אווו מגניב... שאלון... עונה!
שם: טל.
כתובת : -
כמה זמן אני בפורום: מממ... שנה בערך.
מוצר ה- טיפוח שלי : עוד לא מצאתי...
מוצר אחד שהייתי לוקחת לאי בודד: שפתון לחות של בליסטקס.
המוצר שהכי בא לי לנסות כרגע הוא: סבון נורמדרם של וישי...
הייתי רוצה לשנות בעצמי : הכל כמעט... =/
הדבר שאני הכי אוהבת בעצמי: מממ... שיער.
צבע השיער הטבעי שלי : חום כהה.
צובע/ת - כן /לא : לא.
שגרת הטיפוח שלי: אין ממש... מנקה את הפנים עם סבון פנים, בדיוק נגמר לי הפיור זון ואני מחפשת אחר... פעם ביומיים חופפת רגיל, פעם בשבוע מסיכה לשיער, כשצריך אז לחות לפנים וזהו בערך... =]
כרגע אני משתמשת ב: סבון- פיור זון בדיוק נגמר, מחפשת אחר ברגע שגיליתי שלוריאל עושים ניסויים בבעלי חיים. מי פנים - לא משתמשת... מסיכה- גם לא. מדי פעם החד פעמיות... לשיער מסיכה של קארין. קרם לחות - בדיוק קניתי איזה אחד של קרליין, ממש לא משהו...
הסלבריטי הכי מטופח לדעתי הוא\היא: ניקול קידמן תמיד נראית מטופחת.
האישה /בחורה הכי יפה בעולם לדעתי היא: ליב טיילר, ללא ספק. יופי מיוחד, אישה אמיתית במידות אמיתיות... גם טרג'ה טורונן יפה מאוד.
האיש/הבחור הכי יפה בעולם הוא: ויגו מורטנסן, וילה ואלו (רק בלי הקעקועים האלה, שרובם מכוערים בעיניי...)
הגעתי לפורום בעקבות: אני כבר ממש לא זוכרת... =S
לעולם לא יתפסו אותי בלי: גומייה על היד. שזה דיי מוזר כי השיער שלי כמעט תמיד פזור, אבל זה כבר נהיה הרגל...
לעולם לא יתפסו אותי עם: לק ורוד.
סוג העור שלי : רגיל, מאוד רגיש.
המוצר שעבד עליי הכי טוב עד היום: הסבון המוצק של קליניק, אבל אני כבר לא משתמשת בו כי הוא חזק מדי בשבילי.
החברה שאני הכי אוהבת בטיפוח : אין ממש... באיפור: לא מתאפרת.
מודל לחיקוי : מבחינת אישיות? ממממ אין בן אדם אחד, אלה מסרים מכל מיני אנשים וסיפורים ושירים...
המסקרה שלי: אין.
עיפרון העיניים שלי : נכון לעכשיו של ג'ייד, אם אני משתמשת בו בכלל...
המייקאפ שלי: אימא שלי בדיוק קנתה את הטרו מאץ' והוא לא רע, אבל אני לא משתמשת ממש.
הסמק שלי : יש לי סומק טבעי. איכס. אמממ זהו =]