טוב אז לבקשת הילה :

טיי 1

New member
מדהימה ברמות, וגם בעלה יפה

הם הופיעו ביחד בהרבה סרטים .קשה לי להאמין שמישהו יסכן את זוגיותו איתה. גם לא בשביל ג'ניפר . והתמונות ברשת עושות לה רק עוול. (אה.. היא גם הופיעה בתפקיד קטן במטריקס 2 ו 3 ) סיגל, לכי לספריית וידאו (רצוי בקולנוע, אבל כבר אין מה לעשות ) קחי את הסרט "מלנה" Malena תכבי את האורות, ותתכונני לערב של יופי טהור .

tokit

New member
ראיתי תמונות שלו עם ג'ניפר..

הפפראצי חגגו עליהם בזמנו.. הם נראו לא מאוד פיכחים כשהם נכנסו יחד לאוטו הרכב בסוף הערב..

טוב , אני יעשה את זה ... מקווה שגם

הסרט מעניין ... אל תשכח שאני לא בן שיכול להסתכל על סרט משעמם רק כי יש שם אישה יפה...

טיי 1

New member
גם אני לא בן שיכול להסתכל על סרט

רק בגלל שיש בו אישה יפה
ועדיין - היא מדהימה, והסרט יפהפה, ויזואלית וכו'. הוא יכול להזכיר סרטי בורקס ישראלים, (שזה כמובן חיסרון) אבל הוא שונה. פשוט יפה. מרסימום אני אחזיר לך את ה 14 שקל של ההשכרה :)

לא זה בסדר .. תודה ../images/Emo13.gif תקנה לך

בזה גלידה
.. סתם . אני צוחקת .. אני יראה אותו ...

דיקלוש1

New member
מוניקה בלוצ'י היא בהחלט אחת הנשים

הכי יפות בעולם.... אגב מלנה בהחלט מומלץ אבל לקחת בחשבון שזה גם סרט מאוד קשה לצפיה... זאת תמונה שלה שאני אוהבת במיוחד. אני זוכרת שכשהיא הופיעה בעיתונים הייתי פשוט בוהה בה...

טייי.. רוצה לספר לי מה

יש לך נגד פקונדו??? הוא פשוט ממי !! וגם בתור בן אדם תאמין לי ..

טיי 1

New member
אין לי כלום. בסבבה, רק מחכה שיציע

כבר :) לא הכרתי אותו ממש לפני זה. all i'm saying זה שכל תמונה שנייה ברשת נותנת לך תמונה של חתיכים, כל קאסט של סידרה אמריקאית יש בה את חמשת החתיכים התורנים, לכי לבית קפה בליליבלום תראי מליון חמודים וחתיכים. חוץ ממוניקה בלוצ'י , נראה לי טפשי להגדיר את ה"גבר הכי שווה בעולם". וגם אם כן - זה בטוח לא בראד פיכס.

גם אני לא מתה על בראד , לפחות בזה

יש הסכמה ביננו . אבל פקונדו זה לאו דווקא בתמונות - ראיתי אותו גם במציאות . עזוב מה זה משנה - לכל אחד יש טעם שונה וטוב שככה..

EPRT

New member
../images/Emo99.gifפאאאאאבלו!!!!!

