טוב אז לבקשת הילה :

קשת

New member
שאלה...

איך הקרם החדש של קליניק? אני ממש חושבת לקנות אותו..

girl111

New member
תגידי...

עוד כמה חודשים אני בגילך.. אני צריכה להשתמש בסרום? אני לא משתמשת לא בסרום ולא בקרם עיניים. יש לי קרם עיניים קלילי של פאיו ואני שמה, פעם כן, פעם לא. קרם עיניים אני יודעת שחובה לשים, ומה בקשר לסרום? הגיע הזמן?

התשובות שלי ../images/Emo140.gif

שם:מורן
כמה זמן אני בפורום: אממ חודש+
מוצר ה- טיפוח שלי :מסכת טיהור ותחליב למראה מאט של Methode Jeanne Piaubert
מוצר אחד שהייתי לוקחת לאי בודד: שמן גוף ריח וניל מסבון של פעם
לעולם לא יתפסו אותי עם: אודם כהה , תוחם שפתיים
הייתי רוצה לשנות בעצמי :עיבוי תוחם השפה העליונה
הדבר שאני הכי אוהבת בעצמי:עיניים ואף
צבע השיער הטבעי שלי : חום
צובע/ת - כן /לא :כן גוונים של בלונד ודבש
כרגע אני משתמשת ב: סבון-סבון מוצק של סבתא ג'מילה מי פנים -Methode Jeanne Piaubert מסיכה-Methode Jeanne Piaubert קרם לחות -Methode Jeanne Piaubert
סוג העור שלי :מעורב-שמן
המוצר שעבד עליי הכי טוב עד היום:מייק אפ לנקום -TEINT IDOLE
החברה שאני הכי אוהבת בטיפוח :Methode Jeanne Piaubert באיפור: לנקום, רבלון,ג'ייד
המסקרה שלי:רבלון להארכת ריסים
עיפרון העיניים שלי :ג'ייד , מרוצה ממנו כבר שנים.
המייקאפ שלי:לנקום
הסמק שלי: אבקה אינדיאנית מס 65 של ג'ייד.
המלצה- פילינג+קרם רגליים של Methode Jeanne Piaubert כמו שאתם רואים אני מכורה לחברה הזו

s h i r k u s h

New member
יאלא עונה ../images/Emo68.gif

שם: שירי גיל: 21 וחצי כתובת : ye right
- גרה באזור השרון כמה זמן אני בפורום: ימים ספורים ממש מוצר ה- טיפוח שלי : ליפגלוס ורדרד-חום כזה... מוצר אחד שהייתי לוקחת לאי בודד: דאודורנט- תצ'מעו אף אחד לא יוצא אם באי הבודד דווקא יש מישהו ובמקרה הוא חתיך
המוצר שהכי בא לי לנסות כרגע הוא: פילינג לגוף- סתם מתוך סקרנות כי הבוסית כל הזמן מדברת על זה <בעייתי לעבוד במכון קוסמטיקה
> הייתי רוצה לשנות בעצמי : להיראות יותר מבוגרת ולא כמו ילדה בת 16... הדבר שאני הכי אוהבת בעצמי: שהתחלתי לטפח את עצמי יותר ויותר ואני משקיעה בעצמי הרבה. צבע השיער הטבעי שלי : חום-שחור צובע/ת - כן /לא : ממש לא שגרת הטיפוח שלי: בד"כ קמה בבוקר, ואחרי הצחצוח שיניים הרגיל, מתאפרת, במהלך היום מתקנת את האיפור, לפני שזזה לאוטובוס שמה בושם- כל יום מה שבא לי, ובערב עושה ניקוי פנים וזה משהו שעושה רק חודש מאז שהתחלתי לעבוד. כרגע אני משתמשת ב: סבון- סבון נוזלי של בודי שופ בריח פסיפלורה מי פנים - של קלינקס או משהו כזה... מסיכה- לא משתמשת קרם לחות - משהו מחו"ל של בודי שופ הסלבריטי הכי מטופח לדעתי הוא\היא: אין לי מושג האישה /בחורה הכי יפה בעולם לדעתי היא: אין לי מושג האיש/הבחור הכי יפה בעולם הוא: אין לי מושג הגעתי לפורום בעקבות: העבודה החדשה לעולם לא יתפסו אותי בלי: ליפגלוס בתיק לעולם לא יתפסו אותי עם: עיפרון לעיניים- לא אוהבת... סוג העור שלי : רגיל המוצר שעבד עליי הכי טוב עד היום: ליפגלוס של קרליין החברה שאני הכי אוהבת בטיפוח : קלינקס באיפור: קרליין, פנינה רוזנבלום מודל לחיקוי : הבוסית שלי- מאז שהתחלתי לעבוד שם אני יותר משקיעה במראה שלי. המסקרה שלי: לא שמה עיפרון העיניים שלי : אין לי- לא מסוגלת לשים עיפרון בעיניים... המייקאפ שלי: לא שמה

