טוב אז לבקשת הילה :

רותיקה

New member
טוב אז אני יענה...../images/Emo27.gif

שם: רותי גיל: 20.5 כתובת: חיפה כמה זמן אני בפורום: לא הרבה..אולי חודש- אולי טיפה יותר... מוצר ה- טיפוח שלי: אממ... לא יודעת..
מוצר אחד שהייתי לוקחת לאי בודד: סבון נוזלי של פלמוליב-חלב ודבש
המוצר שהכי בא לי לנסות כרגע הוא: אממ... ברונזר של חברה טובה-חחח... הייתי רוצה לשנות בעצמי: את מבנה העיניים...
הדבר שאני הכי אוהבת בעצמי: את המצח
צבע השיער הטבעי שלי : חום יפה... צובע/ת - כן שגרת הטיפוח שלי: בוקר- שמה את המוצר של וישי לעיניים.. ובערב.. רוחצת את הפנים עם סבון פנים של דאב ומורחת קרם לחות של קרליין לעור צעיר וקרם עיניים. כרגע אני משתמשת ב: סבון-פלמוליב
סבון פנים-של דאב. מסיכה- של נטורל פורמולה- משהו עם ניקוי עמוק...קרם לחות- של קרליין לעור צעיר. הסלבריטי הכי מטופח לדעתי הוא\היא: אממ... לא יודעת.. האישה /בחורה הכי יפה בעולם לדעתי היא: ג'ולייה רוברטס!! האיש/הבחור הכי יפה בעולם הוא: לאונרדו די קפריו הגעתי לפורום בעקבות: אין סיבה מיוחדת.. פשוט מצאתי אתכם..
לעולם לא יתפסו אותי בלי: עדשות לעולם לא יתפסו אותי עם: חזייה.. חחח.. סתם... אממ...משקפיים אולי... סוג העור שלי: רגיל נוטה ליבש המוצר שעבד עליי הכי טוב עד היום: משחה שמיועדת לעיניים- זה וזלין עם עוד משהו- תצחקו- אבל היא עזרה לי מאוד!!! החברה שאני הכי אוהבת בטיפוח : לא יודעת אם הכי אבל אני אוהבת את קרליין באיפור: לא יודעת... מודל לחיקוי: לא מחקה אף אחד. רוצה להוציא מעצמי את הטוב ביותר..
המסקרה שלי: כרגע לא ממש שאלה טובה כי אני בדיוק צריכה לחדש.. עיפרון העיניים שלי :לא משתמשת המייקאפ שלי: יש לי של רבלון הסומק שלי : אותה התשובה עם המסקרה...

רותיקה

New member
גמ'ני!!!!! ../images/Emo99.gif

יש עוד סוג אחד- פלמוליב- משהו עם שקדים..ממ.. ניסית?

tokit

New member
לא, אבל אני אוהבת מאוד גם את ההוא

עם החלב (לבן לגמרי) וגם את הספא עם הגרגירים..

miracle16

New member
עונה בעייפות מטורפת

שם: שיר גיל:17 כתובת : קרית חיים כמה זמן אני בפורום: כמה חודשים מוצר ה- טיפוח שלי : לא קיים כזה מוצר אחד שהייתי לוקחת לאי בודד: המם... לא דחוף לי מוצרים באי בודד המוצר שהכי בא לי לנסות כרגע הוא: קרם לחות כלשהו יקר וטוב מאוד הייתי רוצה לשנות בעצמי : את המבנה של העיניים ואת כל מה שמסביבם! הדבר שאני הכי אוהבת בעצמי: גובה צבע השיער הטבעי שלי : חום צובע/ת - כן /לא : מחמצנת שגרת הטיפוח שלי: פיור זון למיניהם כרגע אני משתמשת ב: סבון- פיור זון מי פנים -אין מסיכה-לשיער? שוורצקופ קרם לחות -פיור זון הסלבריטי הכי מטופח לדעתי הוא\היא:יש המוןן האישה /בחורה הכי יפה בעולם לדעתי היא: יש הרבההההההההה האיש/הבחור הכי יפה בעולם הוא: יש המווןןן הגעתי לפורום בעקבות: the blue fairy לעולם לא יתפסו אותי בלי: לא יודעת לעולם לא יתפסו אותי עם: לא יודעת סוג העור שלי : כל הסוגים.. מחוצ'קן ויבש המוצר שעבד עליי הכי טוב עד היום: פיור זון והיחיד שהשתמשתי בו החברה שאני הכי אוהבת בטיפוח :לוריאל באיפור:כנ"ל מודל לחיקוי :אין המסקרה שלי:דאבך אקסטנשיון לוריאל עיפרון העיניים שלי : לא שמה גם ככה הוא נמרח לכל הכיוונים ואני נראית כמו זומבי המייקאפ שלי: לוריאל טרו מטצ' הסמק שלי :לוריאל לא יודעת איזה

