טוב אז הנה

tomaya

New member
יש לי שאלה..

היי אני מאיה...מה קורה?? טוב אז ככה יש לי את הסימס סופרסטאר ורציתי לדעת אם אתם יודעים איך לעשות שגם דמות שאני יצרתי תהיה מפורסמת... כשאני הולכת לכל מיני סטים של סרטים או כדי לצלם קליפ וכאלה הם אומרים שדרוש שיהיה 3,4 כוכבים....אבל איך משיגים??!!! פלייייז אני צריכה תשובה תודה!!

ordacool

New member
שלום לכולם...../images/Emo9.gif

ממצב איתכם??? אנשים יש לי שאלה: יש לי את כל הסימים, אבל בlivin' large יש בעיה, והוא לא מוכן להיות מותקן. אז ניסיתיוהגעתי לD:\Setup\English ופתחתי את steup וזה עבד, אבל עכשיו כל השאר לא מוכנים לעבוד (והם עבדו) מה לעשות?!!?!? -
-

shmulik15

New member
../images/Emo41.gif שרשור שאלות + אוף חדש ../images/Emo41.gif

אנשים, זה כבר באמת נמאס, לא יכול להיות שיש חוקים לפורום, שאומרים לא לנצלש ולא לפתוח שרשורי שאלות, ואתם מתעלמים. שרשרו וחסכמו ממני ומעמוס את המאמץ.

gal56

New member
את..

לא יכולה,לעשות מה שבא לך.....זה הולך בסדר מסוים! דודם זה לשיר במיקרופון אחר כך גינגל....זה כתוב בשני מקומות,גם בחוברת ההדרכה וגם כאשר את מקבלת את העבודה את יכולה לבדוק את זה בתפריט העבודה,עם כל הכוכבים האלה ומה שאת צריכה למלא.....[כושר מכניקה ועוד......]

ordacool

New member
וגם: עם כבר- עוד שאלה

אחרי שייצא הסימס 2 יהיו לו חבילות הרחבה? ייצאו עוד חבילות הרחבה לסימס הראשון???? -
-

ענבר 771

New member
שאלה לעמוס או לשמוליק

כולם מדברים פה על האתר "סימס מידע" אתם יכולים לרשום פה את הכתובת?בבקשה

shmulik15

New member
אממ יכלת לפנות לפורום ולא

רק אלינו - ואני לא יודע על מה מדובר כנסי לאתר הפורום סימיל ומשם למדור לינקים, בטוח שתמצאי מה שאת מחפשת

ענבר 771

New member
שאלתי את השאלה בעבר ולא ענו לי

שאלתי את השאלה בעבר אבל לא ענו לי אז שאלתי אותכם

gal56

New member
אמ...

תקשיב,שמוליק,כל אחד חדש שמצטרף,כנראה לא מסץכל בחוקים ולא יודע את זה....לא ראיתי פה אף אחד שלא שרשר לשרשור השאלות במידה והייתה לו שאלה חוץ מהחדשים....אבל הם כנראה לא יודעים,ולא מסתכלים בחוקים...

p r u d e n s

New member
אני בדיכאון טוטאלי../images/Emo182.gif|מרי|

בגלל שאני בשרשור
אני מרשה לעצמי להתבכיין פה. אז דבר ראשון- היום בשיעור כדורעף (שאני שונאת, כמובן) יש לנו כזה ארון שאנחנו שמים בו את המזרונים, והוא נפתח בצורה אנכית. אז הדלת הייתה פתוחה, ואני נשענתי עליה ואז נורית סגרה עליי את הדלת! הדבר הזה עשוי מברזל, או מה שזה לא יהיה, זה בהחלט כאב. אז אחרי שנורית שברה את שיא גינס בלהגיד "אני מצטערת", האצבע שלי התעקמה והתנפחה ובילתה שעתיים בקרח, היא חזרה למימדים נורמאליים. הלאה. הביתה. אני באה במצברוח טוב בגלל שהלך לי באופן יוצא מהכלל בשיעור אנגלית וגם קיבלתי 108 בתעודה |שוויצינג|, שמעתי קצת אבריל לאבין והדורבנים ואז התקשרתי לטל חברתי במרחקים. "את מתחברת?" "לא" "למה?" "כי אני אוכלת" "ואחרי זה?" "לא" "למה?" "כי אני צריכה להתקלח ולסדר וללמוד" "אז מתי?" "*אולי* היום בשמונה שלושים וחמש." ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ הקיצר, פעם הבטחתי לה שאני לא אדבר עם אחותה במסנג'ר אבל כן דיברתי כי הייתי חייבת להתנצל על משהו והאטומה הזאת לא מוכנה לסלוח לי גאד דאם איט! לא צריך אותה! מעצבנת אחת!!!!!!!!!!!!!!!!

