טדי היר ווי קאם!

היה צריך...=\

אוף אוף אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף! פרייארים! כל כך היינו צריכים לנצח!

חמסה חמסה שום בצל יין

יאללה מתוקים תרימו את הראש. אז הפסדנו. לא נורא. עוד נלמד. היינו תמימים. וקבלנו על הראש. אלימלך הוא המלך של הפועל. ללללללללללל אני אוהבת את הפועל לעולמים. איתך באש ובמים. בנצחונות ובהפסדים. ותזכרו את זה. יהיה טוב. יהיה בסדר.

איך בדיוק יהיה טוב?

אושיסקין לא קיים! לקבוצת הכדורגל של המועדון 200 מליון שקל חובות!!!

ב-5 השנים הקרובות?

אנחנו לא נשכח את המשחק הזה לעולם, פשוט אכלתם אותה בענק... אני אוהב אותך בית"ר

RAFI THE NIGGER

New member
אנחנו פרייארים אין התקפה!

יוליץ כבש נכון.אבל הוא וברדה הגיעו ל7מצבים אני ספרתי והם החמיצו.. נקודה למחשבה

אתם דווקא יכולים לצאת מעודדים היום

אומנם הפסד מעצבן וכואב. אבל תסתכלו על חצי הכוס המלאה. הפועל שיחקה היום מצוין,שיחקה טקטית נהדר,השתמשה באגפים,יוליץ' מסתבר חלוץ הרבה יותר טוב ממה שרבים חשבו,עם מוסיפים את השער הזה לשער בסלובניה רואים שלשחקן הזה יש כדורגל והוא כובש שערים גדולים. הפועל הפסידה בגלל המון חוסר מזל. אין ספק שהם היו צריכים לסיים את כל המתפרצות האלה עם 2-3 שערים. אבל אני בטוח ששום יתן להם בראש ובפעם הבאה הם ישחקו חכם ונכון במתפרצות. אני חושב שבכושר הנוכחי עם טל חן ודה ברונו שיחזרו הפועל בהחלט מסוגלת לנצח את האוקראינים או להוציא תיקו חוץ חשוב. הליגה עוד ארוכה וכמו שבית'ר נראתה היום עוד תאבד לא מעט נקודות,שלא לדבר על מכבי חיפה האפורים. הליגה פתוחה מאוד השנה.

בבקשה מותק ANY TIME ../images/Emo13.gif

אומנם אני אוהד ביתר ושמח וטוב לב עכשיו. אבל אני לא מאלה שאוהבים להשמיץ ולבוא ולהציף ולקלל ולגרום לכם להרגיש רע. סך הכל בתוך כל השמחה הזאת איפשהו קצת ריחמתי על השחקנים שלכם ועל האוהדים שלכם. בכל זאת הייתם צריכים לגמור את זה עם 2-3. אבל אני שמח שגם בית'ר וגם הפועל נראות טוב,ואולי גם חיפה תשתפר,וכפ"ס והכח נראות גם הן מצוין,ותיהייה לנו אחלה ליגה השנה. ואני מקווה כמובן שחיפה והפועל יגיעו לבתים באופ"א ויעשו הישגים יפים.

יואב ק.

New member
פראיירים, פשוט פראיירים

ועוד משהו, מתי שום ילמד שאנטבי לא מגן (בעצם, לא שחקן) ובאדיר לא בלם??? יש לנו בעיית כיסוי בהגנה כשזה מגיע לכדורי גובה והיום ראינו את זה בבירור. שום יצטרך לעשות שינויים רציניים למשחק מול אודסה, בעיקר בהגנה.

RAFI THE NIGGER

New member
אני עדיין מרגיש חרא איזה זין

איזה ז. אני ניזכר במתפרצות 5 על 2 ו..פשוט לא כובשים. חבל חבל אבל בעזרת השם עוברים את אודסה. ומקווה ששום יפתח עם ההרכב הנכון ורמוט דגו ואוגבונה בפנים!

אוהב אותךךךךך ואת אפילו לא יודעתת

כמההההה אוהב אותךךךךךךךך אוהב בכל הכוח שבלבבבבב ההמנון החדש שלנו... איזה משחק!איזה נצחון!אני אוהב אותך בית"ר!!

astrix4

New member
אתם לא צלבנים ולא רומים. במקרה הטוב

אתם חבר של פרו-גרמנים עם אשליה של אינטיליגנציה. איך היה הגז מדמיע? טעים? סוף סוף המשטרה מטפלת בנאנדרתלים האדומים...

tcbelvis

New member
אני ממליץ לערבים היהודים של ביתר

להרגע לפני קופצים אתם תתרמה קבוצה של שכירי חרב אשר תקרוס

למעלה