אווו מגניב... שאלון... עונה!

שם: טל.
כתובת : -
כמה זמן אני בפורום: מממ... שנה בערך.
מוצר ה- טיפוח שלי : עוד לא מצאתי...
מוצר אחד שהייתי לוקחת לאי בודד: שפתון לחות של בליסטקס.
המוצר שהכי בא לי לנסות כרגע הוא: סבון נורמדרם של וישי...
הייתי רוצה לשנות בעצמי : הכל כמעט... =/
הדבר שאני הכי אוהבת בעצמי: מממ... שיער.
צבע השיער הטבעי שלי : חום כהה.
צובע/ת - כן /לא : לא.
שגרת הטיפוח שלי: אין ממש... מנקה את הפנים עם סבון פנים, בדיוק נגמר לי הפיור זון ואני מחפשת אחר... פעם ביומיים חופפת רגיל, פעם בשבוע מסיכה לשיער, כשצריך אז לחות לפנים וזהו בערך... =]
כרגע אני משתמשת ב: סבון- פיור זון בדיוק נגמר, מחפשת אחר ברגע שגיליתי שלוריאל עושים ניסויים בבעלי חיים. מי פנים - לא משתמשת... מסיכה- גם לא. מדי פעם החד פעמיות... לשיער מסיכה של קארין. קרם לחות - בדיוק קניתי איזה אחד של קרליין, ממש לא משהו...
הסלבריטי הכי מטופח לדעתי הוא\היא: ניקול קידמן תמיד נראית מטופחת.
האישה /בחורה הכי יפה בעולם לדעתי היא: ליב טיילר, ללא ספק. יופי מיוחד, אישה אמיתית במידות אמיתיות... גם טרג'ה טורונן יפה מאוד.
האיש/הבחור הכי יפה בעולם הוא: ויגו מורטנסן, וילה ואלו (רק בלי הקעקועים האלה, שרובם מכוערים בעיניי...)
הגעתי לפורום בעקבות: אני כבר ממש לא זוכרת... =S
לעולם לא יתפסו אותי בלי: גומייה על היד. שזה דיי מוזר כי השיער שלי כמעט תמיד פזור, אבל זה כבר נהיה הרגל...
לעולם לא יתפסו אותי עם: לק ורוד.
סוג העור שלי : רגיל, מאוד רגיש.
המוצר שעבד עליי הכי טוב עד היום: הסבון המוצק של קליניק, אבל אני כבר לא משתמשת בו כי הוא חזק מדי בשבילי.
החברה שאני הכי אוהבת בטיפוח : אין ממש... באיפור: לא מתאפרת.
מודל לחיקוי : מבחינת אישיות? ממממ אין בן אדם אחד, אלה מסרים מכל מיני אנשים וסיפורים ושירים...
המסקרה שלי: אין.
עיפרון העיניים שלי : נכון לעכשיו של ג'ייד, אם אני משתמשת בו בכלל...
המייקאפ שלי: אימא שלי בדיוק קנתה את הטרו מאץ' והוא לא רע, אבל אני לא משתמשת ממש.
הסמק שלי : יש לי סומק טבעי. איכס. אמממ זהו =]

m a a y a n 2 0

New member
../images/Emo60.gifלמרות שאני לא מהקבועות כאן..

