טוב אז הנה

nitzanw

New member
תשובות

צריך להיות מחוברים לאינטרנ הוא עולה כסף על שבוע 10 דולר (50 שקל) ואת משלמת על הקנייה אין לו תוספות כן בערך כמו הסימס הרגיל רק את יכולה לדבר עם אנשים ללכת מבית לבית לעבור דירה...

לא שווה...למרות ש...../images/Emo47.gif

מה שבאמת יפה בזה זאת הדרך שבמשחק אפשר להסתכל על הדמויות! והאנימציה המעניינת והאמיתית יותר! בסימס 2 גם יהיה כזה דבר? כלומר, נוכל לראות את האנשים שלנו מקרוב? אהה..מקודם גם שאלתי עם בסימס 2 נוכל לבנות בית אחד על שטח של 4 בתים רגילים...כאילו כדי שיהיה יותר מקום, אם רוצים לבנות אחוזה! ו...אתם שמתם אתר סימס סמיילי (משהו כזה...עם סמיילי) והורדתי משם בית וגם פתחתי את הקובץ עם וינזיפ אבל אני לא רואה את הבית במשחק... איך אפשר לצרף אותו?

JoannaTaylor

New member
מה זה?!?!

לי יש את כולם חוץ מהעושים קסמים: א' זה נראה דפוק ב' אני מחכה לסימס 2!!!!!!!!!!!!!1 ו...... מה זה the sims bustin' out? מה יהיה שם?

ordacool

New member
../images/Emo20.gifיש לך הכל,אבל...

דה לוקס זה לא חבילת תוספת הכרחית, זה פשוט יצא עם עוד כמה תוספת אבל זה מתפקד כסימס רגיל לכל דבר (וכבר יצא פעמיים דה לוקס) וגם: הסימס bustin' out הוא לפלייסטיישן או לגימבוי (אני לא בדיוק זוכרת...) -
-

ordacool

New member
../images/Emo20.gifיש לך הכל,אבל...

דה לוקס זה לא חבילת תוספת הכרחית, זה פשוט יצא עם עוד כמה תוספת אבל זה מתפקד כסימס רגיל לכל דבר (וכבר יצא פעמיים דה לוקס) וגם: הסימס bustin' out הוא לפלייסטיישן או לגימבוי (אני לא בדיוק זוכרת...) -
-

SwEEt TaL

New member
לshmulik 15!

אם אתה המנהל של הפורום אז אתה בטח מומחה בסימס!!! ואני אודה לך אם תוכל לעזור לי!!! אני לא יודע איך מורידים דברים לסימס ואם אני מוריד(לא מצליח לי) אז זה לא עולה לי במשחק עצמו!!! פליז תעזור לי,תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sims girl

New member
למה אתם לא עונים? השאלה שלי שוב:

נכון הצמחים שמגדלים בחלקות?? אז רציתי לעשות גינה ענקית! ובאים לי ארנבים וחיות כאלה, בדרך כלל אני מוחקת אותם חח אבל לא תמיד אני שמה לב אליהם והם הורסים לי את הצמחים!! קניתי חתול, והוא די עוזר אבל לא מספיק, כי לפעמים הוא יושן או משהו.. שמתי דחליל שרשום שירחיק כאלו שאוכלים, הוא פועל? כי שמתי אותו ליד חלקות ממש קרוב והרסו לי! החתולים הורסים כמו כלבים?????

עזרה דחוף../images/Emo70.gif

המחשב המפגר שלי לא נותן לי להוריד חפצים וסקינים וכל מה שקשור לסימס או למשהו אחר. עם מישהו יודע איך אני יכולה לתקן את זה אז תעזרו לי בבקשה אני מיתכננת פליזזזזזזזזז
נ.ב רשמתי הודעה בפורום"מחשבים ואינטרנט"ועוד לא ענו לי טז עם מישהו כאן יודע אז בבקשה

p r u d e n s

New member
פינת(?) הפאדיחה שלי!../images/Emo9.gif../images/Emo182.gif|מרי|

אז אנחנו נמצאים בשיעור ידיעת הארץ, ואנחנו מדברים אל המחתרות... תמיר שואל משו בסגנון "מי היה פעיל בהגנה ו*גם* פוליטיקאי?" ואני כזה "או או או או! אני! אני!" "כן, שיר?" "מנחם בגינס!"

shmulik15

New member
לא אי אפשר

זכויות יוצרים וכו' אה כן, בגלל שזה אוף מותר להתפרע; תפסיק לשלוח לי פאקינג 20 מסרים בשניה

p r u d e n s

New member
אההה...../images/Emo182.gif|מרי|

למה לכל הפורומים והרוחות זה משורשר אליי?
ועוד להודעת הבגינס שלי?

שאלה בקשר לסימס קוסמים....../images/Emo1.gif

בזמן האחרון לא מצליח לי עם סימס קוסמים! אני לא יודעת ולא מצליחה להפוך אותם לקוסמים ולא רק זה, אני מנסה שהם ילמדו מהספר קסמים כדי שהם ידעו קסמים ואז הם מקבלים זרםםםם!!! אוףףף...לא הולך לי! גם לא בעיר הקסמים... כל מי שמזמין אותי לדו קרב תמיד מחשמל אותי וגורם לאנשים שלי להראות טיפשים ואומללים! למישהו יש טיפים טובים בשבילי?

gal56

New member
אמממ

1.מה זאת אומרת הם מקבלים זרם????? 2.בדו קרב,את צריכה להיות הכי מהירה! את צריכה לראות את הכוכבים ויש ללחוץ על התקפה![מומלץ לעצור את הזמן....]

rotemshi

New member
את צריכה...

לתת להם מטה קסמים.... לכי לרובוט המוזר הזה שעושה כישופים ותקחי משם מטה... ואז הם לא יתחשמלו

למעלה