T i k t a k i t

New member
נו מילא,שעת לילה מאוחרת../images/Emo6.gif

שם: Tiktakit
כתובת : איזור חיוג 03
כמה זמן אני בפורום: כמה חודשים
מוצר ה- טיפוח שלי :תרחיץ לפנים של ג'נסיס
מוצר אחד שהייתי לוקחת לאי בודד: קרם הגנה
המוצר שהכי בא לי לנסות כרגע הוא: ערכת רפיניש של לוריאל
הייתי רוצה לשנות בעצמי : את השיער שלי,מדי פעם.
הדבר שאני הכי אוהבת בעצמי:את צורת הכתפיים
צבע השיער הטבעי שלי : חום
צובע/ת - כן /לא :לא
שגרת הטיפוח שלי:בבוקר:רוחצת פנים,שמה קרם לחות וקרם עיניים,שמה ליפגלוס/קרם מגן לשפתים,אולי סומק,ואיזשהו חומר לשיער .בערב-רוחצת פנים.
כרגע אני משתמשת ב: סבון- ג'נסיס [ואם הכוונה היא לסבון לגוף..אז..פלמוליב ירוק שקוף,קרמה ספא בריח וניל,ופלמוליב וורוד] מי פנים - אין מסיכה- מדי פעם שמה מסכת בוץ של "אהבה" קרם לחות -לסירוגין סבוקלם [נחמד אבל אין מקדם הגנה] וויזיבל רזולטס [שאני לא כל כך אוהבת]
הגעתי לפורום בעקבות:לא זוכרת...בטח הייתה לי איזו שאלת תם לשאול
לעולם לא יתפסו אותי בלי:משקפיים.זה לא בטיחותי לי
לעולם לא יתפסו אותי עם:ריסים מלאכותיים.
סוג העור שלי :מעורב נדמה לי
המוצר שעבד עליי הכי טוב עד היום:קרם עיניים של "אהבה"
החברה שאני הכי אוהבת בטיפוח :אין העדפה באיפור:
המסקרה שלי: יש לי שתיים שונות של מייבלין,לא זוכרת איזה יותר טובה עיפרון העיניים שלי :קרליין נדמה לי.לא משתמשת כמעט המייקאפ שלי:רוצה לקנות את החדש של לוריאל הסמק שלי:קלארינס ,מעולה!

lady h

New member
כל הקוספאות שלהם אדומות

זה כמו קליניק שאצלם הקופסאות ירוקות.

קשת

New member
ספרי לי על הקרם עיניים של אהבה

בבקשה. ועל עוד מוצרים שלהם שניסית..אולי הקרם?

T i k t a k i t

New member
אז ככה

הקרם לעיניים הוא Mineral eye cream, מיועד לכל סוגי העור-נעים קליל ונספג תוך חצי שניה .לדעתי זה מה שפתר לי את הבעיה של עור כהה מתחת לעין . לגבי קרם לחות שלהם: אמא שלי משתמשת בו שנים,עברה לא מזמן לסדרה המותאמת לעור בוגר יותר timeline,לפני כן היה לה את הרגיל. גם הוא מאוד נעים וקליל,אבל לי הייתה איתו בעיה -הייתי חייבת לשים אותו לא ממש לפני היציאה החוצה אחרת הייתה נגרמת לי מעין הזעה רגעית חזקה בעור הפנים. אצל אמא שלי לא נצפו תופעות כאלה מעולם,אז כנראה שזו מוזרות פרטית של העור שלי. ממליצה על החברה בחום-יש להם גם קרם ידיים ורגליים מעולה

