אתה קשה הבנה.
אני לא מאמין ב"דו קיום" שאתה ושאר אנשים "טובים" מוכרים לנו, דו קיום שבו תמיד ישנה הבנה לצד השני, ותמיד ביקורת ארסית ואגרסיבית לצד הישראלי, זה לא דו קיום, זו סתם שנאה עצמית. מפת ישראל משתרעת מהים עד הירדן, אבל אותי לימדו שישנה מחלוקת לגבי יש"ע והיא רשמית אינה חלק מישראל, אבל נניח לזה, מתי בבתי ספר ישראלים לימדו אותך שערבים הם בני מוות ויש לצאת למלחמת ג'יהאד? ואני מתכוון במיוחד לתקופה שאחרי הסכמי אוסלו. מי החליט שהחמאס הכי פופולרי? אולי הרחוב הפלשתיני? כדאי שתהיה מעודכן, אני יכול להביא לך סקרים שנערכו ברשות, ואפילו מוכן להוריד מהם את הטעות דגימה של ה-4%, תנחש איזו תוצאה נקבל? איזה תנועות קיצוניות ישראליות פופולריות אתה מכיר שדוגלות בהשמדה של פלשתינים? (אני מזכיר שכהנא חי וכך הוצאו מחוץ לחוק, ואינם מגיעים לקרסוליים של התמיכה הפלשתינית בחמאס). הדדיות? נתחיל מחינוך פלשתיני לשלום (מורה שמלמד את תלמידיו שיש לצאת למלחמת ג'יהאד, לא בדיוק עונה להגדרה), פירוק ארגוני טרור (מינימלי, לא?), פירוק נשק והקמה של ארגון בטחוני פלשתיני כללי, ויתור על זכות השיבה, לקיחת אחריות ולא האשמת ישראל בכל תחלואי החברה הפלשתינית בפרט והערבית בכלל, הפסקת ההסתה האנטישמית ברשות (באונ' א-נג'אח לדוגמא,הכחשת השואה מאד פופולרית) ובכלל שנראה איזשהו רצון אמיתי לשלום, ולא סתם הצהרות ריקות מתוכן.