חתולה מיוחמת..

belli80

New member
נראה לי שהטרול נעלם...

מוזר, כמה דקות לפני חצות היו ההודעות האחרונות שלה, ואז היא פשוט... פוף. ברוך שפטרנו. חג שמח, יקירה, ושבת שלום!

יצורה

New member
אחת פחות, אחת יותר, לא משנה לי ../images/Emo8.gif

אני חושבת שכל אחד שהיה מבלה כמה שבועות בפרום, היה מבין טוב מאוד את ההשלכות של התנגדות לעיקורים. פשוט מעצבן אותי שאנשים נכנסים לפורום לראשונה, אומרים בנחרצות "לא לעקר!!" מבלי לתת הסבר המניח את הדעת פרט ל"חפשי בגוגל", מפחידים את המתלבטים ואז נעלמים ומשאירים אותנו עם התוצאות. שבת שלום וחג שמח גם לך

Gilliana

New member
חביבתי...

הפורום הקטן שלך הוא לא מדד - ויש דבר או שנים שאני יכולה ללמד אותך ואת שאר חברי הפורום. אז תמשיכי לקרוא לי טרולית, ולהפחיד את מגדלי החתולים, ולתמוך בעיקור אפילו לנשים, אין שום בעיה. האמת - אוסף כזה מפחיד של אנשים שנמצאים במקרה הטוב על סף אי שפיות, מזמן כבר לא ראיתי. רק שתדעי, שבימים אלו מתאגד ארגון חדש בישראל שבין השאר, אחת ממטרותיו העיקריות היא לפעול למען חקיקה שתגביל את עיקורי בעלי בחיים בישראל, כמו גם לספק טיפול הולם ונאות באמצעות מקלטים המוניים לחתולי רחוב ותיווך בין מוסרים פוטנציאליים לבין אנשים המעוניינים לגדל חתולים. אני "במקרה" - חלק מהארגון החדש המתהווה, שאני מניחה שתשמעו עליו כבר במהלך השנה הנוכחית. כך שתביני, לא מדובר בפיסת העולם הקטנטנה שלך. חג שמח.

dim18

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"לפעול למען חקיקה שתגביל עיקור בע"ח בישראל...", וואלה איזה בדיחה טובה. בישראל אין שום חקיקה שמחייבת, או אפילו תומכת בעיקור בעלי חיים, הכל נעשה במסגרות פרטיות וקטנות שלא מכסות אפילו עשירית ממה שבאמת צריך. אבל העיקר שתקימו ארגון....תקימו אותו לפני או אחרי שתעזרו לאיטי לחזור הביתה?

Gilliana

New member
קודם כל נעזור לך לחזור הביתה ../images/Emo3.gif

ברור שאין חקיקה מחייבת, כמה טיפש אפשר להיות? מישהו אמר שיש חקיקה? להיפך, אנו נפעל למען חקיקה שתאסור.

Gilliana

New member
אגב, אין קשר לעמותה לחקר עב"מים

מדובר בארגון אחר ולא קשור. אתה מערבב בין הדברים בגלל שאתה לא חושב, לא מסוגל לחשוב או בגלל שאתה באמת זקוק לטיפול?

dim18

New member
העלבות ופרובוקציה תמיד היו מפלטם של הבורים

או של כאלו שחוץ מלקשקש אין להם מה להגיד. מצד שני, אחרי שמסתכלים על רמת הטיעונים שלך, והשימוש בשפה ברמה של ביוב תעשייתי קל מאוד להבין מדוע. האמת לאחר המענה הסלקטיבי שלך, והתעלמות מההודעה הזאת, שבה הופרחו כל ההנפצות (שלא לומר שקרים מכוונים) שלך, על פיתרון קסם שכביכול המציאו לחתולים באמסטרדם. אין לי ספק שכל מה שלא תכתבי מבוסס על כלום, מלבד אמונות ריקות, ושמועות וחצאי שמועות שהוצאת מכל מני מקומות. שבנית על כולם סוג של תאוריה רופפת וחסרת אחיזה במציאות. את שום דבר מיוחד, בסך הכל עוד אחד מהתמהוניים שנכנסים לפה מדיי פעם ומתחילים להציף בשטויות. זה קצת כמו שפעת עונתית, קצת לא נעים, אבל אחרי כמה זמן זה גם עובר. ולא שאני באמת מאמין שזה יקרה, אבל אם הארגון הקיקיוני הזה שדיברת עליו באמת יקום. אני, כפעיל בארגון אמיתי למען בע"ח מבטיח לך באופן אישי שאת תחטפי כל כך הרבה תביעות משפטיות בגין הסתה להתעללות בבע"ח, שגם אם תגלי את איטי בסוף, עדיין לא יספיק לך לכל ההוצאות הנלוות על עורכי דין. מבטיח לבוא לבית המפשט כדי לראות את זה, לא שאני באמת מאמין שיש איזה אמת מאחורי ההצהרות שלך. כמו שכתבתי מקודם, תתמקדי בלרדוף אחרי יצורים ירוקים קטנים, ולהתווכח האם הממשלה שוטפת לכולנו את המוח, ותשאירי את הטיפול בחתולי רחוב, לאנשים שמבינים מה שהם עושים. מעבר לזה אין לי כוונה יותר לבזבז עלייך זמן.