בא לי לענות!
שם: m a a y a n 2 0 גיל: 21 כמה זמן אני בפורום: אני מבקרת בו זה הרבה זמן. מוצר ה- טיפוח שלי : מי פנים קליניק 2. רק אחריו אני מרגישה שהעור באמת נקי. מוצר אחד שהייתי לוקחת לאי בודד: קרם הגנה (עדיף פנים מלוכלכות ופיצעונים מאשר סרטן עור) המוצר שהכי בא לי לנסות כרגע הוא: אין לי קרמים "יוקרתיים". הייתי רוצה איזה תרחיץ פנים או קרם לחות סופר שווה. אבל אין לי כסף אין לי. הייתי רוצה לשנות בעצמי : את האף שלי. הדבר שאני הכי אוהבת בעצמי: העיניים. צבע השיער הטבעי שלי : חום שטני צובע/ת - כן /לא :כן שגרת הטיפוח שלי: בוקר-רוחצת עם תרחיץ פנים (פעמיים בשבוע עם קרם גרגרים) ושמה קרם לחות לפני האיפור שכולל קונסילר (תכלס, סתם מייקאפ בהיר) ומייק אפ, פודרה, סומק ומסקרה ובערב- תרחיץ פנים ואז מי פנים וקרם לחות. כרגע אני משתמשת ב: סבון- פיור זון (ג'ל קצף וקלין אנד קליר נגד נקודות שחורות) מי פנים -קליניק מס' 2 מסיכה-מדי פעם המסכות של סופרפארם . הכי אוהבת את המסכת חימר החמה. קרם לחות -ניוואה יאנג (הכי קליל ומשתלם במחיר) הסלבריטי הכי מטופח לדעתי הוא\היא: אין לי שמץ של מושג... לא מעניין אותי האישה /בחורה הכי יפה בעולם לדעתי היא: אנג'לינה ג'ולי (יופי סקסי) אנני לנוקס כשהיתה יותר צעירה (יופי קלאסי) האיש/הבחור הכי יפה בעולם הוא: בראד פיט, אפילו קצת יותר מדי יפיוף. הגעתי לפורום בעקבות: מסע צלב למציאת בושם צ'רלי וואיט, ניחוח ילדותי. לעולם לא יתפסו אותי בלי: ת'כלס, אפשר לתפוס אותי בכל מצב. לעולם לא יתפסו אותי עם: מסקרה כחולה סוג העור שלי :מעורב המוצר שעבד עליי הכי טוב עד היום: לא מוצר- הרבה מים והרבה שינה והעור נראה מצויין. החברה שאני הכי אוהבת בטיפוח : ניוואה ופרט סדרת ניוואה יאנג. מחיר זול יחסית ותמורה טובה. באיפור: מייבלין ורבלון. מודל לחיקוי : בטיפוח? אין דבר כזה! זה לא מספיק חשוב לי. המסקרה שלי:סופט טאצ' אבל בקרוב אני אקנה חדשה. עיפרון העיניים שלי :אין, לא אוהבת. יש לי צללית ירוקה כהה של קרליין שאני מעדיפה. המייקאפ שלי:ניו קומפלקשיון של רבלון. מצויין! הסומק שלי : קרליין, ורוד חם.

zebra25

New member
סקר

שם: טטי גיל: 26 כתובת : אזור הדרום כמה זמן אני בפורום: פחות מחצי שנה מוצר ה- טיפוח שלי : מי פנים של פיור זון. מוצר אחד שהייתי לוקחת לאי בודד: שמפו "הד אנד שולדרס" המוצר שהכי בא לי לנסות כרגע הוא: וישי נורמדרם הייתי רוצה לשנות בעצמי : להיות יותר רזה ויותר גבוהה הדבר שאני הכי אוהבת בעצמי: חוש הומור אולי צבע השיער הטבעי שלי : חום כהה צובע/ת - כן /לא : כן - לבלונד זהב שגרת הטיפוח שלי: סבון, מי פנים ולחות. מסיכה פעם בשבוע. כרגע אני משתמשת ב: סבון- להסרת איפור CARELINE YOUNG OIL FREE, ללא איפור פיור זון. מי פנים - פיור זון מסיכה- ST. IVES (משהו שראיתי לא מזמן והחלטתי לנסות) קרם לחות - HYDRAFRESH של לוריאל הסלבריטי הכי מטופח לדעתי הוא\היא: ג'ניפר לופז האישה /בחורה הכי יפה בעולם לדעתי היא: שרון סטון נראית טוב לגילה. אבל היא בהחלט לא הכי יפה - היא שמורה היטב. סוזן סרנדון נראית טוב מאוד לגילה. האיש/הבחור הכי יפה בעולם הוא: בראד פיט, דודי בלסר ההורס. הגעתי לפורום בעקבות: חיפוש בתפוז. חיפשתי המלצה למוצר וכך מצאתי לעולם לא יתפסו אותי בלי: בקבוק מים לעולם לא יתפסו אותי עם: סיגריות סוג העור שלי : שמנוני המוצר שעבד עליי הכי טוב עד היום: עוד לא היה מוצר שעזר לי באמת החברה שאני הכי אוהבת בטיפוח : עוד אין לי מסקנות לגבי זה באיפור: אני אוהבת את לוריאל. מודל לחיקוי : אין לי כזה המסקרה שלי: אוהבת את כל המסקרות של מייבילין עיפרון העיניים שלי : לא משתמשת בעיפרון. יש לי צלליות של ג'ייד-לא משהו המייקאפ שלי: קולורסטיי של רבלון הסמק שלי : קרליין (ברירת מחדל)

