טוב אז לבקשת הילה :

tokit

New member
סדרת נורמדרם של וישי

מיועדת לעור עם אקנה.. לעור בריא יחסית לא כדאי להשתמש בזה..

LadySpeedStick

New member
יש לי עור ממש בריא

פעם בחודש יוצא לי פצעון שבקושי שמים אליו לב. השימוש בסידרה שיפר את המרקם של העור וקצת את הכתמים.

קשת

New member
באמת??

העור שלי נוטה להיות שמן, אבל מאז הגלולות הוא במצב מעולה. בחורף האחרון, וגם עכשיו בעצם, לא השתמשתי במי פנים בכלל, העור נראה מעולה, ובאמת, פצע קטן פה ושם ולפעמים שכבה שומנית שנפטרים ממנה בשטיפה עם סבון. אז לא כדאי את הוישי?

kartisia

New member
חשיפה! חשיפה! (Not) ../images/Emo98.gif

שם: kartisia
כתובת : איזור השרון
כמה זמן אני בפורום: לא מעט, קודם כקוראת סמויה ורק לאחרונה התחלתי גם לכתוב.
מוצר ה- טיפוח שלי : ג'ל ניקוי לפנים של גרלן Pure Dew מסדרת Issima.
מוצר אחד שהייתי לוקחת לאי בודד: הקרם הסגול לשיער של נטורל פורמולה. כן כן! בדיוק זה. עובד אצלי מעולה, ואני אוהבת את הריח.
המוצר שהכי בא לי לנסות כרגע הוא: את כל הקרמים לשיער והמסיכות לשיער היקרות מדי האלו שמוזכרות כאן כל הזמן (נשבעתי שקודם אני אגמור את מה שיש בבית).
הייתי רוצה לשנות בעצמי : מצד אחד יש יותר מדי, ומצד שני אין בכלל. תלוי במצב רוח.
הדבר שאני הכי אוהבת בעצמי: שפתיים, שיער.
צבע השיער הטבעי שלי : חום.
צובע/ת - כן /לא : לא.
שגרת הטיפוח שלי: כל יום - ניקוי פנים בג'ל ניקוי, קרם לחות לפנים, קרם עיניים, קרם הגנה לפנים, קרם הגנה לגוף. פעם בשבוע - מסיכה לשיער, ניקוי פנים עם ג'ל גרגרים ומסיכה לפנים.
כרגע אני משתמשת ב: סבון- Pure Dew של גרלן. מי פנים - לא משתמשת (ואם במקרה, אז גרלן שקיבלתי במתנה). מסיכה- Purifying Invigorating Mask של גרלן - כתבתי עליה בערך 100 פעם בפורום, ואם זה לא הספיק אני אגיד שוב: היא מדהימה. קרם לחות - MatiDay של גרלן (כרגע בתקופת נסיון עם Fluide Hydra-Mat Regulateur של דקלאור, אבל אני לא מרוצה מספיק ומתכוונת לחזור ל-Matiday ברגע שייגמר). שכחתם קרם עיניים - Happylogy Eye של גרלן, וקרם הגנה - SkinGard 15 SPF Oil Free. אפשר לסכם את הנושא ולהגיד שיש לי התמכרות קלה לגרלן.
הסלבריטי הכי מטופח לדעתי הוא\היא: יש לי קצת בעיה עם זה - בצבא, היתה לי חיילת שאמרה לי בשיא הרצינות "אני לא מעריכה אנשים שלא מטפחים את עצמם" (נדמה לי שהיא ניסתה להעליב את המראה הטבעי שלי
). מאז, אני משתדלת לא לקטלג אנשים לפי רמת הטיפוח, כי אז אני נזכרת בסיפור הזה והטיפשות שלה שורפת לי תאי מוח.
האישה /בחורה הכי יפה בעולם לדעתי היא: היתה אחת, באיזה סרט, באמת משהו מיוחד... אני ממש לא מצליחה להיזכר עכשיו מי זאת היתה.
האיש/הבחור הכי יפה בעולם הוא: טוב, אני יודעת שזאת סטייה. פטריק סטיוארט (או יותר נכון קפטן פיקארד מ-Star Trek The Next Generation). הנה הסטיות מתחילות לבצבץ.
הגעתי לפורום בעקבות: לא זוכרת. נדמה לי שרציתי להחליף קרם פנים וחיפשתי המלצות.
לעולם לא יתפסו אותי בלי: לעולם אל תגיד לעולם לא. אין לי בעיה להיות שלוכית רצינית בימים שאני לא יוצאת מהבית. אני נהנית מזה מאוד, ואין שום דבר שאי אפשר לתפוס אותי בלעדיו מתישהו.
לעולם לא יתפסו אותי עם: עפרון עיניים. אני מפחדת לקרב אותו לעין, כל הזמן נדמה לי שהיד שלי תזוז והוא יתקע לי בעין.
סוג העור שלי : מעורב, עם עור שמן ב-T-zone, ורגישות על לקרמים שיש בהם אפילו טיפת שומן (למרות שהעור עצמו אינו שמן, משום מה הוא לא סופג שום דבר שהוא יותר מקליל ביותר, ולכן כל המוצרים שלי מיועדים לעור שמן ביותר).
המוצר שעבד עליי הכי טוב עד היום: Pure Dew של גרלן בשילוב Purifying Invigorating MAsk של גרלן.
החברה שאני הכי אוהבת:
בטיפוח : אמרתי כבר גרלן ברשימה הזאת?
באיפור: אין לי כי אני כמעט לעולם לא מתאפרת, אבל מה שיש לי - הכל כמעט מגיורא שביט.
מודל לחיקוי : מה?
המסקרה שלי: המסקרה הראשונה שקניתי Ever עוד לא נפתחה, כך שאין טעם לתת שם.
עיפרון העיניים שלי : אין!
המייקאפ שלי: משהו של גיורא שביט, קבור עמוק מדי בארון בשביל שאבדוק מה בדיוק.
הסמק שלי : אין.

