טדי היר ווי קאם!

astrix4

New member
חטפתי מכות משוטרים אבל לא התבכינתי

מעולם,בניגוד לאוהדי הפועל. אני בטוח שאתה לא כורדי כי אין לך מספיק ביצים. הייתי לפני שבועיים בבלומפילד, זיינו שם ת'גרמנים. וגם שם היס"מ קפץ עלינו. לא התבכיינו. פעם אחת אתם חוטפים מכות ישר מתבכיינים. בוא תנסה להיות אוהד בית"ר במשך חודש! אתם גברים רק מאחורי גדרות. מדברים המון, עושים מעט. תחזור לחולון ותפסיק לקשקש .

redot

New member
מה אתה עושה פה בכלל?

אני יודע שזאת מדינה דמוקרטית וזאת זכותך המלאה לבוא ולבלבל לנו ת'מוח עם ההברקות שלך כמה אתם לא אוהבים את הפועל ובית"ר אימפריה וכל עניין הנאצים/יס"מ/שואה וכו'. אבל באמת, תענה ברצינות, למה אתה לא בפורום של הקבוצה שלך? למה אתה נכנס כל הזמן לפה ומבלבל ת'מוח? למה? למה? ואל תגיד זכותי. ואל תגיד שזה בגלל שניצחתם במשחק. מה כזה משעמם שם? אני מבין שהסיבה העיקרית היא שהחתך הגדול של אוהדי בית"ר הם נעים בין נערי מכ"ם לעובדי רס"ר. בנוסף לדיסלקטים, דיסגרפים וכו'.... אבל בכל זאת, זוהי הקבוצה שלך והאוהדים של הקבוצה שלך, לא ככה? אני פעם ושליש נכנסתי לפורום של המחלה, וגם זה כי היה לי משו ענייני מאוד להגיד. וגם הם לא באים לפה. בין השאר, ואולי בעיקר, כי יש להם מה להגיד בינם לבין עצמם. אם כל-כך חשוב לך להתבטא, אז תכתוב שיר, תנגן, תהרהר על העל-אדם של ניטשה והשמה שלו במציאות שלך. אבל בחיית זום-זום, מה איבדת פה? פורום הפועל תל-אביב הקבוצה השנואה עליכם. בשביל להסתלבט על הניצחון? זאת הרמה שלך? יכול להיות. קח פרוייקט גבר. במקום כל ההודעות שלך פה תלמד את יושבי היציע המזרחי לקרוא. אה? יש לך תעסוקה להרבה הרבה זמן.

BullHead

New member
לגבר שבגברים

אתה חתיכת אידיוט הא? אם לא היה קם הרעש התקשורתי הזה אתם תמשיכו לקבל מכות, אתה צריך לשמוח שסוף סוף קמו העיתונאים והתחילו לדווח על היס"מ ולא על זה שאתה חתיכת גבר שבגברים שקיבלת מכות ושתקת. קום על הרגליים תלך למרפסת ותשאף קצת אוויר מבחוץ

tcbelvis

New member
היות ואתה כורדי האלימות לך היא דרך

חיים.אז נכון אתם הערבים היהודים רגלים לסגנון של משטרה ושלטון אלים האלימות אצלך היא דרך חיים.רק לראות את אחיך המוסלמים להבין מדוע אתם הערבים היהודים ואחיך הערבים המוסלמים חיים על החרב.אין לי צל של ספק {אחרי שאתה מגבה אלימות כלפי נשים וילדים}תגדל כמו כל פרענק ערבי יהודי טוב לפוצץ את אישתך ואת עשרת הילדים שהיא תשריץ לך על מנת שאנו אוהדי הפועל נשלם לך ביטוח לאומי כדי שתשתכר מערק

יריב8

New member
שניכם טועים, כל אחד מסיבותיו הוא...

ניאנדרתאלי כותבים כך באנגלית: neanderthalensis על שם עמק neanderthal במערב גרמניה.

SnipeR3

New member
ככה זה שהפועל יורדת ליגה...

האוהדים שלה מתחילים להתעניין בבלשנות למתחילים... מה נסגר? אתם ילדים קטנים?! מתקנים שגיעוט חטיב?