TasmLove

New member
גם אני עונה... ../images/Emo9.gif

שם:טלי גיל:26.5 כתובת :(ב"ש) ובעוד חודש עוברת לת"א...
כמה זמן אני בפורום: חודשיים הרוב קוראת סמויה מוצר ה- טיפוח שלי : קרם לחות של קליניק מוצר אחד שהייתי לוקחת לאי בודד: סבון פנים המוצר שהכי בא לי לנסות כרגע הוא: רפיניש של לוריאל הייתי רוצה לשנות בעצמי : אמממ... אף ? ולרזות קצת... הדבר שאני הכי אוהבת בעצמי: שפתיים, שיער (למרות שלאחרונה הוא מעאפן..) צבע השיער הטבעי שלי : שטני צובע/ת - כן /לא : צובעת +גוונים ... לאותו צבע שהטיבעי שלי ... קצת מיותר שגרת הטיפוח שלי: משתנה לפי ההמלצות בפורום :) בעיקרון סבון פנים ומי פנים של פיור זון (בהמלצתכם) וקרם פנים של קליניק .. מסכה לשיער (קארין) ולפנים (נטורל פורמולה- חימר) ביום שישי בערב ככה בכיף (בתנאי שאני לא יושבת מול המחשב וממלאה סקרים על שגרת טיפוח..) כרגע אני משתמשת ב: עניתי על זה בתשובה מעל...אופס..
הסלבריטי הכי מטופח לדעתי הוא\היא: הם לא מעניינים אותי.. האישה /בחורה הכי יפה בעולם לדעתי היא: אנג'לינה ג'ולי .. מהממת!!! האיש/הבחור הכי יפה בעולם הוא: בראד/בקהאם. הגעתי לפורום בעקבות: לא זוכרת, בכלל חיפשתי משהו אחר וממש התמכרתי לכאן. לעולם לא יתפסו אותי בלי: תחתונים, סתם... אני לא סוחבת איתי כלום בדר"כ. לעולם לא יתפסו אותי עם: אודם , לא סובלת..
סוג העור שלי : שמן ב T-ZONE המוצר שעבד עליי הכי טוב עד היום: חומר לשיר בשם סללום ..כמו מוס נוזלי. עושה תלתלים מהממים.
החברה שאני הכי אוהבת בטיפוח : אין לי כזו . המסקרה שלי: פופה עיפרון העיניים שלי : לא משתמשת המייקאפ שלי: לוריאל טרו מאצ' הסמק שלי : אולי באמת הגיע זמן ללמוד להשתמש בסומק כי אין לי מושג איך ... אחלה סופ"ש, טלי

