העלבות ופרובוקציה תמיד היו מפלטם של הבורים
או של כאלו שחוץ מלקשקש אין להם מה להגיד. מצד שני, אחרי שמסתכלים על רמת הטיעונים שלך, והשימוש בשפה ברמה של ביוב תעשייתי קל מאוד להבין מדוע. האמת לאחר המענה הסלקטיבי שלך, והתעלמות
מההודעה הזאת, שבה הופרחו כל ההנפצות (שלא לומר שקרים מכוונים) שלך, על פיתרון קסם שכביכול המציאו לחתולים באמסטרדם. אין לי ספק שכל מה שלא תכתבי מבוסס על כלום, מלבד אמונות ריקות, ושמועות וחצאי שמועות שהוצאת מכל מני מקומות. שבנית על כולם סוג של תאוריה רופפת וחסרת אחיזה במציאות. את שום דבר מיוחד, בסך הכל עוד אחד מהתמהוניים שנכנסים לפה מדיי פעם ומתחילים להציף בשטויות. זה קצת כמו שפעת עונתית, קצת לא נעים, אבל אחרי כמה זמן זה גם עובר. ולא שאני באמת מאמין שזה יקרה, אבל אם הארגון הקיקיוני הזה שדיברת עליו באמת יקום. אני, כפעיל בארגון אמיתי למען בע"ח מבטיח לך באופן אישי שאת תחטפי כל כך הרבה תביעות משפטיות בגין הסתה להתעללות בבע"ח, שגם אם תגלי את איטי בסוף, עדיין לא יספיק לך לכל ההוצאות הנלוות על עורכי דין. מבטיח לבוא לבית המפשט כדי לראות את זה, לא שאני באמת מאמין שיש איזה אמת מאחורי ההצהרות שלך. כמו שכתבתי מקודם, תתמקדי בלרדוף אחרי יצורים ירוקים קטנים, ולהתווכח האם הממשלה שוטפת לכולנו את המוח, ותשאירי את הטיפול בחתולי רחוב, לאנשים שמבינים מה שהם עושים. מעבר לזה אין לי כוונה יותר לבזבז עלייך זמן.