tokit

New member
התשובות שלי -

שם: הוא יפה, תאמינו לי.. גיל: 33 וחצי כתובת : גרמניה כמה זמן אני בפורום: לא זוכרת, פחות או יותר שנה מוצר ה- טיפוח שלי : אין כזה דבר מוצר אחד שהייתי לוקחת לאי בודד: שפתון הגנה לשפתיים (וספר טוב..) המוצר שהכי בא לי לנסות כרגע הוא: אין. כשבא לי על משהו, אני קונה אותו. הייתי רוצה לשנות בעצמי : הייתי רוצה שמידת המכנסיים תהיה כמו זו של החולצה.. הדבר שאני הכי אוהבת בעצמי: עיניים צבע השיער הטבעי שלי : חום כהה צובע/ת - כן /לא : מעולם לא.. שגרת הטיפוח שלי: בוקר: סבון פנים וקרם לחות. כשיש פה שמש (נדיר..) גם קרם הגנה. אחרי המכון: כנ"ל. פעם בשבוע פילינג ומסכה. כרגע אני משתמשת ב: סבון- אין בארץ והשם לא יגיד לכן הרבה.. הוא עולה יורו וחצי והוא הטוב ביותר שהיה לי בחיים.. מי פנים - קליניק. משתמשת באופן ספורדי. מסיכה- אמרג'נסי של קליניק. קרם לחות - יש לי כמה.. היחיד שאתן מכירות הוא זה של ניוטרוג'ינה (מסדרה שלדעתי אין בארץ). כשהוא ייגמר אני חוזרת לויזיבל ריזולטס כקרם עם הגנה. יש לי עוד כמה ללא הגנה.. הסלבריטי הכי מטופח לדעתי הוא\היא: לא יודעת. האישה /בחורה הכי יפה בעולם לדעתי היא: חברה טובה שלי.. היא יפה גם כשהיא מתעוררת בבוקר.. האיש/הבחור הכי יפה בעולם הוא: הבן של אחותי (אוקיי, בראד פיט..) הגעתי לפורום בעקבות: הילה. הכרנו בפורום אחר.. לעולם לא יתפסו אותי בלי: עדשות מגע לעולם לא יתפסו אותי עם: שפתון חום עם תוחם יותר כהה מהשפתון.. סוג העור שלי : מעורב המוצר שעבד עליי הכי טוב עד היום: אין כזו חיה, לא מרגישה בהבדלים היסטריים בין המוצרים.. החברה שאני הכי אוהבת בטיפוח : אין לי פייבוריטית.. באיפור: MAC מודל לחיקוי : אין. המסקרה שלי: MAC עיפרון העיניים שלי : MAC.. יש לי כמה עפרונות שלהם, יש לי אייליינר נוזלי שלהם, יש לי את הקייק שלהם, יש לי את הג'ל-אייליינר החדש שלהם, בשני צבעים.. המייקאפ שלי: סלקט של MAC הסמק שלי : יש לי הרבה.. מספר גוונים של ורוד ממאק, גוון אפרסק אחד של MAC, והלהיט החדש - סומק-קרם בצבע ורוד עתיק של NARS. מעולה!!

abcd80

New member
עונה!