טטיאנה1

New member
תשובה לסקר

שם :טטיאנה גיל: 30 בפורום :נרא לי מדצמבר כתובת: מגדל העמק מוצר טיפוח: קרם לחות של אלמי מוצר לאי בודד: פודרה המוצר שבא לי לנסות:מייק אפ של לוראל תרו מאצ' עד עכשיו מרוצה מעצמי. כרגע משתמשת בקרם ניקוי של אהבה- מי פנים שלד"ר פישר- קרם לחות של ד"ר פישר ולפני השינה אלמי, -פעם בשבוע פילינג של אהבה הדבר שאני אוהבת בעצמי- עור פנים שלי צבע שערטבעי חום כהה, כו צובעת בשחור סיני - גם כדי להסתיר את שער לבן שגר טיפוח : בבוקר סתם רחצת פנים עם מים , מי פנים, קרם יום ערב קרם ניקוי , מי פנים , לפעמים קרם לחות של אלמי האיש היפה בעולם - בעלולי הגעתי לפורום בעקבות פצעונים שצצו לי אחרי שימוש בתקשירים טיפוח של ג'יד לעולם לא יתפסו אותי בלי שפתון , פודרה ,מסקרה,עפרון עיניים - תמיד בתיק איפור שלי. סוג העור שלי מעורב - מגריל ד שמן . המוצר שעובד עלי הכי טוב - מ פנים של ד"ר פישר החברה של טיפוח - אהבה ואלמי איפור - שפתון וצצליות - ניוואה , עיפרון עיניים קרליין מודל לחיקוי - -------- המסקרה שלי ג'י -ניוואה, עפרון עיניים - קרליין , מייק אפ של - לא מתמשת עדיין, הסמק שלי- לא שמה.

קשת

New member
את מתכוונת לסדרה החדשה יחסית

של ד"ר פישר לעור צעיר? איך היא? איך הלחות שלהם? מה התכונות שלו? יש הגנה? והמי פנים?

טטיאנה1

New member
לא , אני מתכוונת לסדרה רגילה,

אבל בקשר לסדרה חדשה , אני ניסיתי ממנה את ג'יל לטיפול מקומי , פעיל לחלוטין , פשוט מריחים אותו על פצעון , זה מתייבש , אם לא אז פשוט לא נותן לו לגדול , ואז כול מוגלה מצטבר במקום אחד ואופס ממוצאים את פצעון ועוד פעם מריחים , זה לשימוש יום יומי במקרה אם יש לך פצעונים , מה קשור ללחות , יש בנות שניסו אותו ומאוד מרוצים , הוא במרקם של ג'יל , יש לו SPF15 , ללא שומן , ובקשר למי פנים מסדרה חדשה אין לי מושג, כי אנימשתמשת בינתיים בסדרה רגילה, (מינרלס), אבל דיילת אמרה לי שזה קצת יות ר חזק מהנירלס.נסי בהצלחה, בכלל כל מוצר של פישר מכל הסדרות נרא לי בכלל בכלל לא רע לחלוטין .בהצלחה

Twinkle1

New member
הסדרה החדשה שלהם

אני משתמשת בקרם לחות והוא פשוט מעולה לדעתי. נספג תוך שניות, לא שומני בכלל ועדיין נותן לחות בדיוק במידה הנכונה. אני מאוד ממליצה.

ססליה

New member
מקווה שעדין../images/Emo119.gif אפשר לענות..

שם: שירה גיל: 18 כתובת :גבעת שמואל כמה זמן אני בפורום: חודשיים מוצר ה- טיפוח שלי : סבון פנים מוצר אחד שהייתי לוקחת לאי בודד: אפשר שניים? בבקשה? פודרה ומי פנים. המוצר שהכי בא לי לנסות כרגע הוא: קונסילר ירוק הייתי רוצה לשנות בעצמי : פנים יותר ארוכות הדבר שאני הכי אוהבת בעצמי: עיניים צבע השיער הטבעי שלי : חום צובע/ת - כן /לא : לא בקביעות, לפי מצבי רוח בתקופות שונות, היה פעם שחור, היה ורוד, היה אפרסק והיו גוונים, ועכשיו השיער בתהליך התאוששות וחזרה לתלם. שגרת הטיפוח שלי: סבון פנים, מי פנים, קרם לחות, פעמיים בשבוע מסיכה, ועוד כל מיני דברים שרק לפעמים. כרגע אני משתמשת ב: סבון- ג'יג'י מי פנים - ג'יג'י מסיכה- MD קרם לחות - לשם שינוי-> ג'יג'י הסלבריטי הכי מטופח לדעתי הוא\היא: ג'ניפר לופז האישה /בחורה הכי יפה בעולם לדעתי היא: רומי אבולאפיה (ככה כותבים?), שארלוט מסקס והעיר, סנדי בר, אבל אני לא מכירה את כולן. :) האיש/הבחור הכי יפה בעולם הוא: תום קרוז הגעתי לפורום בעקבות: חיפשתי המלצה למוצר מסויים. לעולם לא יתפסו אותי בלי: פודרה. לעולם לא יתפסו אותי עם: צלליות. סוג העור שלי : מעורב. המוצר שעבד עליי הכי טוב עד היום: מייבש חצ'קונים?! החברה שאני הכי אוהבת בטיפוח : ג'יג'י באיפור: - מודל לחיקוי :- המסקרה שלי: - עיפרון העיניים שלי :- המייקאפ שלי: הסמק שלי :ג'יג'י

חדשה חדשה ועונה!

