טדי היר ווי קאם!

astrix4

New member
אתם אלו שצועקים "שתהיה לכם שואה"

והגז המדמיע הוא תגובה להתפרעות הברברית שלכם. תעשו טובה ותעברו גיור לפני שאתם נכנסים באיצטדיון. רק תדעו שהכנסת תעמולה פרו נאצית- אסורה! טיטוס החריב את ירושלים והרס את המקדש- את זה אתם חוגגים?

סטלנרי

New member
תעמולה פרו נאצית?

תקשיב לי יא כורדי לא מפותח, תברר מזה תעמולה פרו נאצית , לפני שאתה תוקף אותנו ותומך בשימוש בגזים ביציע ברחבה סגורה. תחזור לחור שלך בקטמונים או בשוק מחנה יהודה , אני אחגוג מה שבא לי. אם זה מפריע לך , תפנה אליי בפרטי .

astrix4

New member
לחגוג עם כרזות בעד מחריבי ירושלים

מבחינתי לא פחות גרוע מכך. דבר שני כן, אני כורדי ויש לך בעיה עם זה? דבר שלישי מי הלא מפותח מבנינו? ראפר? כבר מראה על איכות של ממש... למה שלא תדחף כמה "יו יו" בין המשפטים ותשים עליך גורמטים? לך תפרסם שוקו קרלו. לפי הכתוב אתה נשמע לי ילדון. לך תשלים 12 שנות לימוד ואולי איזה תואר או שניים ואז תחזור להתווכח איתי. פועלי כל העולם התאחדו!! אתם לא קומוניסטים, זאת רק אשליה, אתם רק מתלהבים מזה (חולצות של סטאלין מאו טסה-טונג? נו באמת!- שניהם רוצחים בקנה מידה עולמי). נרי? אתה נשמע אשכנזי מת. כמו שאנחנו לכם, אתם גברים מאחורי גדרות. מתחבאים אחרי הצהרות מפוצצות ואשליות של אינטיליגנציה.....

redot

New member
מה זה?

תגיד לי מי אתה חושב שאתה? למדת באוניברסיטה אז אסור להתווכח איתך? תסלח לי, אבל הרמה שלך גם די בינונית אפילו אם לקחת כמה קורסים שמעניינים לי ת'תחת. דעות קדומות. הוא ראפר אז אתה ישר מדקלם איזה בדיחה שחוקה על ראפרים. פועלי כל העולם... ואתה בית"רי? ברמ"ח אבריך? וגם אם כן. אז אי אפשר לתלות שלט? תכף תגיד שאני לא יכול לפרשן שירים של נירוונה כי אני לא הייתי נרקומן (מה יש לי מהם היום? לא סובל ת'להקה הזאת). יופי לך בנדם. אתה גם כורדי, גם גבר גבר, ואפילו יש'ך קצת שכל. קצת, לא הרבה. ומה זאת החתימה הזאת? אתה קורא מחזות או רואה הצגות? כל הכבוד לך! רוצה בלון? קבל

YOSSINOW

New member
ASTRIX 4 אתה פשוט גדול

קראתי את התגובות שלך, ישר כוח. באמת בושה להניף שלטים בזכות מחריבי ירושלים וישראל. ממש חסרים לנו אויבים. רק חסר שיתחילו להניף כרזות בעד נאסראללה ואחמדיניגד. בעצם כבר הם עשו את זה, שרו משהו בסגנון של טילים על הגליל במשחק כדורסל מול גליל עליון. די לאלימות. אוהב את בית"ר מכל הלב. לא שונא אף אחד, לא את הגועל ולא את מכבי.