שם: אור
כתובת: בשפלה
כמה זמן אני בפורום: כמה חודשים
מוצר הטיפוח שלי: קרם לחות אקווה פויזן של לנקום
מוצר אחד שהייתי לוקחת לאי בודד: קרם הגנה..
המוצר שהכי בא לי לנסות כרגע הוא: מסיכה לשיער של קרסטאס
הייתי רוצה לשנות בעצמי: להיות גבוהה יותר ועם שיער חלק
הדבר שאני הכי אוהבת בעצמי: הפנים
צבע השיער הטבעי שלי: שחור
צובע/ת - כן/לא: לא. יש רק שיירי גוונים בצבע אדום ומעולם לא צבעתי.
שגרת הטיפוח שלי: ניקוי פנים ב3 שלבים(חלב פנים+מי פנים+קרם לחות) ומידי פעם מסכה לפנים .
כרגע אני משתמשת ב: סבון - לנקום מי פנים - לנקום מסכה - סופטאץ' קרם לחות - אקווה של לנקום
הסלבריטי הכי מטופח לדעתי הוא/היא: ג'ניפר לופז
האישה/הבחורה הכי יפה בעולם לדעתי היא: קתרין זיטה ג'ונס
האיש/הבחור הכי יפה בעולם הוא: דיוויד בקהאם
הגעתי לפורום בעקבות: שאלה שרציתי לשאול ומאז נשארתי בפורום
לעולם לא יתפסו אותי בלי: בגדים כמובן ...
לעולם לא יתפסו אותי עם: מסקרה כחולה
סוג העור שלי: רגיל נוטה ליבש
המוצר שעבד עליי הכי טוב עד היום: עדיין לא מצאתי ..
החברה שאני הכי אוהבת בטיפוח: וישי וניוואה באיפור: סופטאץ' ולה סרה מילנו
מודל לחיקוי: אין
המסקרה שלי: היפנוז של לנקום
עיפרון העיניים שלי: איל מקיאג'
המייקאפ שלי: לא משתמשת
הסומק שלי: סופטאץ'

I Was Hoping

New member
יאללה

שם: הילה גיל: 25 וחצי כתובת : גרמניה כמה זמן אני בפורום: Y אין לי שמץ, זה היה מזמן... לפחות שנתיים, אם לא יותר מוצר ה- טיפוח שלי : מי פנים של קליניק. מוצר אחד שהייתי לוקחת לאי בודד: סבון נוזלי עם שמנים ארומתרפיים [לבנדר כמובן] של פלמוליב. אפשר לקחת גם את הספוג שלי? המוצר שהכי בא לי לנסות כרגע הוא: ערכת הפילינג החדשה של לנקום הייתי רוצה לשנות בעצמי : הממממ לא עולה לי כרגע הדבר שאני הכי אוהבת בעצמי: גם לא עולה לי כרגע [אני עייפה ורעבה, לא שילוב טוב לחשוב] צבע השיער הטבעי שלי : חום לא כהה ולא בהיר. חום. צובע/ת - כן /לא : לא שגרת הטיפוח שלי: בוקר: מקלחת, סבון פנים של תינוקות, קרם לחות, קרם עיניים, ואם יוצאת, אז גם הגנה. ערב: מקלחת, מסיר איפור, סבון פנים, מי פנים, לחות וקרם עיניים. כרגע אני משתמשת ב: חוץ מווישי, כל השאר של לה רוש פוסיי [אין בארץ] סבון- לה רוש פוסיי מי פנים - קליניק מסיכה- הידרה קונטרול של לנקום קרם לחות - לה רוש פוסיי הסלבריטי הכי מטופח לדעתי הוא\היא: ניקול קידמן תמיד נראית לי נקיה כל כך ומטופחת. האישה /בחורה הכי יפה בעולם לדעתי היא: התלבטות בין קתרין זיטה ג'ונס לניקול קידמן מחו"ל, ובארץ בין איילת זורר, איה קורן, קרן מיכאלי והחברה הכי טובה שלי. האיש/הבחור הכי יפה בעולם הוא: דיוויד בקהאם ואבא שלי הגעתי לפורום בעקבות: לא זוכרת, זה פרהיסטוריה כבר :) לעולם לא יתפסו אותי בלי: שפתון לחות לשפתיים או גלוס. לעולם לא יתפסו אותי עם: צלליות בשלל צבעי הקשת שמתאימות לבגדים שלי סוג העור שלי : מעורב המוצר שעבד עליי הכי טוב עד היום: מי פנים של קליניק. מוכנה להישבע בהם. החברה שאני הכי אוהבת בטיפוח : וישי באיפור: שאנל מודל לחיקוי : המנחה שלי לתיזה המסקרה שלי: היפנוז של לנקום עיפרון העיניים שלי : מייק אפ פור אבר המייקאפ שלי: דאבל וור של אסתי הסומק שלי : לנקום עכשיו הולכת לקרוא את של כולם :)

