טוב אז הנה

p r u d e n s

New member
זה היה חצי חצי...../images/Emo182.gif|מרי|

כאילו, זאת הייתה הודעת התבייכנות ואני רציתי: א. צומי ב. צומי ג. אהה...לשפוך ת'לב. (אם הייתי כותבת פה צומי זה היה נורא לא מקורי
) אבל זה די היה בצחוק כי כבר התעודדתי. נו, מי צריך חברה שהייתה איתך שמונה שנים? אני...לא...*פורצת בדמעות*

NoWords

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo9.gif../images/Emo7.gifאויששש מסכנה../images/Emo70.gif

sims girl

New member
שאלה מאוד חשובה בישבילי!

תמיד שאני במצוקה אני באה לכאן אלא מה?! נכון הצמחים שמגדלים בחלקות?? אז רציתי לעשות גינה ענקית! ובאים לי ארנבים וחיות כאלה, בדרך כלל אני מוחקת אותם חח אבל לא תמיד אני שמה לב אליהם והם הורסים לי את הצמחים!! קניתי חתול, והוא די עוזר אבל לא מספיק, כי לפעמים הוא יושן או משהו.. שמתי דחליל שרשום שירחיק כאלו שאוכלים, הוא פועל? כי שמתי אותו ליד חלקות ממש קרוב והרסו לי! החתולים הורסים כמו כלבים????? הלפ!

benso2

New member
יייישש ללייייי שששאאללה

תגידו האנשים שלי יכולים לגדול בסימס מסיבה או בסימס הראשון ??????????????????

gal56

New member
הם אף פעם לא גדלים...

ולמה אתה לא רושם את זה בשרשור השאלות? זה יחסוך זמן למנהלים להעביר את זה לשרשור..... שישהיה....הם הולכים-

dana34

New member
לגדול?

הם לא יכולים בשום סימס לגדול. (חוץ מתינוק לילד או מילד למבוגר בעזרת כישוף שיש בספר הקסמים בסימס קסמים.) גם אבל בסימס 2 (שעוד לא יצא עדיין!) תינוק גדל פעוט,פעוט גדל לילד, ילד גדל לנער, נער גדל למבוגר,מבוגר הופך לזקן ולבסוף הזקנים, (חס וחלילה) מתים... נ.ב בסימס 2 כל סימסים גדלים!

היי אני חדשה

יש לי בעיה... הורדתי כמה סקינים ואובייקטים והם לא פועלים במשחק... מה אפשר לעשות???

The Sims Bustin' Out

מתי יגיע לארץ The Sims Bustin' Out ? יש לי כבר את כל התוספות (כולל הבסיס דה-לוקס ועושים קסמים) ורציתי לדעת מתי הוא יגיע לארץ? אמממ...שימו פה את כל רשימת התוספות.... אני רוצה לדעת עם חסר לי משהו... זה מה שיש לי: דה סימס סימס דה לוקס סימס החיים הטובים סימס בחופשה סימס דייט סימס חיות וחויות סימס קוסמים סימס סופרסטאר סימס מסיבת השנה חסר לי משהו? אמממ...הנה תמונה (
) של The Sims Bustin' Out

אבל אני לא....../images/Emo10.gif

מוצאת אותו בשום מקום!!! חיפשתי בבאג מחשבים ובטאוואר רקורדס... איפה ניתן להשיג אותו באיזור רחובות והסביבה?

שאלה לא קשורה....(בעצם כן..)

אמממ..הורדתי בית מהאתר שאת הקיצור שלו מצאתי פה! פתחתי את הקובץ באמצעות וינזיפ ועכשיו אני לא יודעת איך להכניס את הבית למשחק! איך רואים אותו במשחק? ומה עוד לעשות כדי להכניס אותו?

simsforme

New member
אין מצב שתשיגי למחשב....כי...

זה לא למחשב זה לפלייסטיישן 2 או לגמבויי

nitzanw

New member
בסימס באסטיו אאוט

כמו שאמרו לא יצא למחשב הוא רק לפלסטיישן2 ו לגמבוי אנדוונץ, לי יש אותו והוא ממש יפה! ואין יותר תוספות ממה שאמרת אבל בסגנון יש את הסימס אונליין

בסימס אונליין אפשר לשחק רק ש....

מחוברים לאינטרנט?!? זה עולה כסף? כמה תוספות יש לו ואיך הוא הולך? (פחות או יותר כמו סימס רגיל?)

למעלה