תשובות..
שם: זוהר גיל: 16 כמה זמן אני בפורום: תחילת החופש הגדול של שנה שעברה מוצר ה- טיפוח שלי: מי פנים של קליניק ומשחה לייבוש פצעונים של קליניק. מוצר אחד שהייתי לוקחת לאי בודד: קרם ידיים ומי פנים. המוצר שהכי בא לי לנסות כרגע הוא: קרם- Multi Vitamin של ניוטרוג'ינה. הייתי רוצה לשנות בעצמי: את הנמשים שעל האף שלי. הדבר שאני הכי אוהבת בעצמי: רגליים (ארוכות). צבע השיער הטבעי שלי: חום. צובע/ת - כן /לא: לא. שגרת הטיפוח שלי: בבוקר אני שוטפת את הפנים ב- Rinse off foaming cleanser ואם העור יבש אז בקלין אנד קליר לעור רגיש (שלצערי אין בארץ), מי פנים מס' 2 של קליניק וקרם לחות- Oil free moisture formula של קליניק ואחריו סיטי בלוק. בערב שוטפת שוב את הפנים, מי פנים, משחה לייבוש פצעונים (של ד"ר עור או של קליניק), ומסביב טוטאל טרנאראונד. כרגע אני משתמשת ב: סבון- Rinse off foaming cleanser, או Clean & Clear- sensitive skin. מי פנים - קליניק. מסיכה- כרגע אני לא משתמשת (אבל מתכוונת לנסות את האימרגנסי של קליניק, שיש לאחותי). קרם לחות - Oil free moisture formula הסלבריטי הכי מטופח לדעתי הוא\היא: יש סלבריטיז שהם לא מטופחים? האישה /בחורה הכי יפה בעולם לדעתי היא: קת'רין זיטה ג'ונס. איש/הבחור הכי יפה בעולם הוא: אולי אורלנדו בלום הגעתי לפורום בעקבות: שאלה על כפות הרגליים המסכנות שלי. לעולם לא יתפסו אותי בלי: שפתון לחות. לעולם לא יתפסו אותי עם:... סוג העור שלי: רגיל ולפעמים כשמתחשק לו שמנוני במצח. המוצר שעבד עליי הכי טוב עד היום: קרם ידיים של ניוטרוג'ינה. החברה שאני הכי אוהבת בטיפוח: ניוטרוג'ינה (חברה זולה ויעילה). באיפור: כריסטיאן דיור. מודל לחיקוי: לא קיים. המסקרה שלי: לא קיימת עיפרון העיניים שלי: רבלון (בקושי משתמשת) המייקאפ שלי: Pure Light של דיור. הסומק שלי : גם של דיור, אבל שוב, אני לא משתמשת בו.