טוב אז הנה

sivanela

New member
אני לא מצליחה להגיע ל-2 וחצי כוכבים

כל פעם שהסימסית שלי הולכת לדגמן ושלא תבינו לא נכון-כל הדרישות מלאות כמו שצריך מי שבוחנת אותה מתלהבת קצת בהתחלה ואז כועסת ומורידה אותה לכוכב וחצי ואחרי שהיא משלימה שוב ל-2 כוכבים היא שוב לא מצליחה ויורדת חזרה..אני כבר מיואשת ולא יודעת מה לעשות..תעזרו ליייי

ordacool

New member
../images/Emo60.gifשאלה על ה-makin' magic

איפה ואיך משיגים דרקון
מראש!!! -
-

the mush

New member
אצל ויקי

איפה שאתה קונה את כול הדברים שהם קשורים לדרקונים.. וזה עולה 49 מדבעות קסם..

ordacool

New member
../images/Emo51.gif אה וגם...

לא הבנתי איך קונים בית בעיר הקסמים
מישהו יכול להסביר לי??? -
-

the mush

New member
אתה צריך איזה 1000 מדבעות

יש לך? לי יש בקושי שתיים... חח..

Ligeiro

New member
כלבים מחרבנים ../images/Emo2.gif../images/Emo8.gif

יש לי שאלה: האם יש לכלבים מכשיר כזה כמו שיש לחתולים למשל שבו הם מחרבנים? או שהם אמורים לחרבן בחוץ וכשהם מחרבנים בבית צריך לנזוף בהם?

Rontzi

New member
שאלה חשובה! (למבינים בלבד!)

איך משיגים דרקון בסימס עושים קסמים?! זה ממש חשוב! תענו מהר!

gal56

New member
אצל ויקי הערפדית

אפה שמוכרים את חפצי הדרקונים....

Rontzi

New member
???

מזאמרת.... בבקשה תרחיבו יותר! ועוד שאלה... איזה חפצים אפשר לקסם חוץ מהגמד והפלמינגו?

gal56

New member
../images/Emo13.gifאוקי

המקרר והדמקה הם החפצים הנוספים יש מישהי שמוכרת לך חפצי דרקון והיא מוחרת דרקון בבנראה לי 49 מטבעות זהב.....

the mush

New member
נאמ... ../images/Emo4.gif

אני יודעת שכבר ביקשו את זה הרבה פעמיים וזה מעצבן.. אבל אני ממש צריכה את זה... מישו יודע איפה האתר שיש שם ת'תמונה שאתה רואה אותה או משו כזה אתה הופך לסופרסטאר?

WallFlower

New member
../images/Emo41.gifשלום../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo53.gif

טוב, שבוע שעבר קיבלתי את הmakin' magic ולא הפסקתי לשחק בו מאז... השלמתי כמעט את כל ספר הקסמים אבל אני לא מצליחה להבין איך אני אמורה להשיג דברים בשביל הילדים! השגתי פאירי דאסט אבל אני לא מבינה איך בכלל אפשר להשיג להם טוד סטולס ודראגון סקיילס וכו' אם לילדים אין כסף! וגם אין שום דרך שההורים יכולים להעביר לילדים דברים!!!!!!!!!! פליזזזזזזזזזזזזז
אני מכורה...משחקת 5 שעות ביום אבל עדיין לא הספקתי להבין מה הולך עם הילדיםםםם!!!

gal56

New member
זה פשוט...

בשביל הילדים פשוט תקני דרקון מערפדית.....זה עולה 49 כסף קוסמים.....ובשביל פטריו את צריכה לשבת הרבה על כיסא הפטריות[הוא מופיע ברשימה של כיסאות החצר והוא אפור כזה.....עתיק....

gal56

New member
יש לי שאלה!../images/Emo53.gif

אז ככה: הסימס שלי הם קוסמים,והם יצרו שלוש פעמים את הקסם של דיבור עם בעלי חיים....עכשיו,הבעיה שלי,היא,שאני לא מצליחה להשתמש בקסם על החתולים והכלבים שעוברים שמה! אני יכולה להתיל את הקסם רק על הבעל חיים שלי? כי אין לי בעל חיים ואני לא רוצה גם אחד! אז השאלה שלי היא,האם אפשר להתיל על החיות קסמים חוץ מעל החיה שלך?

למעלה