב: סבון- אהבה (לעור שמן) ואסתי לאודר (לעור רגיל). כמו כן יש בסטוק סבון לעור עדין של קרליין. מי פנים - קליניק, מס' 2. מעולים. מסיכה- אהבה קרם לחות - ג'נסיס אולטרה קר של ד"ר פישר לעור מעורב/שמן. מומלץ! הסלבריטי הכי מטופח לדעתי הוא\היא: רובם, לא? האישה /בחורה הכי יפה בעולם לדעתי היא: קשה לי לבחור. יש יותר מדי. האיש/הבחור הכי יפה בעולם הוא: נו, באמת... אבא שלי. הגעתי לפורום בעקבות: השאלה היא לא למה הגעתי, אלא למה נשארתי. love you! לעולם לא יתפסו אותי בלי: קרם פנים. לעולם לא יתפסו אותי עם: שפתון עמיד. סוג העור שלי : מעורב. המוצר שעבד עליי הכי טוב עד היום: מי פנים של קליניק. החברה שאני הכי אוהבת בטיפוח: אין העדפה באיפור: מאק מודל לחיקוי: בהרבה אנשים יש מהו שראוי לחיקוי, אבל אין לי מישהו אחד שהוא מודל. המסקרה שלי: מייבלין (גרייט לאש) ואלמאי (המאריכה). עיפרון העיניים שלי : לא משתמשת. לפעמים שמה צללית עם מכחול במקום. המייקאפ שלי: קולורסטיי של רבלון הסמק שלי : אחד ורוד עם גוון סגלגל של מאק, אחד ורוד זהבהב ומקסים מאוסף הנוצצים של סופטאצ'.

אפשר להגיד שבהחלט המי פנים של

קליניק שיחקו אותה ... לפחות 10 כאן בפורום אמרו שזה מוצר ה- טיפוח שלהם ... נחמד...

2ofir

New member
אני^^

שם: אופיר גיל: 12 וצי, בטח הכי צעירה כאן. כתובת : חיפה כמה זמן אני בפורום: מהיום חח מוצר ה- טיפוח שלי : סבון גרגירים לפנים, לא זוכרת מאיזו חברה. מוצר אחד שהייתי לוקחת לאי בודד: אה..לא יודעת. המוצר שהכי בא לי לנסות כרגע הוא: חומר(לא היה לי שם אחר לקרוא לזה) ששמים על הפנים, וזה נותן מראה מבריק. הייתי רוצה לשנות בעצמי : את האף. הדבר שאני הכי אוהבת בעצמי: את הגבות^^ צבע השיער הטבעי שלי : שחור. צובע/ת - כן /לא : יש לי 4 פסים..שכבר קצת דהוו..לא נחשב. שגרת הטיפוח שלי: בבוקר סבון פנים של דאב, וגם בערב..פעם בשבוע סבון גרגירים לפנים(כי ככה הקוסמטיקאית אמרה) קרם לחות לפנים לפני שאני יוצאת לאנשהו..ודורדורנט חובה. כרגע אני משתמשת ב: ברגע זה..כלום. סבון- לוקס מי פנים - דאב מסיכה- אה..לא שמה.. קרם לחות - לוריאל. הסלבריטי הכי מטופח לדעתי הוא\היא: פאריס הילטון? האישה /בחורה הכי יפה בעולם לדעתי היא: הדוגמנית החדשה של טי אן טי עם השיער השחור והעניים ש הכחולות... האיש/הבחור הכי יפה בעולם הוא: ליאונרדו דיקפריו בתקופה שהוא היה בטיטאניק הגעתי לפורום בעקבות: כתבתי טיפוח בפורומים בתפוז... לעולם לא יתפסו אותי עם: תוחם שפתיים...איפור של פאקצה. סוג העור שלי : עור בהיר ורגיש. המוצר שעבד עליי הכי טוב עד היום: לא יודעת... מודל לחיקוי : לא יודעת..אני חושבת שאני פשוט צריכה להיות עצמי. המסקרה שלי: של לוריאל.

eldorado

New member
זו יציאה מתחת של חגורה

כמו שאומרת אוולין שוב, אתה יורד עלי בלי קשר לשירשור בכלל, בלי סטייל, מה זה זה?!

טיי 1

New member
פעם שנייה שזה כן קשור לשרשור,

אם תקרא מה שכתבו לפנייך תבין. גם עם המייק אפ זה היה מאוד זורם מתוך השרשור. אווילין אמרה את זה ? זה נשמע מפוברק. המצאת את זה או שזה אותנטי ?

eldorado

New member
טוב נגיד

בקשר לאוולין (המדהימה עם האופי המחורבן) תקרא פסקה ראשונה (זה מ ynet, כבר קישור שלישי ברציפות שאני משם בגללך, לפחות גם הופינג וטקית יכולים לקרוא ואני לא צריך להרגיש אשם)

eldorado

New member
טוב נגיד

בקשר לאוולין (המדהימה עם האופי המחורבן) תקרא פסקה ראשונה (זה מ ynet, כבר קישור שלישי ברציפות שאני משם בגללך, לפחות גם הופינג וטקית יכולים לקרוא ואני לא צריך להרגיש אשם)

eldorado

New member
פעמיים ושתיהם עמוסים בטעויות

יש לומר טוקית, כל השר כבר הבנת

טיי 1

New member
מישהו אמר לי היום שבתוכנית האחרונה

הכריחו אותן להתפשט ? זה באמת נורא. אין לי בעייה עם כל מה שהלך שם, בסך הכל זה מה שהצופים רוצים. אבל להתפשט בשביל צילומים, זה משדר מסר ממש בעייתי שיכול לפרוץ גבולות לא טובים פה :|

eldorado

New member
מזמן חצו את הגבולות בטלויזיה

ומדובר גם בילדות בנות 15 אם אני לא טועה. מעוות לגמרי. כל הכבוד לזו שלא הסכימה להצטלם.

eldorado

New member
וואלה? הן נראות נורא צעירות

טוב, אני לא רואה את זה... (כמו שכולם בד"כ אומרים)

טיי 1

New member
אני גם לא מאמין שהן מתחת לגיל 18

המ.. יש חציית גבולות ויש באמת חציית גבולות. פה מדובר בשיקולים מרושעים.

פרינסס36

New member
כןן יש כמה שנראות נורא צעירות

למשל אוולין...(סתםםם..היא הכי מבוגרת28) בזה שהם מעל 18 אני בטוחה..אני לא חושבת שהיו מכניסים לתוכנית כזו מישהי שמתחת לגיל 18..וכן הם כבר ממזמן חצו את הקו האדום. תוכנית די נמוכה אבל זה מה שאנשים אוהבים לראות.

eldorado

New member
אז מה את רוצה? שקל

בצחוק הא

פרינסס36

New member
../images/Emo7.gifמה זה אותנטית??

סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם רק רציתי להישמע כמו ההיא מהתוכנית(אין לי מושג איך קוראים) אותנטי=אמיתי..משהו שבתוכנית הזו חסררררררר

למעלה