סטלנרי

New member
חיחיחי

אני לא ראפר ידידי , יש לי חבר שהוא היום חלק מ"חיילי הנקמה" , בתקופה שהשעו אותי מתפוז השתמשתי במשתמש שלו,אני נוטה לפאנקיסט מאשר לחאפר. אם אני נשמע כמו אשכנזי מת , אם אני גבר מאחורי גדרות, תפנה אליי בפרטי ונעסוק בנושא בפרטי. אני מציע שתחזור לארץ שלך , סדאם לא ריסס את העם הכורדי שלך בגז? כנראה האיידס והסארס יצאו ממכם, מי יודע איזה גידולים יש לך ולהורים שלך בבטן....

BullHead

New member
אפס

תגיד לי יא חתיכת ילד אינטרנט מסריח מי אתה בכלל שתבוא לפה ותצא על אנשים? חנון ירושלמי טפו עליך. אתה מהסוג הכי גרוע, אלה שמנסים להיכנס להגדרה של אוהדי בית"ר, אתה לא כורדי, אתה יודע מי זה סטאלין ואפילו מי זה מאו טסה-טונג, אתה נמצא על המחשב רוב היום לפי ההודעות שלך ואני מניאק אם אין לך פצעי לחץ על התחת מרוב ישיבה מול המחשב. תעבור לתחביב הבא, מה דעתך על שח?

gallardo

New member
חנונים תקרא לחברים שלך שחטפו

קצת גז מדמיע ובוכים כמו כוסיות. רק שלטים מתגרים בראש שלכם. פרי פייט של 20 שניות עם אוהדי ביתר וכולכם בורחים כמו נקבות. תחזור לאלבניה, מתאזרח סלאבי

gallardo

New member
חנונים תקרא לחברים שלך שחטפו

קצת גז מדמיע ובוכים כמו כוסיות. רק שלטים מתגרים בראש שלכם. פרי פייט של 20 שניות עם אוהדי ביתר וכולכם בורחים כמו נקבות. תחזור לאלבניה, מתאזרח סלאבי

BullHead

New member
פייר פייט?

תחזור אתה למערה שלך בכודריסטאן חתיכת אפס. אוהדי בית"ר יודעים מזה פייר פייט? אתה חי בחתיכת סרט אוהדי ביתר יודעים לעלות 40 על 1, אוהדי ביתר יודעים להתקיף אוהד שהוא ישן, אוהדי ביתר משתמשים במקלות\אגרופנים, וזה לא פייר פייט. זדיין גם אתה מפה

gallardo

New member
תלמד לקרוא

פרי פייט, בכיין. כל החברים שלך בשערי צדק ואתה מאיים. פחחח...

חחחחחחחחחחחח ועוד הפעם חחחחחחחחחחחח

איזה אושר איזה כיף איזה ערב מושלם במיוחד לנצח תגרמנים בתוספת הזמן וגם אבוקוף עצבני וכולו רותח גם הרבה אוהדי הבועל פצועים איזה ערב מושלם זה . יששששששש יאללה ביתר .כי אימפריה יש רק 1 אני אוהב אותך ביתר

על האש

New member
כמו פיטריות לאחר הגשם

הנה צצים להם כל אוהדי בית"ר מחוריהם. תהנו מהרגע, במקום לקבל 3 או 4 חתיכות אתם יוצאים עם ניצחון. ואני לא אבכה כמוכם על פנדל שלא נשרק על ברוך דגו. כמו שאתם נוהגים לעשות ולהאשים את השופט,נהפוכו אני מאשים את הקבוצה. תהנו מהרגע לא כל תעמדו מול קבוצה נאיבית,ופראיירית.

astrix4

New member
את כל הבכיינות אתם שומרים לאבוקסיס

איך זה שטהורי גזע כמוכם שמניפים יד במועל יד וצועקים "הייל שמעון מזרחי", מרשים שינהיג אותכם מרוקאי?????? הוא לא אמור להיות הפועל השחור שלכם? בושה.

יכולנו לקבל, אבל לא קיבלנו

קיבלנו במקום זה 2 גולים גדולים ונצחון ענק על היריבה השנואה ביותר

למעלה