טדי היר ווי קאם!

כדי להפסיד בכוונה הפועל לא היתה

צריכה להגיע לטדי. אפשר היה להסתפק בפקס ולגמור את הסיפור. חראקירי מהסרטים. דבר כזה רואים פעם ב100 שנה. אם היה נגמר 5 אפס להפועלזה לא היה מפתיע אף אחד.

651595

New member
אל תגזים

בית"ר ירושלים ניצחה ובצדק! בית"ר ירושלים היתה הרבה יותר טובה על המגרש, הפועל תל אביב טובה רק בדיבורים. הטבלה לא משקרת: 2) בית"ר ירושלים 6 9) הפועל ת"א 1 אף ניצחון מתחילת הליגה.

redot

New member
פראיירים בע"מ

דגו, ברדה, יוליץ', אוגבונה. כולם צריכים לעשות חשבון נפש רציני עם עצמם ולתת הסבר איך במקום לנצח 3-0 הם מפסידים. כנראה שהפועל בזבזו את כל המזל שלהם במשחק נגד דומז'אלה. או שהם שומרים אותו לאודסה. אם רוצים נקודת אור. אז בית"ר, עם כל המאה מליון שקל תקציב, במקום לפרק לנו ת'צורה, ניצחו בפוקס. לא נורא אנשים, יש לנו קבוצה טובה, והתוצאות עוד יגיעו. תנו לחיות לחיות.

SnipeR3

New member
אולי לא במתכוון, אבל אלו דיבורים של

לוזרים! וזה מה שהפועל העונה. לוזרים!

redot

New member
לוזרים?

2 גולים בתוספת זמן במשחק אירופאי בחוץ? מה שתגיד

נקודת אור?זה כיבוי אורות

בית"ר, עם 80 מיליון ש"ח תקציב, שיחקו גרוע וניצחה את הפועל ת"א הלוזרית, שהגיעו ל4-5 מצבים בגלל שהמאמן של בית"ר הלך על התקפה והכניס את מילו ששינה את המשחק... תראה מה זה...לא לא פה, כן שם - קנאה

astrix4

New member
מי שקורא לשוטרים "נאצים" וזורק

עליהם מקלות וכיסאות שעקר, שלא יתפלא שהוא יפוטם בגז מדמיע. סוף סוף המשטרה הכתה באספסוף האדום. באותם הנאנדרתלים הפרועים שעוד קוראים לעצמם אוהדים. ועכשיו ברצינות. על המשפט "לא מאהבת מרדכי וגו'" שמעתם? אתם לא אוהדים! אתם יותר ניזונים משנאת מכבי, שנאת בית"ר וכו' מאשר אהדת קבוצתכם שלכם. ומי שמרבה להשתמש ב"נאצים" "היטלר" ו"שואה" כלפי יהודים אחרים, מבחינתי הוא בעצמו לא פחות גרוע מהם. מי שבגאווה מנופף וקורא בשמות מחריבי ירושלים, אין לו מקום ביננו. תארו לכם איזה מכות הייתם אוכלים אם הייתם אמריקנים ומנופפים בשלט "2001- בן לאדן" "1993- מוסא אבו-מרזוק" מול אוהדי כדורסל של הניקס? היו עוצרים אותכם מזמן.

SnipeR3

New member
צודק!

אבל אין מי שישמע אותך פה. השרשור הזה יילך לפח האבדון ככל הנראה.

סטלנרי

New member
שמע, קודם תברר מה קרה לפני שאתה

מזיין ת'מח . ששוטר מקבל התמוטטות עצבים ומתחיל להכות בחורה בת 17 , שלא יצפה שהקהל לא יגיב שהם מרססים ספריי פלפל וגז מדמיע על האוהדים במקום סגור (ברחבה מתחת) , אני חושב שזה אירוע חריג שבחיים לא היה בגבולות הקו הירוק . אחרי 2 האירועים האלה, התחיל הבלאגן אנחנו לא פראיירים של אף אחד, לא ניתן למשטרע לשבור אותנו ולתת לנו מכות , מי שתוקף ילדים קטנים (יהודים בשבילך), מתיז עליהם גז מדמיע (ילד בן 7 כרגע בבבית חולים , גם אחד החברים הטובים שלי) מבחינתי הוא לא פחות גרוע מהנאצים , שגם מעמידים אותנו בשורה לבדיקה משטרתית ולסלקציה. תפסיק לזיין ת'מח , אנחנו ניזונים משנאה? אוהדי מכיב ובית"ר לא מעניינים אותי, מה שמעניין אותי זה להעיף את המשטרה מהיציעים (ומהעולם בכלל) . מה שאני יכול לאחל לליעד מזרחי, השוטר שהולך להדפק הכי חזק בגלל הריסוס בגזים שלו (כחלק מהפיתרון הסופי.) שיבוא יום והילדים שלו יחטפו אלה בראש מאיזה שוטר יס"מ . כנ"ל מאחל לך , אולי תבין מזה אלימות משטרתית, נראה אותך מדבר ככה אח"כ.