קשת

New member
תודה

יש לי סבון גרגירים ומסיכה שלהם.. אני רואה שהתחילו להעריך את החברה כאן. אולי אני באמת אשקול לקנות את הקרם. וקרם עיניים בהמשך. רק שהעור שלי רגיל- שומני, כך שזה בטוח לא אותו קרם של אמא שלך

lady h

New member
../images/Emo41.gifאני, אני../images/Emo41.gif

שם: הדר
כתובת : ת"א
כמה זמן אני בפורום: שנתיים בערך... אולי פחות
מוצר ה- טיפוח שלי : סבון של MD
מוצר אחד שהייתי לוקחת לאי בודד: כנ"ל
המוצר שהכי בא לי לנסות כרגע הוא: מה שתוקית המליצה- הלחות לשפתיים של קלרינס
הייתי רוצה לשנות בעצמי : שיהיה לי שיער חלק והייתי מעדנת את האף
הדבר שאני הכי אוהבת בעצמי: אממממ...ריסים נחשב??
צבע השיער הטבעי שלי : שחור
צובע/ת - כן /לא : לאאאאאאאאא
שגרת הטיפוח שלי: סבון של MD, מי פנים קליניק ולחות- או של MD או של ג'יג'י. אני דווקא מרוה מג'יג'י, למרות שיש כאן החולקות על דעתי.
כרגע אני משתמשת ב: סבון- MD מי פנים - מס' 3 קליניק מסיכה- אין לי כרגע, מתכוונת לקנות מהקוסמטיקאית. קרם לחות - MD
הסלבריטי הכי מטופח לדעתי הוא\היא: פנינה רוזנבלום
...סתם סתם, אילנית לוי.
האישה /בחורה הכי יפה בעולם לדעתי היא: נועה תשבי
האיש/הבחור הכי יפה בעולם הוא: אבא שלי בצעירותו
חחחח... הוא באמת היה חתיך!!!
הגעתי לפורום בעקבות: לא זכור לי...
לעולם לא יתפסו אותי בלי: מסקרה וסומק
לעולם לא יתפסו אותי עם: עפרון שפתיים.
סוג העור שלי : שמן
המוצר שעבד עליי הכי טוב עד היום: הסדרה של MD: הסבון, הגליקר לושן, הג'ל...
החברה שאני הכי אוהבת בטיפוח : MD וג'רנטיק. באיפור: קריולן של גיורא שביט, קליניק, לנקום...
מודל לחיקוי : אתם ממש לא רוצים לדעת...
המסקרה שלי: לאש ארכיטקט של לוריאל שתוחלף בהיפנוז לנקום בקרוב.
עיפרון העיניים שלי : של קריולן (גיורא שביט)
המייקאפ שלי: נכוןלעכשיו, של גיורא אבל כשייסתיים יוחלף בMAC או בלנקום
הסמק שלי : honey brown של רבלון שכבר לא מיוצר יותר

tokit

New member
אפרופו השפתון של קלרינס..

גם ל-MAC יש שפתון טיפוח דומה (זה בלי הצבעים וכל השטויות) ונראה לי שהוא בדיוק אותו הדבר, או לפחות מאוד מאוד דומה.. עולה פה 11 יורו.. לא ניסיתי, אבל אנסה כשייגמרו לי הקלרינס והקילס..

