באמת לברר קודם מה שקרה, ולפי מה
שאני ביררתי (לצערי לא יכולתי לבוא, אבל חברים שלי היו שם), הכל התחיל קצת לפני הסיום- כשבית"ר השוו עם הגול הראשון, אחד מהאוהדים שלנו התחיל לקלל את אוהדי בית"ר (שישבו מרחק רב מהם), והשוטר דחף אותו בכח. האוהד שהיה עצבני והמשיך לקלל קיבל עוד "דחיפונת" מהשוטר וכך זה התחיל. לפי הסיפורים של החבר'ה מאתמול השוטרים באו עם "רוח מלחמה" למגרש- מה שהתחיל עוד לפני ההגעה למגרש, בליווי המשטרתי, עצרו את ההסעות כ-5 דקות לפני ההגעה למגרש, הורידו חלק מהם (לא סגורה אם את החבר'ה מכל ההסעות) והעמידו אותם עם הגב לכביש בזמן שהם מפשפשים בחפצים שבאוטובוס- מי שהעז להסתובב חטף על הראש. שוב, אני לא מתחייבת שהכל נכון לפרטי פרטים אבל זה בערך מה שהלך שם.כששומעים שוטר אומר לשוטרת בסיום המהומה:" מה, לא נגמור את הטיפול?" ושניהם צוחקים מבינים עם מי מתעסקים, כשרואים שוטרים ממהרים להדוף את צלמי ערוץ 10 (כמעט שברו להם את המצלמה) ולוקחים לחבר'ה פלאפונים שהם שלפו כדי לצלם, קשה שלא להבחין שמשהו מסריח פה. כשאיש מד"א אומר לוואן:"אני יותר משמונה שנים במגרשי הכדורגל ולא זכור לי אירוע רחב היקף כמו שראיתי היום מבחינת פגועים ונפגעים מהגז המדמיע. כאחד שמלווה את הכדורגל הרבה שנים אני יכול להגיד שהמשטרה הגזימה ולא היה כאן שיקול דעת של קצין מנחה שהעביר דרישה לשימוש בגז מדמיע אלא פעולה ספונטנית של אחד משוטרי היס"מ, שהחליט להוציא את העצבים על קבוצה של 50 אוהדי הפועל שהיו סביבו". אז לא רק אוהדי הפועל מבינים שפה נחצה הגבול. נקווה רק שההנהלה באמת תגיש כתב אישום למפכ"ל המשטרה כמו שפורסם, ושהחומר שהאוהדים כן הצליחו לצלם יגיע לבית המשפט, וזה לא יישכח כ"כ מהר. אם אני לא טועה השוטר שהתיז את הגז מדמיע היה גלעד מזרחי.