astrix4

New member
ומה שזרקתם על מכוניות של אוהדי ביתר

מתוך האוטובוס שלכם בדרך לטדי? אתם חבורת נאנדרתלים ותו לא. אתה יכול להגיד מה שבא לך. "חלק מהפיתרון הסופי"? אתה ממש חוצפן בהתחשב ואוהדי הפועל מרבים להשתמש ב"נאצים", "שואה" ו"היטלר" כלפי אוהדים של קבוצות אחרות ושוטרים. פעם אחת אכלתם מכות....ביג דיל. אתה יודע כמה פעמים זה קרה לאוהדי בית"ר? אני אישית חטפתי מכות מיס"מניק לפני שבועיים בבלומפילד, ועוד שאני אוהד ררגוע בכל קנה מידה.

redot

New member
אוהד בית"ר שיודע לאיית..

ניאנדרתלים? לא. הוא לא! כתובים את זה עם ט'

astrix4

New member
נאנדרתלים זה בלועזית ולכן זה לא

משנה. זה כמו מוסיקה/מוזיקה, או כמו כימיה עם דגש וכימיה בלי דגש. אז יצאת קצת אידיוט, לא נורא.

astrix4

New member
ותעשה ספל צ'ק לפני שאתה שולח....

כי כתבת כתובים במקום כותבים. כשאתה מנסה להביך מישהו באשר לשגיאות כתיב, תקפיד בעצמך על מה שאתה כותב.

redot

New member
בדקתי בגוגל

ניאנדרתלים 434 ניאנדרטלים 1580 מה המסקנה? בשביל אלו שלא יודעים לאיית יש פחות תוצאות. לאלו שכן - יש יותר. קאפיש?

redot

New member
אז בוא תלמד משו חדש

איך כותבים? גיטרה או גיתרה? אידיוט או אידיות? אתה - אידיו(ט) כשהופכים מילה מאנגלית לעברית. האות T הופכת ל-ט'. ככה אגב, מלמדים דיסלקטים לכתוב נכון. כנראה שאתה לא היית בשיעור הזה.

redot

New member
ועוד משו קטן.

מוזיקה/מוסיקה זה לא דוגמא כי האות המתחלפת היא שונה. s במוזיקה ו-t בניאנדרטל. או קיי? עכשיו. בקשר לכימיה. ההבדל אצלנו הוא בגלל הבגד-כפת, לא בגלל התרגום. אם כבר אז אפשר לבחור בין כימיה לחימיה. קצת ידע כללי גבר.

redot

New member
ומשו אחרון

הצירוף th הופך ל-ת'. כמו pathetic. אז כותבים פתטי נכון? לא פתתי. ה-Th הופך ל-ת', ה-t הופך ל-ט'. התביעה סיימה את דבריה

astrix4

New member
אני רואה שסיימת כיתה י'

בגד כפת... פששששש..... הוצאת את התותחים הכבדים. בצורה המקובלת כותבים עם ת' כמו שאת המילה כורדיסתאן לא כותבים עם ט' (תתפלא!). יצאת אידיוט.

BullHead

New member
תגיד לי יא חתיכת פלצן

מי אתה בכלל? מה יש לך לחפש בפורום של הפועל תל אביב? שואה לך ולקבוצה שלך, ואם אתה אי פעם חטפת מכות מיס"מ, או בכלל התקרבת לבלומפילד ועזבת את המחשב שלך אני כורדי. מאחל לך שאשתך תקבל פצצה לראש משוטרי יס"מ ואז תבין על מה מדובר, במקום להתחבא מאחורי שם אינפנטילי בפורום שרוב האנשים פה ילדים קטנים.

למעלה