חתולה מיוחמת..

GeJuFan

New member
את חיה בעולם של אשליות

הגיע הזה לרדת למציאות. מבחינת עיקור וסירוס כמו שכבר אמרו לך ואני גם אומר לך: מבחינתי כל עוד יש מיליוני חתולים שחיים ברחוב מבלי שאף אחד מטפל בהם ושמתים: ממחלות, מדריסה, מהתעללויות, מקור, ומאלוהים ידע מה עוד אין שום סיבה לא לעקר ולסרס. יש צורך בחתולי רחוב, הם ההגנה היחידה שיש לעולם הזה כנגד מחלות כגון "הדבר", אבל שזה יהיה במצב של שליטה ולא במצב שיותר מ-60% מחתולי מדינת ישראל חיים ברעב כבד ובסכנת חיים מתמדת, לפעמים זה פשוט מזכיר לי את זמן השואה והיהודים, ויסלחו לי הניצולים וילדיהם- שביניהם גם אני וסבתי- על ההשוואה המקוממת, אבל ככה זה נראה מהצד וכמי שחיה את הטיפול בחתולים הללו על בסיס קבוע ורואה מה באמת קורה בשטח המצב של לא לעקר ולסרס הוא לא קיים מבחינתי, אני רוצה שיווצר מצב כמו בכל מדינה מתוקנת בעולם, ברחוב יש חתולי רחוב מטופלים ומטופחים שלא רעבים לאוכל ומי שמפחד על המין החתולי עושה הרבעה מבוקרת אצלו בבית עם אישור מהמחלקה המתאימה בעירייה ועם טיפול צמוד של וטרינר.

Gilliana

New member
אני לא חיה באשליות

אתם אלו שחיים תסריט שהאכילו אתכם בו והולכים אחריו כמו עדר, צר לי. כפי שכתבתי בתגובה קודמת - יש גם מיליוני בני אדם חסרי דיור בעולם, אולי תעקרי גם אותם? וטוב שאת לא רוצה שנבקש אישור מהעיריה גם כדי להביא ילדים. ואם כבר הזכרת שואה - הרי שעיקור הוא חלק מהשיטות של הנאצים ושל האוגניקה, אז כדאי שתחשבי טוב טוב בפעם הבאה שאת עושה השוואות מהסוג שניסית לעשות כי דרכת לעצמך הרגע על הזנב.

GeJuFan

New member
טוב אני סיימתי איתך

רק אומר שזה שהוטרינרים שלך הם ותיקים לא אומר כלום זה רק אומר שהם שייכים לאסכולה הישנה שלרוב לא תומכת בעיקור. תשאלי כל וטרינר שלמד בשני העשורים האחרונים וטרינריה והתשובות שלהם יהיו שונות לחלוטין. דברים משתנים מה שהיה נכון לפני 40 ואפילו 15 שנה לא בהכרח נכון היום. מעבר לזה שיהיה לך המשך חיים טובים.

Gilliana

New member
נהפוך הוא

המגמה בעולם מתחילה סוף סוף להשתנות בחזרה לנגד העיקורים, וטוב שכך. אבל בישראל כמו בישראל, לכל דבר לוקח 50 שנה להגיע. נקווה לטוב...

Gilliana

New member
עולם אשליות?

את רוצה סימוכין? בכמויות? לא כדאי לך - תאמיני לי, ילך לך כל סוף השבוע.

יצורה

New member
לא יודעת מה לגביי GeJuFan

אבל לי אישית אין תכניות מיוחדות לסוף השבוע הקרוב ויותר מאשמח לראות סימוכין לדברייך. בינתיים, אם לך אין תכניות מיוחדות, אולי היית רוצה לעזור לי למצוא בתים ל-5 גורי חתולים שיש לי במרפסת כרגע? את מבינה, אמא שלהם פשוט לא מעוקרת...

GeJuFan

New member
יש לי תוכניות (בעיקר ללמוד) אבל עדיין

אשמח לראות סימוכין
.

Gilliana

New member
בשמחה - תשלחי לי מייל, אשמח להעביר הלאה

ויש לי מספיק ידידים ומכרים שיוכלו לעזור. לגבי סימוכין, אארגן לך בשמחה, גם במייל כי אין לי ממש זמן מיותר להשקיע כאן בפורום אבל תמיד אשמח לענות ולהתייחס למי שמוכן להקשיב ולא תקוע, כמו הרבה מהאנשים כאן, באמונות חסרות שחר.

Gilliana

New member
כי אין לי זמן יותר להשקיע בפורום הזה

הסברתי כבר. אני כרגע רק משיבה נקודתית למי שהגיב לי, מתוך נימוס אלמנטרי.

Gilliana

New member
לפחות אני יודעת מה המשמעות של המילה...

שפיות, מה שרוב חברי הפורום לא ממש מכירים, וזאת כמובן ע"פי התגובות וההתנהגות המופרעת המופגנת כאן ע"י חלק גדול מהם.

RacheLeob

New member
זה לא יכול להיתקע לי בגרון

כי את כבר נמצאת שם ותופסת את כל המקום.

Gilliana

New member
אוי, אז תזהרי שלא תחנקי!

אני יותר גדולה מגרגיר פופקורן...

yaelofer

New member
באמת לא יזיק לבקר את הילודה במדינות מסויימות,

אבל לא זה העניין כאן. זה שיש מילוני בני אדם שסובלים בעולם (וחבל שזה כך) לא אומר שצריך לתת גם לחתולים להגיע למצב הזה. לפי הגישה שלך, בואו נעזוב את החתולים בשקט כי גם אצל בני אדם יש מליונים חסרי דיור וחסרי פת לחם. אבל זה שיש מליונים של בני אדם חסרי דיור וחסרי מזון זה לא בסדר (והלוואי שיקומו ארגונים שינסו לפתור את הבעיה לפחות קצת), ולכן לפחות בתחום של בע"ח (שאנו כאנשים פרטיים או למדינה כמדינה עם שירותים וטרינריים ומשרד החקלאות ומשרד איכות הסביבה יכולים לשלוט זה) אז לפחות בתחום הזה של בעלי החיים אנו צריכים לנסות לתקן.

Gilliana

New member
צודקת, בואי נעשה כמו בסין

וניתן קנסות לכל מי שתביא יותר מילד אחד, או בעצם למי שתלד בכלל. ואם היא תעיז ללדת חו"ח, נעקר אותה. תגידי, מי את חושבת שאת שיש לך זכות "לנסות לתקן" תוך פגיעה בגוף של בע"ח חסר ישע, בניגוד לרצונו, כי את החלטת שהדבר לטובתו??? איך היית מתייחסת אם עכשיו היה מגיע גזע עליון יותר ומחליט שצריך לעקר בני אדם כי זה לטובתם, והיו באים וחוטפים אותם ומעקרים אותך מבלי להתחשב במה שאת רוצה או לא רוצה? רגע, זה לא מה שעשו הנאצים בעצם? הם רצו רק לתקן, לא?

למעלה