Marble Arch

New member
איזה כייף!! ../images/Emo142.gif

שם: מרבל, זה לא ברור?
גיל: 16, עוד מעט גם 17. כתובת: הרצליה כמה זמן אני בפורום: אולי שבועיים (נהנית מכל שניה!) מוצר ה- טיפוח שלי: ראיתי שגנבו לי אבל בכ"ז - סבון נוזלי של פלמוליב חלב ודבש! מוצר אחד שהייתי לוקחת לאי בודד: גוש ענקי של סבון, כי אני לא יודעת איך אשרוד בלי להתקלח.
המוצר שהכי בא לי לנסות כרגע הוא: מייבש הפצעים של חלבין. הייתי רוצה לשנות בעצמי: את האף, או אולי לרזות קצת. הדבר שאני הכי אוהבת בעצמי: את מבנה הפנים (נכון שזה מוזר?..). צבע השיער הטבעי שלי: חום בנאלי ומשעמם. צובע/ת - כן /לא : כמובןן!! שגרת הטיפוח שלי: נקיון פנים (סבון, מי פנים לפעמים וקרם) וזהו בערך.. אני לא מתאפרת.. כרגע אני משתמשת ב: סבון- של פיור זון, ובערב דרמקס של ד"ר פישר מי פנים - ניוואה (לא שמה אחרי דרמקס כי זה מיותר בעיניי) מסיכה- עוד מחפשת - המלצות יתקבלו בברכה. קרם לחות - ניוואה, בידיוק נגמר הסופטאץ' הסלבריטי הכי מטופח לדעתי הוא\היא: לא יודעת, לא עוקבת אחרי עולם האופנה. האישה /בחורה הכי יפה בעולם לדעתי היא:יש הרבה בחורות יפות!! האיש/הבחור הכי יפה בעולם הוא: הממ. הגעתי לפורום בעקבות: שיטוט. לעולם לא יתפסו אותי בלי: תחתונים? לעולם לא יתפסו אותי עם: תחתונים על הראש/חולצת בטן. סוג העור שלי : אני לא ממש יודעת כי הוא לא שמן בכלל אבל יש לי חצ'קונים. המוצר שעבד עליי הכי טוב עד היום: דרמקס. החברה שאני הכי אוהבת בטיפוח: אין לי שמץ! (לא מגיע לי להיות בפורום הזה!
) באיפור: לא מתאפרת.. מודל לחיקוי : אחותי. המסקרה שלי: לא קיימת. עיפרון העיניים שלי : אמא! המייקאפ שלי: אני אפילו לא יודעת לשים מייקאפ, חחח.. הסמק שלי : איננו (אבל לא שאלת על הפודרה שלי!! עד שיש משהו שאני שמה על הפנים! יש לי פודרה והיא של ג'ייד. ופעם בהרבה זמן אני גם משתמשת בה.) ורציתי להוסיף שאני ממש מקווה להישאר בפורום הזה כי נעים ונקי פה.

קשת

New member
את חיייבת לספר לי

בבקשה, כי ציינת שני מוצרים שמעניינים אותי על הדרמקס, ועל הקרם של ניבאה, חברה אמרה לי שהוא טוב, אבל אני מפחדת ליפול כמו שנפלתי עם הקרם של הפיור זון. העור שלי רגיל-שמן. תודה.

Marble Arch

New member
בבקשה:

הדרמקס, כתבתי כבר כמה פעמים שאני אישית ממש אוהבת אותו (מרגישה כמו תקליט שבור
), אני לא יודעת אם זה עוזר לך שאני אוהבת אותו אבל הוא ממש הוריד אצלי משמעותית חצ'קונים מהפנים והוריד לחלוטין חררות מהגב שצצו השנה בפתאומיות, מבחינתי הוא מצרך חובה.
הוא לא כלכך יקר (40 שקל ל500 גרם (יען, חצי קילו סבון
ו25 ל250 גרם) (זה כלכך מוזר הדרמקס הזה והגרמים שלו!), ככה ששווה לקנות כדי לנסות. וקרם הלחות של ניוואה - קניתי לפני יומיים, מסדרת יאנג, כתוב עליו שהוא "מועשר במינרל טבעי מהאוקיינוס" (???), רק שיהיה ברור על מה אני מדברת. אני לא ממש אוהבת אותו, יש לו ריח ומרקם ממש כייפי אבל מבחינת היעילות הוא לא משהו לדעתי, מרגיש לי יותר מדי אוורירי ולא כמו שאני אוהבת. כלומר הוא בסדר גמור אבל יש יותר טובים.

למעלה