טוב אז הנה

ortalgm

New member
שאלה חשובה

למי יש כאן את סימס סופרסטאר וvacation? מי שיש לו שיפנה אלי בבקשה באיסיקיו 158005472

שאלה......../images/Emo70.gif

יש לי שתי סימסים בשכונה....בשתי בתים נפרדים.......והיחסים שלהם מצויינים ונראה לי שהם מאוהבים.... אז אפשר שהם לפעמים ישנו אחד אצל השני? וה SOCIAL שלהם גם מצויין אז למה שאני אומר להם להתנשק הם לא רוצים?!

gal56

New member
תשובה

בקשר לשאלה הראשונה....את יכולה להוציא אותם לבית מלון....דבר שני,הנשיקהה הזאת,בדרך כלל הסימים לא אוהבים להתנשק בצורה הזאת...

Ligeiro

New member
אימוץ חיות

שלום לכולם! רציתי לדעת כיצד מאמצים חיות בסימס "חיות וחוויות".

gal56

New member
אז ככה:

את רוצה לאמץ חיות? את פשוט מזמינה קרון כזה שלוקח אותך[זה בחינם!] ואז,מגיע לך כל המקומות כאילו,את יודעת שזה נמצא יחד עם כל הבתים,ומופיע לך למעלה כל מיני סימנים,את בוחרת שם למעלה בסימן חיות,וזה מראה לך איפה יש חיות[זאת החנוות שהיא די באמצע שם,זאת החנות היחידה,יש שם מקום לכל בעלי החיים.....]

gal56

New member
סליחה אני

מצטערת!

A Fairytale

New member
שאלונת

מאיפה אני יכולה להוריד חלונות ודלתות לבתים שלי בסימס?

ענבר 771

New member
שאלה !

אני עוד מעט הולכת לקבל סים סיטי ואני לא יודעת כלום עליו אז אם יש מישהו פה שיכולה לעזר לי אני מודה לו ואמרו לי שהסים סיטי עולה לחודש 12$ זה נכון?

sivanela

New member
אני לא מצליחה להגיע ל-2 וחצי כוכבים

אני לא מצליחה להגיע ליותר מ-2 כוכבים בסופרסטאר! כל פעם שהסימסית שלי באה לדגמן הבוחנת מתלהבת בהתחלה ואז מתחילה לצרוח עליה וזה מוריד אותה לכוכב וחצי ואז היא שוב באה לדגמן ולא מצליחה..וכל הדרישות שהיא צריכה מלאות כמו שצריך! התייאשתי! על מה אני צריכה ללחוץ כדי שזה יצליח?

CHOLITOboy

New member
../images/Emo42.gifאניח לא מצליח לעבור את ה3 וחצי

וכל הכישורים שלו מלאים ובחברים שלו רשום 9.0 עזרה!

Rontzi

New member
תשובה לשאלההההההה

אני הגעתי ל5 כוכבים! ומה שאת צריכה זה לשפר הכישורים עוד! לא רק את המקסימום! ודבר שעוזר ואפילו מאוד עוזר זה להגיע עם מצב רוח מעולה לעבודה!

gal56

New member
גם אני.....

הגעתי ל-5 כוכבים בלי תמונה..... אבל זה מפרך!

למעלה