טוב אז לבקשת הילה :

Marble Arch

New member
ואני משערת שהוא מרגיש לי ככה

כי הוא קרם-ג'ל. אולי יש גם קרם רגיל שהוא יותר קרמי?

קשת

New member
היי, תודה. שואלת עוד

הדרמקס נשמע מעולה! במיוחד לגב האמת. אני נפטרתי מהגועל בעזרת סבון פילינג של סבון של פעם, אבל יקר יותר מהדרמקס. בנוגע לקרם של ניבאה... איזה סוג עור יש לך? ומה זאת אומרת, הוא היה קליל מדי? הרי זה מעולה לעור שנוטה להיות שומני, לא?

Marble Arch

New member
בכייף..

תראי אני קצת בלבלתי אותך לדעתי. הוא מיועד למניעת ברק שומני לעור צעיר, העור שלי לא בדיוק נוטה להיות שומני אבל יש לו זיקה כלשהי אל עבר השומניות, הייתי אומרת. והקרם באמת מנע את זה. ככה שהוא בסדר גמור. מאידך, כתוב עליו שהוא עדין, קליל ונטול שומן. והוא גם באמת עונה על כל ההגדרות האלה. לטעמי הוא פשוט קצת קליל מדי. אם את אוהבת את הקרמים שלך קלילים מאוד ואווריריים אז זה מתאים. וכן- הדרמקס באמת מעולה! (אלוהים איזה יחסי ציבור אני עושה פה לד"ר פישר..)

Marble Arch

New member
ועוד משהו-

ראיתי שכתבת למטה שחשוב לך הגנה. אז בקרם של ניבאה אין הגנה. (או שיש ושכחו לכתוב
)

קשת

New member
אוי, איזה באסה

גם לקרם של אהבה אין...איזה יאוש. אני צריכה לפחות הגנה נמוכה, אני לא הרבה בשמש, אבל חייבים להזהר

פרינסס36

New member
אוקיי עונה../images/Emo13.gif../images/Emo70.gif

שם:אוראל גיל:17 כתובת :אי שם מעבר לקשת 50 כמה זמן אני בפורום:לא ספרתי...(בערך כמה חודשים) מוצר ה- טיפוח שלי :כרגע סבון:)זה מה יש.. מוצר אחד שהייתי לוקחת לאי בודד:רק אחד?אז שנורקל(מה?בטח יש דגים יפים באזור,חבל לפספס) עכשיו ברצינות..ההיתי לוקחת שישית מי עדן(סליחה,אבל זה כאילו מוצר אחד)..לא משנה שהיו מספיקים בדיוק ליום.. המוצר שהכי בא לי לנסות כרגע הוא:מסכה טובה,(אבל אסור לי עכשיו בגלל הרטאויט) הייתי רוצה לשנות בעצמי :לא עולה לי משהו ספציפי..אבל יש יש מה לשנות.. הדבר שאני הכי אוהבת בעצמי:זה שחצני אבל נו טוב...מבנה גוף..וגם חיוך צבע השיער הטבעי שלי :חום כהה צובע/ת - כן /לא :לא.. שגרת הטיפוח שלי:לא הרבה..קמה שוטפת פנים במים בלבד,בלי איפור ,חוזרת שותפת בסבון וזהו..איפור רק שאני יוצאת בערב.. כרגע אני משתמשת ב: סבון-רוק מי פנים -לא מסיכה-לא קרם לחות -ד"ר עור רק במקרים שהעור יבש. הסלבריטי הכי מטופח לדעתי הוא\היא:לא יודעת האישה /בחורה הכי יפה בעולם לדעתי היא:אנגלינה ג'ולי. האיש/הבחור הכי יפה בעולם הוא:אוי אוי קשה לומר..בראד פיט(אגב הוא עם אנגולינה)זוג יפיפה..בקהאם ועוד שלא עולים לי עכשיו.. הגעתי לפורום בעקבות:מאמר נפלא לעולם לא יתפסו אותי בלי:קרם הגנה לעולם לא יתפסו אותי עם:תוחם שפתיים סוג העור שלי :מעורב המוצר שעבד עליי הכי טוב עד היום:צריכה לחשוב על זה.. החברה שאני הכי אוהבת בטיפוח :כמה כבר יצא לי לנסות שאני יקבע.. באיפור: מודל לחיקוי :------ המסקרה שלי:לוראל עיפרון העיניים שלי :אל מקיאז המייקאפ שלי:אל מקיאז סומק:גייד(אדמה אינדאנית)וגם אל מקיאז

פרינסס36

New member
אה וגם

במוצר הטיפוח :קרם גוף..נורא אוהבת את קרם גוף הורוד של גונסון אנד גונסון..:)

פרינסס36

New member
אה וגם

בשגרת הטיפוח היומית:קרם הגנה..איך שכחתי.. זה ממש לא טוב שאני עונה בשעות כאלה אני לא בפוקוס ..:-\

פרינסס36

New member
כןן

זה סיפוא אהבה מרגש.. גיליתי אותו שההיתי אצל הקוסמטיקאית שלי אמרתי לה שאנימחפשת סומק..היא גם מאפרת מקצועית ואמרה לי שיש להאחד של גייד שיתאים לי היא שמה לי..התאהבתי קלות ובאותו היום הוא היה אצלי. עכשיו תודו שהזלתם דמעה..