שם: תום.למרות שבטח הבנתם לבד... גיל: 25 כתובת: תל אביב כמה זמן אני בפורום: בטח שבוע בערך מוצר ה-טיפוח שלי: ממממ....חוששת שאין כזה לעת עתנ לפחות מוצר אחד שהייתי לוקחת לאי בודד: אני מתלבטת בין ויברטור לדיסקמן שלי..חח המוצר שהכי בא לי לנסות כרגע הוא: מי פנים של קליניק, זה קונצנזוס כאן הייתי רוצה לשנות בעצמי: אויש...המון דברים.אבל בגדול אני חייה בשלום עם עצמי. הדבר שאני הכי אוהבת בעצמי" עיניים וגבות. צבע השיער הטבעי שלי: חום בינוני. צובעת: כן.לשחור משחור. שגרת הטיפוח שלי: כוללת בעיקר שטיפה בסבון ולחות, פעמיים ביום. כרגע אני משתמשת ב: סבון: כבר שנים אני עם צטאפיל.סבון לעור רגיש עם לחות שמותאם גם לתינוקות.רק בבתי מרקחת הוא קיים. מי פנים: גוועלד! אין! מסיכה: כנ"ל.מידי פעם חוטאת בחד פעמיות שבסופר פארם. קרם לחות: ניוטרוג'ינה הטיפולי. הסלבריטי הכי מטופח: אין לי שמץ. האשה הכי יפה בעולם: אני מניחה שגם אני עם ניקול קידמן. האיש הכי יפה בעולם: גם כאן אני אתכם.בראד פיט מן הסתם.למרות שלדעתי הוא יפה מידי. הגעתי לפורום בעקבות: שיטוט אקראי והערות של החבר לשעבר שאני צריכה לטפח את עצמי יותר... לעולם לא יתפסו אותי בלי: סיגריות. סוג העור שלי: מעורב. המוצר שעבד עליי הכי טוב עד היום: לא יודעת.יש מצב לניוטרוג'ינה. החברה שאני הכי אוהבת בטיפוח: את ההכי יקרות....דקלאור, קלרינס... כנ"ל באיפור: נמשכת תמיד ליקרות, אבל אוהבת מאוד את לוריאל, מפאת המחירים הנוחים... מודל לחיקויי: לא היה מעולם.כנראה שגם לא יהיה כבר. המסקרה שלי: שוד ושבר.אין לי.מקווה לרכוש בקרוב אחת של לוריאל. עפרון העיניים שלי: לוריאל. המייקאפ שלי: לוריאל, בסטיק. הסומק שלי: אודם לשעבר שעשה הסבה לסומק מבעיות תקציביות...של לוריאל גם כן. מקווה שמישהו מכם טרח לקרוא עד הסוף...