L u t h i e n

New member
באמת לברר קודם מה שקרה, ולפי מה

שאני ביררתי (לצערי לא יכולתי לבוא, אבל חברים שלי היו שם), הכל התחיל קצת לפני הסיום- כשבית"ר השוו עם הגול הראשון, אחד מהאוהדים שלנו התחיל לקלל את אוהדי בית"ר (שישבו מרחק רב מהם), והשוטר דחף אותו בכח. האוהד שהיה עצבני והמשיך לקלל קיבל עוד "דחיפונת" מהשוטר וכך זה התחיל. לפי הסיפורים של החבר'ה מאתמול השוטרים באו עם "רוח מלחמה" למגרש- מה שהתחיל עוד לפני ההגעה למגרש, בליווי המשטרתי, עצרו את ההסעות כ-5 דקות לפני ההגעה למגרש, הורידו חלק מהם (לא סגורה אם את החבר'ה מכל ההסעות) והעמידו אותם עם הגב לכביש בזמן שהם מפשפשים בחפצים שבאוטובוס- מי שהעז להסתובב חטף על הראש. שוב, אני לא מתחייבת שהכל נכון לפרטי פרטים אבל זה בערך מה שהלך שם.כששומעים שוטר אומר לשוטרת בסיום המהומה:" מה, לא נגמור את הטיפול?" ושניהם צוחקים מבינים עם מי מתעסקים, כשרואים שוטרים ממהרים להדוף את צלמי ערוץ 10 (כמעט שברו להם את המצלמה) ולוקחים לחבר'ה פלאפונים שהם שלפו כדי לצלם, קשה שלא להבחין שמשהו מסריח פה. כשאיש מד"א אומר לוואן:"אני יותר משמונה שנים במגרשי הכדורגל ולא זכור לי אירוע רחב היקף כמו שראיתי היום מבחינת פגועים ונפגעים מהגז המדמיע. כאחד שמלווה את הכדורגל הרבה שנים אני יכול להגיד שהמשטרה הגזימה ולא היה כאן שיקול דעת של קצין מנחה שהעביר דרישה לשימוש בגז מדמיע אלא פעולה ספונטנית של אחד משוטרי היס"מ, שהחליט להוציא את העצבים על קבוצה של 50 אוהדי הפועל שהיו סביבו". אז לא רק אוהדי הפועל מבינים שפה נחצה הגבול. נקווה רק שההנהלה באמת תגיש כתב אישום למפכ"ל המשטרה כמו שפורסם, ושהחומר שהאוהדים כן הצליחו לצלם יגיע לבית המשפט, וזה לא יישכח כ"כ מהר. אם אני לא טועה השוטר שהתיז את הגז מדמיע היה גלעד מזרחי.

L u t h i e n

New member
כמה דברים נוספים..

http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=80934&bz=14 בנוגע לכתבה הזו- ששמעון ימשיך במתיחות ובריצת שחרור שלו במקום אחר. תסבירו לי איך בדיוק ממרחק של 150 מטר מהיציע אפשר לספוג יריקות?... http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=80955&bz=8 בלי להביא נאחס, נקווה שבאמת ניישם ונביא ניצחון בחמישי.. תראו היום בערוץ 10, ישודר קטע בחדשות מה"טבח" אתמול..

על האש

New member
הייתי שוקל לענות לך ברצינות

אבל לך תעשה בדק בית. אחר כך תחזור .

itamar argaman

New member
מה אתה אומר?

מעניין למה חבר שלי, בן 13, בכיתה ח', פולני קטן וחמוד מרמת גן, חטף מקל בראש משוטר, והוא באשפוז עד עכשיו? לכו חפשו ת'חברים שלכם, י'חארות, גם האוהדים, וגם השוטרים. כווווולכם זונות. מגיעים לטדי לראות משחק ועוד מאשימים אותנו שאנחנו הגזענים?! אוהדי בית"ר?! יאללללה גם כן... קקות קטנות שמדברים דרך האינטרנט, יאללה אתם בכלל הייתם במשחק? ראיתם משהו? אה? רק להתגרות ולזיין ת'מוח. ואסטריקס, אם היית מבין במה מדובר, או היית נמצא ביציע ורואה במה מדובר.. היית סותם ת'פה שלך והולך לישון.

קומומבו

New member
אתם אוהדים בכיינים כמו בחורות

בוכים הרביצו לי הרביצו לי הבעיה שלכם זה שאתם מרגישים מעל סוף סוף החזירו אותכם לריצפה קופי אדם

redot

New member
קופי אדם?

חח, נו באמת. כמו שקורט קוביין יירד על מישו בכך שהוא יקרא לו נרקומן.

סטלנרי

New member
קופי אדם חחחחח

אנחנו לא בוכים על עצמנו , אלא על ילדים קטנים , מבוגרים ונערות שבאים למשחק כדורגל מהצפון (אני במקרה בא מנתניה) , כדי לראות את הקבצה שלנו ולחטוף גז מדמיע בעיניים ועוד קצת מכות משורטים. ואם אתה כזה גבר , במקרה יש לי כזה ספריי בבית, נרסס לך קצת על העיניים , ניתן לך להסניף קצת , זה חומר טוב .

נרי והבחור שמעליו,

מודה שהצחקתם אותי.
אבל עזבו אתכם, באמת שלא שווה התייחסות.

kobisa

New member
האלימות בטדי

אני אוהד של מכבי תל אביב שרוף ורציתי להגיד לכם שאני הזדעזעתי מהאלימות המגעילה והדוחה!!! שהיסמניקי"ם והשוטרים הכחולים (שכולנו יודעים לפחות ממי שביקר בטדי שאלו הם אוהדי בית"ר שבאו לראות משחק בחינם...) נגד אוהדי הפועל. אני אומר די לשנאה הזו, בואו ונתאחד נגד האלימות! לא לוותר ולהגיש תלונות כנגד השוטרים המכים! סיפור מיום שבת, כשהפועל כפ"ס כבשה את השער הראשון הגיעו שחקניה אל מול שער 11 (ללא שום התגרות מצד הקהל) והקניטו את האוהדים, אחרי שעפו כמה כוסות קולה ושאריות של ארטיק את מי השוטרים באו לעצור? ילד בן 12... גועל נפש!!!

gallardo

New member
איך הם אוהדי ביתר?

אם כל שבוע הם אלה שמכים ומתעללים באוהדי ביתר. רק שלאוהדי ביתר אין חשיפה לתקשורת כמו לאוהדי הפועל. אז די בלזיין ת`שכל

למעלה