טדי היר ווי קאם!

יואב ק.

New member
טדי היר ווי קאם!

ראשון, 20:50, הפועל יוצאת למשחק חוץ מול בית"ר ירושלים בטדי במסגרת המחזור השני של ליגת העל. כל התגובות לפני ואחרי לכאן

אז כמה אתם הולכים לקבל היום ? ,

5? 6 ?, אני חושב שנתפשר על 7,שלושער של גרשון ואפק,ועוד עצמי של אבוקסיס, ייאאללה בביתתר,הפועל זונה מוצצת לכל השכונה,אז להתראות בגיהנום !

tzahi31

New member
הפוך !

כמה נכניס לבית"ר 5,6,7,8,9? 10:0 להפועל ת"א 3 שער של אבוקסיס 3 של דגו 2 של יוליץ 1 של בורנו ובסיום עצמי מתוק של גרשון אז בית"ר עופו מהפורם

סטלנרי

New member
איכס

לא מאמין שאוהד הפועל יכל לדבר ככה כמו מכביסט שהמנהלים ימחקו.

tcbelvis

New member
לפני שביתר פותחים במחול החרבות שלהם

אני ממליץ לערבים היהודים לפני שהם פוצחים במחול החרבות של עלי בבא להמתין .גם עונה שעברה הפסדנו במחזור השני והסוף ידוע

על האש

New member
קצת הגזמת...

סה"כ מחזור שני. נכון שהמשחק הוא סימן דרך,ויכול לתת הרבה ביטחון להמשך. אבל להכריז על המשחק של להיות או לחדול,יטפונת מוגזם. אם כי אני מבין את כוונתך בפתיחת פער במקרה חלילה של ניצחון של ביתר. אבל אני דיי משוכנע שלא מפסידים היום.

redot

New member
אמאל'ה!../images/Emo5.gif

טוב. אני אהיה כנה איתכם ואומר שאני די מפחד. בית"ר קבוצה בת-בת-זונה, עם תקציב פי 3 לפחות מאיתנו, עם קהל של 20,000 איש אחרי שהם לא ניצחו אותנו בטדי במשחק ליגה כבר איזה 7000 שנה (קונטרה הא הא). כל הנתונים האלה גורמים לי לחשוש מהפסד - אפילו צורב - היום בערב. הפועל מגיעה עם בעייה קשה בהגנה. מגן שמאלי אין, מגן ימני אין, בלמים? פאהס אשם בגולים שטותיים באימון, וביטון עוד לא הגיעה וכבר שמים אותו בתור בלם, אחת העמדות הקשות במגרש. שביט צריך להיות בערב באמת גדול כדי לפצות על החוסרים שנוצרו בהגנה. טועמה? אני מאמין ששום לא יעשה מעשה פלצני סטייל קשטן וייקח החלטה לגבי השיתוף שלו שתהיה רלוונטית נטו למשחק. תמיד אפשר לתת קנס מוגדל... מעניין אם הערב שומי יחליט ללכת על מערך התקפי (80-90 גולים?!?!?!?), או שמה יסגור ת'משחק ויבנה על יציאה מהירה להתקפות מעבר/מתפרצות שייתנו איזה גול קטן או שניים ויעשו לנו שבוע נפלא. קשה קשה... נקווה לטוב.. נ.ב תודה רבה להפועל כפ"ס

יואב ק.

New member
ההרכב המשוער

ממש לא מוצא חן בעיני ההרכב של שומי למשחק, אם אכן זה ההרכב. טל חן ודה ברונו ייעדרו, באדיר שוב בלם :)-{), יגאל אנטבי חוזר להרכב (יש לך מגן שמאלי מצוין כמו פרץ ואתה מחזיר את אנטבי להרכב?!?!) ותומר חליבה יפתח מימין (שהסיבה היחידי שאני יכול להבין פה זה שבגלל שהוא שיחק בבית"ר עונה שעברה תהיה לו מוטיבציה גבוהה להכניס לבית"ר). ההרכב המשוער: שביט; חליבה, פאס, וואליד, יגאל; אבוקסיס, אבוטבול, סלים, דגו; יוליץ', ברדה יאללה הפועל מ-ל-ח-מ-ה!

אההע, אתה גם פה?

איזה עצבים אוף

כולי רועדת. כמה פעמים אפשר ליהיות מול שער ולא להבקיע? למה החלפות היו מאוחר? אני עצבנית וזהו. על אליניב ברדה החושך. על טועמה שלא מפרגן ליוליץ' זהו.

אני בדיכאון וזהו=\

לא מאמינהההה1! מה קרה לגרשון?! אין לו איזה שער עצמי להבקיע או משהו??!?! בעעעעעעעעעעעעעעעע=\ זין!

adi cb14

New member
אני כולי עדיין רועד מעצבים...

יווו הלך לי הגרון כמה התעצבנתי... שום הכין את הקבוצה בצורה מצויינת+++ אבל הוא לא יכול להיכנס למגרש וגם לשים תשער... היה היום צריך ליהיות פה ניצחון של הפועל שביתר תזכור אותו במשך ה5 שנים הקרובות!

למעלה