חשיפה! חשיפה! (Not) ../images/Emo98.gif
שם: kartisia
כתובת : איזור השרון
כמה זמן אני בפורום: לא מעט, קודם כקוראת סמויה ורק לאחרונה התחלתי גם לכתוב.
מוצר ה- טיפוח שלי : ג'ל ניקוי לפנים של גרלן Pure Dew מסדרת Issima.
מוצר אחד שהייתי לוקחת לאי בודד: הקרם הסגול לשיער של נטורל פורמולה. כן כן! בדיוק זה. עובד אצלי מעולה, ואני אוהבת את הריח.
המוצר שהכי בא לי לנסות כרגע הוא: את כל הקרמים לשיער והמסיכות לשיער היקרות מדי האלו שמוזכרות כאן כל הזמן (נשבעתי שקודם אני אגמור את מה שיש בבית).
הייתי רוצה לשנות בעצמי : מצד אחד יש יותר מדי, ומצד שני אין בכלל. תלוי במצב רוח.
הדבר שאני הכי אוהבת בעצמי: שפתיים, שיער.
צבע השיער הטבעי שלי : חום.
צובע/ת - כן /לא : לא.
שגרת הטיפוח שלי: כל יום - ניקוי פנים בג'ל ניקוי, קרם לחות לפנים, קרם עיניים, קרם הגנה לפנים, קרם הגנה לגוף. פעם בשבוע - מסיכה לשיער, ניקוי פנים עם ג'ל גרגרים ומסיכה לפנים.
כרגע אני משתמשת ב: סבון- Pure Dew של גרלן. מי פנים - לא משתמשת (ואם במקרה, אז גרלן שקיבלתי במתנה). מסיכה- Purifying Invigorating Mask של גרלן - כתבתי עליה בערך 100 פעם בפורום, ואם זה לא הספיק אני אגיד שוב: היא מדהימה. קרם לחות - MatiDay של גרלן (כרגע בתקופת נסיון עם Fluide Hydra-Mat Regulateur של דקלאור, אבל אני לא מרוצה מספיק ומתכוונת לחזור ל-Matiday ברגע שייגמר). שכחתם קרם עיניים - Happylogy Eye של גרלן, וקרם הגנה - SkinGard 15 SPF Oil Free. אפשר לסכם את הנושא ולהגיד שיש לי התמכרות קלה לגרלן.
הסלבריטי הכי מטופח לדעתי הוא\היא: יש לי קצת בעיה עם זה - בצבא, היתה לי חיילת שאמרה לי בשיא הרצינות "אני לא מעריכה אנשים שלא מטפחים את עצמם" (נדמה לי שהיא ניסתה להעליב את המראה הטבעי שלי
). מאז, אני משתדלת לא לקטלג אנשים לפי רמת הטיפוח, כי אז אני נזכרת בסיפור הזה והטיפשות שלה שורפת לי תאי מוח.
האישה /בחורה הכי יפה בעולם לדעתי היא: היתה אחת, באיזה סרט, באמת משהו מיוחד... אני ממש לא מצליחה להיזכר עכשיו מי זאת היתה.
האיש/הבחור הכי יפה בעולם הוא: טוב, אני יודעת שזאת סטייה. פטריק סטיוארט (או יותר נכון קפטן פיקארד מ-Star Trek The Next Generation). הנה הסטיות מתחילות לבצבץ.
הגעתי לפורום בעקבות: לא זוכרת. נדמה לי שרציתי להחליף קרם פנים וחיפשתי המלצות.
לעולם לא יתפסו אותי בלי: לעולם אל תגיד לעולם לא. אין לי בעיה להיות שלוכית רצינית בימים שאני לא יוצאת מהבית. אני נהנית מזה מאוד, ואין שום דבר שאי אפשר לתפוס אותי בלעדיו מתישהו.
לעולם לא יתפסו אותי עם: עפרון עיניים. אני מפחדת לקרב אותו לעין, כל הזמן נדמה לי שהיד שלי תזוז והוא יתקע לי בעין.
סוג העור שלי : מעורב, עם עור שמן ב-T-zone, ורגישות על לקרמים שיש בהם אפילו טיפת שומן (למרות שהעור עצמו אינו שמן, משום מה הוא לא סופג שום דבר שהוא יותר מקליל ביותר, ולכן כל המוצרים שלי מיועדים לעור שמן ביותר).
המוצר שעבד עליי הכי טוב עד היום: Pure Dew של גרלן בשילוב Purifying Invigorating MAsk של גרלן.
החברה שאני הכי אוהבת:
בטיפוח : אמרתי כבר גרלן ברשימה הזאת?
באיפור: אין לי כי אני כמעט לעולם לא מתאפרת, אבל מה שיש לי - הכל כמעט מגיורא שביט.
מודל לחיקוי : מה?
המסקרה שלי: המסקרה הראשונה שקניתי Ever עוד לא נפתחה, כך שאין טעם לתת שם.
עיפרון העיניים שלי : אין!
המייקאפ שלי: משהו של גיורא שביט, קבור עמוק מדי בארון בשביל שאבדוק מה בדיוק.
הסמק שלי : אין.