In Limbo

New member
גמני אענה

שם: רעות
כתובת : מרכז
כמה זמן אני בפורום: את האמת אני לא זוכרת, אבל כמעט שנה ככה?
מוצר ה- טיפוח שלי : סבון פנים באופן כללי, כרגע של נורמדרם.
מוצר אחד שהייתי לוקחת לאי בודד: מסיכת ניקוי של קליניק
המוצר שהכי בא לי לנסות כרגע הוא: משזפים למיניהם
הייתי רוצה לשנות בעצמי : שיהיה לי עור פנים חלק חלק בלי פצעים
הדבר שאני הכי אוהבת בעצמי: כרגע - השיער, הוא מתנהג מאוד טוב.
צבע השיער הטבעי שלי : חום כהה
צובע/ת - כן /לא : לא כרגע
שגרת הטיפוח שלי: מקלחת בבוקר, סבון פנים, צחצוח שיניים, קרם לחות, דיאודורנט, בושם, קרם לשיער. בערב - שוב אותה השגרה רק בלי הקרם
. פעם בשבוע - מסיכת ניקוי של קליניק.
כרגע אני משתמשת ב: סבון- נורמדרם מי פנים - נורמדרם מסיכה- אימרג'נסי של קליניק קרם לחות - נורמדרם ולפעמים ניוטרג'ינה
הסלבריטי הכי מטופח לדעתי הוא\היא: לא יודעת, לא מעניין...
האישה /בחורה הכי יפה בעולם לדעתי היא: כנ"ל
האיש/הבחור הכי יפה בעולם הוא: כנ"ל
הגעתי לפורום בעקבות: שיטוט בתפוז
לעולם לא יתפסו אותי בלי: דיאודורנט
לעולם לא יתפסו אותי עם: תוחם שפתיים?...
סוג העור שלי : מעורב
המוצר שעבד עליי הכי טוב עד היום: סבון אנטיבלמיש מוצק של קליניק
החברה שאני הכי אוהבת בטיפוח: קליניק, כנראה באיפור: כריסטיאן דיור
מודל לחיקוי : אין כזה
המסקרה שלי: פליי היי של מייבלין
עיפרון העיניים שלי : לא משתמשת
המייקאפ שלי: פיור לייט של דיור
הסומק שלי: בצבע אפרסק של NO7

kika1

New member
נראה לי שאני האחרונה

שם: אתי גיל: 25 וחצי כתובת: תל אביב כמה זמן אני בפורום: שנה וקצת מוצר הטיפוח שלי: היום זה ה UV EXSPERT של לנקום, לא זזה בלעדיו בחום (ובשמש) של תל אביב מוצר שבא לי לנסות כרגע: מסכת יופי למראה חי וזוהר, כי אסור לי בגלל הרואקוטאן. הייתי רוצה לשנות בעצמי: כפות ידיים, רוצה יותר עדינות הדבר שאני אוהבת בעצמי: פנים צבע השיער שלי: חום כהה צובעת : כן שגרת הטיפוח שלי: ארוכההההההההההההההה! משתמשת ב: מוס קלרטה לניקוי הפנים ואקווה פיוז'ן לחות שניהם של לנקום הסלברטי הכי מטופח: אנג'לינה ג'ולי ופריס הילטון הבחורה הכי יפה בעולם: אנג'לינה ג'ולי, מדהימה בטירוף הגעתי לפורום בעקבות: חיפוש מידע על פילינג עמוק לעולם לא יתפסו אותי בלי: מיק אפ לעולם לא יתפסו אותי עם: מסקרה כחולה סוג העור שלי: קשה להגדיר אותו היום בגלל הרואקוטאן אז בואו נגיד שזה רגיל מעורב ויבש המוצר שעבד עליי הכי טוב: מיק אפ דאבל וור של אסתי לאודר, התמכרתי אחרי שהייתי מקובעת למיק אפ טניט אידול של לנקום החברה שאני הכי אוהבת בטיפוח ואיפור: לנקום ואסתי לאודר מודל לחיקוי: לוקחת מכל אחד משהו המסקרה שלי: היפנוז של לנקום עפרון העיניים שלי: יש לי המון וכולם בצבע שחור ואין ממש הבדל בניהם, דיור, איל מקיאג', ג'ייד. המיק אפ שלי: דאבל וור של אסתי לאודר הסומק שלי: של לנקום יש לי כמה גוונים שאני אוהבת, ועוד גוון של איל מקיאג' ששכחתי איך קוראים לו בגוון ורוד מוצר שהייתי לוקחת לאי בודד: את הUV מהסעיף הקודם