לולהההה

New member
הילה

לא אמרת שלמרות שבועתך במי פנים של קליניק,של וישי היו יותר טובים?

I Was Hoping

New member
המי פנים?

רק אם משתמשים בכל הסידרה ביחד. אין לזה אותו אפקט לבד. מי פנים של קליניק טובים עם כל דבר!

LadySpeedStick

New member
דברים מלוכלים אני חושבת.

אפילו בסרט השעות עם כל האף היא כזאת מושלמת.

טיי 1

New member
נכון, והיא נראית שם יפהפיה ונוגה -

כל כך מוצלחת. זה אחרי "האחרים" שגם שם היא נתנה משחק. והפכה מקרש גיהוץ ("מולין רוז'") לשחקנית. אשתדל גם לענות על הסקר . בטח אחה"צ. (נתקעתי באיזה מוצר הייתם לוקחים לאי בודד , אני בדף שלישי של הרשימה

טיי - לא לקחת רציני מידי זה רק

שאלון...
אנחנו מאשרים לך לא לענות על שאלה או שתיים...

1Unicorn1

New member
התשובות שלי

שם: ליאת גיל: 20 כתובת : חיפה כמה זמן אני בפורום: חודש וחצי בערך מוצר ה- טיפוח שלי : אוליגו 25 של וישי ומי פנים של פיור זון !! מוצר אחד שהייתי לוקחת לאי בודד: אין מצב שאני אצליח לשרוד רק עם אחד ..
המוצר שהכי בא לי לנסות כרגע הוא: קרם לחות אקווה פיוז'ן של לנקום הייתי רוצה לשנות בעצמי : כלום הדבר שאני הכי אוהבת בעצמי: הפנים שלי צבע השיער הטבעי שלי : חום שטני צובע/ת - כן /לא : לא שגרת הטיפוח שלי: בוקר וערב סבון פנים, מי פנים וקרם לחות, ופעמיים שלוש בשבוע מסכות למיניהן כרגע אני משתמשת ב: סבון- נטול שומן לעור צעיר של קרליין מי פנים - פיור זון של לוריאל מסיכה- מון דרופס של רבלון קרם לחות - ניבאה ויסאג' לעור צעיר הסלבריטי הכי מטופח לדעתי הוא\היא: פאריס הילטון אנאערף ..
האישה /בחורה הכי יפה בעולם לדעתי היא: אנג'לינה ג'ולי ושירלי בוגנים האיש/הבחור הכי יפה בעולם הוא: ג'אד לאו וחבר שלי
הגעתי לפורום בעקבות: רצון לחפש טיפים מועילים לעולם לא יתפסו אותי בלי: עפרון שחור בעיניים לעולם לא יתפסו אותי עם: סיגריות סוג העור שלי :שמנוני המוצר שעבד עליי הכי טוב עד היום: מי הפנים של פיור זון החברה שאני הכי אוהבת בטיפוח : וישי ולוריאל באיפור: מייבלין מודל לחיקוי : אין המסקרה שלי: XXL או לאש ארכיטקט עיפרון העיניים שלי : אין אחד ספציפי המייקאפ שלי: פרש מאט של מייבלין הסמק שלי : של אנדריאה עם השלושה צבעים

למעלה