LadySpeedStick

New member
רק כי אני אוהבת אותך

שם: נופר. גיל: 17.5 כתובת: מה פשר השאלה? כמה זמן אני בפורום: 9 חודשים בערך. מוצר ה-טיפוח שלי: עד כמה שהוא מוצר שולי-קרם הגנה לפנים של קליניק. מוצר אחד שהייתי לוקחת לאי בודד: סבון גוף של פלמוליב. המוצר שהכי בא לי לנסות כרגע: אולי המסיכה החדשה של קרסטאס-להילה יש השפעה רבה עלי
הייתי רוצה לשנות בעצמי: ציצים אולי. הכי אוהב בעצמי: את הגב. משתמשת כרגע: סבון: וישי-נורמדרם. מי פנים: וישי-נורמדרם. מסיכה: אמרג'נסי של קליניק. קרם לחות: וישי-נורמדרם. האישה הכי יפה לדעתי: יש הרבה. הראשונה שעולה לי בראש-איה קורן. הבחור הכי יפה בעולם: תשובה של כל פרחה ממוצעת אבל אני נוטה להסכים-דודי בלסר. אי אפשר להתעלם מהיופי שלו. הגעתי לפורום בעקבות: המשיכה שלי לנושא. לעולם לא תתפסו אותי בלי: בלי בגדים :). אני לרוב לא מתאפרת בכלל. אז קשה לי לומר על משהו שאין מצב שאני יוצאת בלעדיו מהבית. לעולם לא תתפסו אותי עם: אודם. על כל גווניו-לא יפה לי. סוג עור: רגיל נוטה לשמן באיזור הטי. המסקרה שלי: ווליום אקספרס. המוצר שעובד עליי הכי טוב: סדרת וישי נורמדרם. עיפרון עיניים שלי: אין לי. אני משתמשת בצללית שחורה והיא סתם של פנינה רוזמבלום-כי אין לי דרישות גבוהות בנוגע לצלליות. המייקאפ שלי: אסתי לאודר-דאבל וור. הסומק שלי: ורוד של ג'ייד. סתם אחד.

קשת

New member
טוב, אני יודעת שאני קצת קרצייה

אבל בכל זאת... את מוכנה לפרט לי ולספר על המי פנים של וישי ועל הקרם פנים? יש לךהם מקדם הגנה? איזה פעולות יש בקרם?

LadySpeedStick

New member
את לא קרצייה בכלל.

חוצמזה, את רק מרחיקה אותי יותר ויותר מהלמידה למתמטיקה - מעשה מבורך. האמת שאני לא הבנאדם הטוב לשאול אותו כי אני לא מאלה שקוראות את שלל המרכיבים של המוצר מאוחרה, אין לי זמן לזה. אני יכולה לומר לך איזו אינדיקציה יש לי מבחינת מוצרים - השתמשתי במי פנים של קליניק, בקרם פנים-אנטי בלאמיש ובסבון פנים. בסדרת פיור זון, בקרם פנים של לוריאל-הידרה משהו, ובעוד כמה. עד כה, את שיא האפקטיביות השגתי בסדרה של נורמדרם. המי פנים קצת שורפו בהתחלה, אבל התרגלתי. הקרם פנים מצויין בעיניי- הוא נספג מהר והעור נראה, מרגיש והחבר אומר שאפילו מריח מצויין. אין לקרם הפנים מקדם הגנה. אילו פעולות יש בקרם?-תשאלי שאלות כאלה את הילה. מעבר לזה, היה שינוי משמעותי בעור בתקופה בזמן השימוש במוצרים. זהו בערך. חפרתי כהוגן אה? פעם הבאה תשקלי שאלות

קשת

New member
היי, תודה

אמרתי קרצייה, כי שאלתי פה המון כבר. איך היו המי פנים של קליניק בהשווה לוישי? הוישי זול קצת יותר מהקליניק, נכון? והקרם של וישיי- לא העיק לך על הפנים? היה קליל? ומה זאת אומרת המי פנים שרפו? הם מאוד גסים? עם מלא אלכוהול? שוב תודה.

LadySpeedStick

New member
../images/Emo140.gif

שניהם בסדר באותה מידה אני חושבת. אבל אין לי ניסיון גדול עם מי פנים. בקליניק יש 400 מ"ל תמורת 170 ש"ח. וישי-200 מ"ל תמורת 90 ש"ח. -וואלה לא יותר זול. הקרם של וישי לא העיק לי על הפנים והוא קליל אינדיד. ה מי פנים קצת חזקים. אולי בגלל שיש בהם הרבה אלכוהול-שוב, אין לי מושג על המרכיבים של המי פנים. מה זה מי פנים גסים? לא שמעתי על זה. אבל שכחת את הסבון פנים, שהוא בין החשובים.

LadySpeedStick

New member
בעצם מי קונה את המי פנים של וישי

במחיר מלא. יש שור טבצ'נט. 62 שקלים חדשים.

קשת

New member
היי ליידי

בקיצור, גם את לא סגורה על כלום.. זה בסדר. התכוונתי שמי הפנים חזקים מאוד עם העור, הם לא עדינים.. הקליניק הרגיש לך אותו הדבר עם העור כמו הוישי? וואו, זו בעייה ממש, איך בוחרים?? ובאשר לסבון, יש לי את הפיור זון, ניוטרוג'ינה ואהבה- פילינג, שלושתם טובים. חשבתי לנסות את הסבון של סבתא ג'מילה שהבנתי שהוא מעולה וזול במיוחד.

למעלה