חינוך מגיל צעיר

sela v

New member
בטוח שאפשר למצא אנשים בעזה

שגם יותר עשירים מ-95% מהיהודים בישראל, אז מה? לא מבין לאן אתה מוביל עם משחק הסטיסטיקה שלך? אתה כל הזמן זורק כל מיני עובדות בלי הוכחות, וגם אם תביא לי איזה כתבה, נו אז מה? מה זה אומר שאם יש גנבי מכוניות פלסטינאים? לא אין בכלל עבריינים יהודים? אין יהודים אשכנזים שאף היו שרים בממשלת ישראל שמבחריחים סמים? יש הכל בעולם הזה.

ערב רב

New member
אינני יודע

אבל העובדה שהגניבות הן חד צדדיות באורח מוחלט מטרידה.

sela v

New member
מה בדיוק יש לגנוב

ממישהו בעזה? טוב נגיד יש שם כמה עשירים, אבל גנב תמיד יגנוב מאיפה שקל לא, ואף אחד לא יכנס לעזה כדי לגנוב כי זה מסובך. לפחות ככה אני חושב. יש אבל כל כך הרבה גנביות ורמאויות בעולם הזה של כל העמים.

sela v

New member
נו

אז למה אתה לא מבצע את הרעיון שלך אם אתה חושב שהוא כזה נפלא?

motyka

New member
דו קיום בין עבריינים

תת התרבות העבריינית היא סמל ודוגמא לדו-קיום בין יהודים וערבים.

ערב רב

New member
גם התנקשויות בעולם התחתון

הן "סמל ודוגמא לדו-קיום בין יהודים וערבים? גם שיתוף פעולה בטרור כמו בין טלי פחימה לזכריא זביידי מפקד "גדודי מתאבדי אלאקס'א" בג'נין, הוא סמל ודוגמא לדו-קיום ביןיהודים וערבים, לשיטתך.

motyka

New member
אם נוריד התייחסות מוסרית - כן

בעולם התחתון - דו קיום במובן שלמען השגת מטרה משותפת שוכחים הבדלי לאום ופועלים יחד להשגתה.

sela v

New member
וזה שהישראלים פלשו

לאדמות פלסטינאיות איזה קיום יש בזה?

ערב רב

New member
פספסת, כל היגד שלילי על ערבים אסור

בפורום הזה, זהו פורום "חד-קיום" לערבים בו מותר אך ורק לדבר על סבלותיהם, בלא שום יוצאים מן הכלל.

motyka

New member
טעות בידך

בפורום מותר לנהל דיון בנושא דו-קיום ולהשמיע דעות לכאן ולכאן. אבל הודעות הקשורות להתנהלות השלטון מול מתנחלים יהודים בשטחים לא שייכות למטרות הפורום.

ערב רב

New member
והתנהלות השלטון מול ערבים בשטחים

כמו השרשור על בודרוס, כי שייך למטרות הפורום? תודה שמטרות הפורום כפי שאתה מגדיר אותן הן גזעניות, ואניח לך.

motyka

New member
כל עוד הם תחת שלטוננו

דו הקיום אינו מוגבל לאזרחי המדינה אלא לנמצאים תחת שלטונה. ואנא הפסק עם הקינטורים.

ערב רב

New member
כלומר, אם אני מסכם

לדעתך התנהלות השלטון מול ערבים בשטחים היא כן "ברוח הפורום" אך התנהלות השלטון מול יהודים בשטחים איננה כך, הבנתי נכון?

motyka

New member
בדיוק

וכמובן שנושאים רבים נוספים נכללים תחת המטריה של דו-קיום כפי שהוגדר (מזמן) בפורום.

sela v

New member
ההתיחסות שלך

היא של דו קיום, כמו שאם יבוא לפה ערבי, ויגיד שצריך לזרוק את כל היהודים לים, גם זה נוגד את דו הקיום.

למעלה