p r u d e n s

New member
סבבה של בדיחה, שמיל../images/Emo182.gif|מרי|

אבל אפילו לראות את הטריילר של TTT לא יעזור עכשיו...אולי לכתוב את התסריט שלו בתרגום! *נהיית שמחה והיפראקטיבית, מתחילה לכתוב את הטריילר*: דיס קריסטמס...דה ג'רני קונטיניוז... *תצלומים של פרודו, סאם, ארגורן, גנדלף, ארוון, נופים, מרי ופיפין* גנדאלף: הרשע מתחיל ללבוש צורה...יש איחוד בין שני המגדלים, מינאס טירית ומינאס משהו אחר... פרודו: זו הטבעת. היא נהיית כבדה יותר.|סיסי| גלדריאל: אין דבר שנוכל לעשות למען פרודו. המסע ייגבה את חייו. *עוד קצת נופים, איאווין, וורמטאנג, איאומר.* תיאודן *בזמן שמלבישים אותו בשריון*: עברתי את קו ההרים, ואת האחו מעבר להם *כמה מלמולים חסרי תוכן* סארומאן: *כמה מלמולים חסרי תוכן* *עוד צילומי נופים, איאווין, ארוון, בלה בלה בלה* גולום: גנבים קטנים ומטונפים...לקחו את חמדתי...ואנחנו רוצימס אותה! *סאם פוקח עיניים* *חושך*

p r u d e n s

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo182.gif|מרי|

אבל אני לא מקבלת שום הערכה על זה שכתבתי פה טריילר שלם? אה, ו-הצלחתי לתרגם את מה שתיאודן אומר! משהו בסגנון "איפה כוחו של הפרש, ההילולים של אומץ ליבו? עברתי את קו ההרים, ואת העמק מעבר להם (לא אחו)" ומשהו על גונדור ומינאסים וסארומאן. לוזוכרת ואין לי כוח לראות את זה שוב.

p r u d e n s

New member
../images/Emo46.gif!../images/Emo182.gif|מרי|

אני שונאת כשאנשים עושים לי את זה! זה כזה יאנה! כל הקטע בזה שאני אומרת לכם את זה זה שתגידו "אויש איזה מסכנה" או "רוצה עזרה בכדורעף", לא שתתנצחו מעליי! לא אכפת לי אם נסגרה לך הדלת של האוטו על היד, עכשיו *לי* כואב! *אני* צריכה שירחמו עליי! זו הייתה הודעת צומי, כן, לפעמים אני פשוט צריכה צומי אז תנו לי אותה!

ענבר 771

New member
סליחה !

זה קרה בעבר לא עכשיו! ואת לא צריכה להתעצבן את צריכה להירגע!

p r u d e n s

New member
בטח שאני צריכה להתעצבן!../images/Emo182.gif|מרי|

זה הדבר שאני הכי שונאת בעולם. אני צריכה להתבכיין ואני חושבת שהמצב שלי זה הכי גרוע בעולם, אז תני לי לחשוב ככה! ואם אני אבוא אלייך שתי דקות אחרי שהדלת נסגרה לך על היד ואני אגיד, "טוב, תירגעי, אני פעם נפלתי מצוק", (טוב, דוגמא קצת מוזרה...) אז זה לא יעצבן אותך בטירוף?! ואם לא-אז את סתם מוזרה

למעלה