Gilliana

New member
אמת ויציב

ויוכיח הפורום מי התחיל בהעלבות וקיבל בתמורה כגמולו... אתה כמובן תעשה לעצמך טובה גדולה (וגם לחברה הישראלית) אם תתמקד כמה שיותר מהר, בטיפול נפשי.

dim18

New member
אמרה זאת שמחפשת אחרי אנשי המאדים...../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

Gilliana

New member
יש דבר אחד שאני לא מחפשת

ובטוח לעולם לא אחפש - את המח שלך.

Gilliana

New member
בסדר, את לא

ולא ניסית לרמוז שאת כן, חלילה - אני בטוחה שאת אוהבת חתולים ומסורה להם עד הסוף, אבל יש הרבה אנשים שכן, זו הבעיה. ותאמיני לי, גם לי יש חתול שמשתין בכל הבית - ואני לא חולמת לא על לעקר אותו ולא על לזרוק אותו. אגב, יש לזה טיפול גם בלי סירוס ואני כבר רואה תוצאות מצויינות למרות שהתחלתי בו רק לא מזמן. ושוב, אני לא אומרת לא לעקר בכלל - יש מצבים שבהם באמת אין ברירה אלא לעקר, אבל לא באופן גורף, בשום פנים ואופן לא.

הערה כללית - מי שקורא את המחקר של האגודה

למלחמה בסרטן מגלה שאחת משמונה זה רק אחרי גיל 80. ככה לוקחים נתונים ועושים עליהם ספין תקשורתי.

GeJuFan

New member
ממליצה לך לראות קצת מה קורה בעולם

בשנים האחרונות ישנה עלייה מתמדת במספר הנשים הצעירות, גיל 35 ומטה, אשר חולות בסרטן הרחם, השחלות, והשד. והיום ההמלצה היא גם לנשים צעירות להתחיל להיבדק פעם בשנה ואף יותר אם קיימת היסטוריה משפחתית של סרטן. ועוד אני אלך ואומר (וזאת מבלי שבדקתי לעומק את העניין אלא רק מידע כללי) שכיום רוב הנשים החולות בסרטן הרחם הן דווקא נשים מתחת לגיל 40, אשר עד לפני עשור לא הוחשבו כחלק מקבוצת הסיכון.

אני לא מדברת על נשאיות של הגן אלא על אוכ'

כללית. אחת מחברותי הטובות נשאית של הגן וסדרת הבדיקות התקופתיות שהיא עוברת כל חצי שנה, לא מאחלת לאף אחת. אבל עדיין הסטטיסטיקה של ארה"ב לפחות מראה שרוב החולות הן נשים רגילות לגמרי שאין להן שום היסטוריה משפחתית. ואגב, לא מוצאת את הקשר בין הדיון הזה לבין עיקור של חתולות וסירוס שהיא מצווה לטעמי.

Gilliana

New member
אז בואי נעקר נשים ודי!

בשביל מה ללדת? זה מיותר! נעקר את כל הנשים ותוך 200 שנה ייכחדו בני האדם מהעולם. אני תוהה אם את באמת מאמינה במה שאת כותבת, שאם כן אז את באמת צריכה טיפול נפשי דחוף. את מפחידה ומסוכנת!!!

חינוך, הגבלת מספר הילדים למשפחה, מס על ילדים

ילד ראשון מקבלים מהמדינה מענק ילודה, ילד שני לא מקבלים ולא משלמים ומהילד השלישי ומעלה משלמים סכומים הולכים ועולים. כמובן שגם הסכום הראשוני צריך להיות גבוה על מנת שירתיע. ויש עוד דרכים. בכל מקרה, החינוך הוא הראשון במעלה.

למעלה