קשת

New member
הגיע הזמן

שם:ענבל גיל:20 כתובת :אזור השרון כמה זמן אני בפורום:מקווה שחזרתי עכשיו. הייתי מכורה פעם והצלחתי להגמל מוצר ה- טיפוח שלי : אמממ...סבון פילינג לגוף של "סבון של פעם" מוצר אחד שהייתי לוקחת לאי בודד: סבון שמנים ארומתיים של ד"ר פישר בריח לבנדר
המוצר שהכי בא לי לנסות כרגע הוא: הייתי מנסה את כל הקרמים בעולם כדי לבחור את הטוב ביותר. וגם המי פנים של קליניק (אני יודעת שאמרו אחד..) הייתי רוצה לשנות בעצמי : את השיער הדבר שאני הכי אוהבת בעצמי: הפנים נראה לי צבע השיער הטבעי שלי חום רגיל צובע/ת - כן /לא : עשיתי כמה גוונים, נראה בהיר ותר, טבעי. שגרת הטיפוח שלי: בעקרון, ניקוי בשלושה שלבים, רק שבזמן האחרון אני מסתפקת בסבון פנים, בוקר וערב. פילינג ומסיכה מתי שמתחשק, ולפי הצורך. כל יום מסדרת את השיער מחדש ומקווה לטוב. כרגע אני משתמשת ב: סבון- מי פנים - מסיכה- קרם לחות - סבונים של:ניוטרוג'ינה, פיור זן, אהבה- פילינג (מדהים). מי פנים- פיור זון- רוצה חדשים!! קרם פנים :ddml של קליניק, לימים יבשים במיוחד, חוץ מזה, אין לי קרם טוב
כרגע. מסיכה- של אהבה, מעולה!!!וקלין אנד קליר. יש לי עוד כל מני, אבל לא משהו בכלל הסלבריטי הכי מטופח לדעתי הוא\היא: לא יודעת..לא מעניין. הגעתי לפורום בעקבות: שאלה בנוגע לבייביליס. לעולם לא יתפסו אותי בלי:מגבונים לחים. לעולם לא יתפסו אותי עם:צללית כחולה. איכס. סוג העור שלי: רגיל- שמן המוצר שעבד עליי הכי טוב עד היום:סדרת הפיור זון חות מהקרם כמובן.. אבל בא לי חידוש. החברה שאני הכי אוהבת בטיפוח :הלוואי וידעתי באיפור: גם, הלוואי וידעתי המסקרה שלי: ג'ייד, ולא, אני לא מתלהבת ממנה בכלל. המייקאפ שלי: קולורסטיי של רבלון הסמק שלי : "מולה סנטר" מכון איפור שנסגר לפני כמה שנים. גם הסומק של ג'ייד הוא אחלה, והפודרה מצויינת!

EPRT

New member
מתפקדת../images/Emo98.gif

שם:אפרת גיל:19 כתובת :דרום כמה זמן אני בפורום:נימ יותר משנה אולי מוצר ה- טיפוח שלי :מסקרה מוצר אחד שהייתי לוקחת לאי בודד:מעגל ריסים המוצר שהכי בא לי לנסות כרגע הוא:את המוצרים של וישי הייתי רוצה לשנות בעצמי :יש כמה- להוריד שיער,יותר ריסים ואורך,להלבין את השינים הדבר שאני הכי אוהבת בעצמי:צבע עינים וגוף צבע השיער הטבעי שלי :חום בהיר צובע/ת - כן /לא :כרגע לא,בד"כ כן שגרת הטיפוח שלי:מי פנים,קרם לחות,מיבשים לפנים כרגע אני משתמשת ב: סבון-ניוטרג'ינה\סופטאצ' מי פנים -קליניק מסיכה-אין קרם לחות -ד"ר פישר\ניוטרג'ינה הסלבריטי הכי מטופח לדעתי הוא\היא:כולם מטופחים האישה /בחורה הכי יפה בעולם לדעתי היא:קשה -יש הרבה האיש/הבחור הכי יפה בעולם הוא:יש כמה מוסיפה תמונה של אחד הגעתי לפורום בעקבות:ממש לא זוכרת לעולם לא יתפסו אותי בלי:מיקאפ?אבל זה רק לאחרונה לעולם לא יתפסו אותי עם:סומק אדום אי דונט נו
סוג העור שלי :שמן המוצר שעבד עליי הכי טוב עד היום:הסבון של ניוטרג'ינה החברה שאני הכי אוהבת בטיפוח :בנתים קליניק נחמדים,קלרינס באיפור:ג'יד מודל לחיקוי :אין המסקרה שלי:יש לי כמה:לנקום,ניוואה,רבלון,קליניק,כרסטיאן דיור,מיבלין עיפרון העיניים שלי :פופה,ג'יד,קרליין המייקאפ שלי:של מאק הסמק שלי :ג'יד,ואחד שגנבתי לאמא של הלנה רובנשטיין,אבל אני לא שמה הרבה סומק

למעלה