טוב אז הנה

Ligeiro

New member
קניתי ירקות - מה עושים איתם?

רשום שאפשר למכור אותם בעיר - את זה אני יודע איך עושים - איפה שקניתי אותם, תהיה לי אפשרות של מכירה - אבל מה זה יתן לי?! רשום גם שאפשר לשים אותם במקרר - איך אני עושה את זה בדיוק ומה יצא לי מזה? אפשר אולי גם לשתול אותם או משהו?

Rontzi

New member
אוףףף אני ממש לא מצליח!

תגידו איך קונים דרקון! משהו אמר לקנות אצל ויקו משהו באיזה 49 וקניתי ועדין אין לי דרקון ! צריך לעשות משהו בשביל שזה יעבוד!? בבקשה תענו!

gal56

New member
אתה אמור,

לראות ליד הבור,את הסימס שלך מניח אותו שם ליד הבור ביצה כזאת ירוקה!

יו! מה נשמע?../images/Emo67.gif

טוב יש לי בקשה! פעם ראשונה.. וניראה אם מישהו יעזור לי! אני רוצה סקרין שוטס(תמונות מסך) מהסימס מייקין מג'יק אבלל!!! רק של חפצים! אני פשוט רוצה לבדוק מה הוסיפו מבחינת אביזרים לבית. אז מישהו יכול בבקשה להראות לי מה חדש אני ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש אשמח! ממש ממש אבל! באמת ממש!:)) אני פשוט מתלבט עדיין אם לקנות או לא.. אבל תמונות גדולות! תודההה!!

shmulik15

New member
אח יא חוצפנון ../images/Emo13.gif

יש שרשור שאלות - תרשום שם
אניוואי, יש בסימיל גלריית של מייקין מג'יק, יש שם פוקוס על אובייקטים...

gal56

New member
אם כבר שרשור שאלות....

אז אפשר לפתוח חדש? אני כבר לא יודעת איפה אני!

gal56

New member
קודם כל ברוכה הבאה!

דבר שני:אין לי מושג מה לענות על השאלה הראשונה.... דבר שלישי:לסימס שתים אין חבילות הרחבה ולא יהיו עוד הרחבות לסימס הראשון

rotemshi

New member
לסימס 2 יהיו....

3 חבילות הרחבה ואחת מהן בטוח תהיה חיות וחוויות

Shaaaki

New member
נראה לך?!

אני בטוח שיהיו לו יותר משלוש! מאקסיס קופצים על כל הזדמנות לעשות עוד כסף...

Rontzi

New member
התשובה לשאלה הראשונה!

היו לך במחשב מותקן הרחבות חדשות יותר ואז את התקנת הרחבה ישנה יותר? אם כן כל ההרחבות (החדשות) נמחקו.... את תצטרכי להתקין אותם שוב!

ordacool

New member
את צריכה...../images/Emo141.gif

שיהיו לך 10 כריזמה, 10 יצירתיות ו-10 גוף, ואז את הולכת ושרה על הבמת הופעות (נמצאת בבניין האמצעי) ואז את מקבלת ככבים ובהתאם לכמות הכוכבים את יכולה לבצע פעילויות... -
-

tomaya

New member
אוקיי תודה הבנתי אבל...

אין איזה קוד או משהו שיעלה אותם לבד או אפילו קוד שיעלה לי את הכוכבים???? כי אין לי כוח לעשות את זה לבד... חייב להיות נכון???!!!

gal56

New member
יש

תמונה כזאת שמעלה את הכוכבים.......אני החרמתי אותה ולא הורדתי! זה הורס את כל המשחק!!

tomaya

New member
איזו תמונה...

מאיפה אני יכולה להוריד אותה??????????? פללללללללליייייז

tomaya

New member
אולי...

מישהו כן יודע מאיפה אפשר להשיג את התמונה הזאת??!!| פליייייייייייייייייייזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

למעלה