רציתי לשים לך תמונה שלו!הוא חטיף !גאד אוהבת כזה סוג של יופי אצל גברים

ה ד ר 21

New member
אני ../images/Emo13.gif

שם:הדר
כתובת :קריות
כמה זמן אני בפורום:מממ... נראה לי תשעה עשרה חודשים.. הייתי יותר קוראת סמויה מאשר משתתפת פעילה
מוצר ה- טיפוח שלי :אין משהו שעד כדי כך השפיע עליי לטובה..
מוצר אחד שהייתי לוקחת לאי בודד: מממ.. סבון גוף . מה,לא? זה הכי חובה!
המוצר שהכי בא לי לנסות כרגע הוא: הרבה מוצרים של חוברות יוקרתיות למיניהן..
הייתי רוצה לשנות בעצמי :פנים חלקות לחלוטין
הדבר שאני הכי אוהבת בעצמי: את העיניים
צבע השיער הטבעי שלי : חום.
צובע/ת - כן /לא :גוונים
שגרת הטיפוח שלי:בוקר שטיפת פנים רק עם מים בהמלצת הרופא קרם לחות אהבה כרגע. איפור מייק אפ עיפרון כחול או שחור מתחת לעין מסקרה שפתון עדין וסומק. בערב שטיפת פנים עם דרמקס והורדת איפור, שוב קרם לחות. מידי פעם טיפולי פילינג ומסיכות למיניהן.. בטוח ששכחתי משהו...
כרגע אני משתמשת ב: סבון-דרמקס מי פנים -לא משתמשת. עור עדיין בעייתי קלות. מסיכה-ד"ר פישר- ככה ככה קרם לחות -אהבה ונורמדרם
הסלבריטי הכי מטופח לדעתי הוא\היא:יש מלא..קשה לבחור אחד או אחת
האישה /בחורה הכי יפה בעולם לדעתי היא:כנ"ל. מאוד אוהבת את היופי של אנג'לינה ג'ולי קטרין זיטה ג'ונס קייטי הולמס
האיש/הבחור הכי יפה בעולם הוא: לא יודעת אם הכי יפה אבל מי שמכיר את ניק מצעירים חסרי מנוח- חתיך..
הגעתי לפורום בעקבות:בלי סיבה מיוחדת. שיטטתי לי ומאז התמכרתי ..
לעולם לא יתפסו אותי בלי:סוכריות טיק טק. מכורה.
לעולם לא יתפסו אותי עם:איפור צעקני או לחילופין ללא איפור בכלל בחוץ.. אה וגם לקים כהים. לא סובלת..
סוג העור שלי :מעורב- שמן
המוצר שעבד עליי הכי טוב עד היום:סבון דרמקס
החברה שאני הכי אוהבת בטיפוח :אין חברה ספציפית באיפור:מייביליין
מודל לחיקוי :אין המסקרה שלי:כל המסקרות של מייביליין -מעולות.. עיפרון העיניים שלי :ג'ייד ללא חידוד. להפתעתי ממש טוב ולא זז מהעין כל היום המייקאפ שלי:דאבל וור אסתי לאודר... הסמק שלי :מייביליין מס' 58

ה ד ר 21

New member
תיקון-עיפרון עיניים

עיפרון עיניים ג'ייד עם חידוד. זה שללא חידוד יש לי אותו גם - ממש לא משהו. חחח איזה פדנטית אני,הא?

קשת

New member
היי הדר

אני מתחקרת כאן את כל מי שקרם הפנים שלו קצת מעניין אותי.. פשוט יש כל כך הרבה חברות ואין לי מושג מה לבחור. כל כך קל ליפול.. איך הקרם של אהבה? מה הפעולות שלו? יש לו מקדם הגנה? תודה.

ה ד ר 21

New member
היי קשת

קרם הפנים של אהבה נחמד. קליל כזה ונותן מראה מאט, הוא לעור שמן. כעיקרון אני משתמשת בסבון פנים דיי מייבש ונאלצת לשים מהקרם של אהבה פעמיים שלוש ביום בגלל היובש. קרמים אחרים נותנים יותר לחות (גם קרם שהוא ללא שומן, כמו וישי נורמדרם למשל-הלחות שלו יותר מספקת אותי..) הקרם הזה פחות נותן. הוא קליל כזה..אבל באמת נחמד אה, ואין לו מקדם הגנה. מה שכן הוא ללא שומן היפואלרגני ונון קומודוגני.. שאלה יתרונות חשובים מאוד..

קשת

New member
אז בעצם..

מה את אוהבת יותר? את הוישי או את האהבה? הרי יש הבדיל מהותי במחיר וגם במוניטין... חחח מה ההבדלים במחירים? לאחד מהם יש מקדם הגנה<?

ה ד ר 21

New member
מממ...

את וישי אני אוהבת יותר.לשניהם אין מקדם הגנה... וישי עלה לי יותר יקר אבל היו מבצעים על שניהם: אהבה עלה 70 במקום 140 (לא ברור המחיר היקר -זה לא כ-ז-ו חברה טובה) ווישי עלה 90 בערך אחרי 30 אחוז הנחה נראה לי.הכמות יותר קטנה גם.. עם וישי אבל צריך יותר להיזהר בשמש לכן טוב לי אהבה כרגע משום שוישי מכיל חומצה סליצילית וגליקולית. בקיצור זה לשיקולך, אם את שמה קרם הגנה אפשר וישי. אם לא אז עדיף האהבה...

קשת

New member
חבל שלאהבה אין הגנה

הייתי קונה..אבל חשוב לי ההגנה.

למעלה