חיילינו הגיבורים

Johnny the Doe

New member
אז בזמנך החופשי...

אם יעבור הרבה זמן עד שתגיב אני אדאג מדי פעם להוסיף את התגובה בעמוד הראשון.

La Gamba

New member
הי, סתכלי באיזו שעה ההודעה הזאת

נכתבה. זה אחלה שיש אינטרנט מהיר במוסינזון.

iKilledKenny

New member
יש אינטנט מהיר?

זה לא היה ככה שנה שעברה.....זה זחל במחשבים שלהם שנה שעברה... טוב לדעת שהם משקיעים לפחות במשהו כי זה שהקיר בכיתה שלי מתפרק וזה שהחלון יצא ממקומו לא כל כך איכפת להם....אבל תקציב לאינטנט מהיר ומפל יש(זה מה שאמרו לי שבונים, אני לא בטוחה רק שמועה)

La Gamba

New member
עכשיו יש

יש מעבדת מחשבים חדשה, עם מחשב לכל שולחן והכל.

iKilledKenny

New member
אני יודעת שהיה כזה דבר שנה

שעברה רק לאקלטרוניקה...לפחות ככה אני זוכרת.... אבל יופי אם עכשיו גם הוסיפו דברים!! הגיע הזמן!

La Gamba

New member
גם לדבורי אנגלית יש את זה

אז יש לנו את המעבדה הזאת 4 שעות בשבוע!

ברבורה

New member
ככה זה ש...

ההורים שלהם שולחים אותם לשדה הקרב איפה שצה"ל נלחם. עם לההורים היה באמת אכפת מהילדים שלהם הם לא היו מתחבאים מאחוריהם ונתנים להם ללכת לשדה הקרב! תגיד איזה אמא טובה או אבא מצוין היה שולח את הילדים הזה למקון הזה??!?!?! וחוץ מזה עם הייתה חוקר טיפה יותר הייתה מגלה תמונה מזוויע ההורים של הילדים מאחוריה יורים בחיילים שלנו ומסתתרים מאחורי הילדים. עכשיו תגיד לי למה האמא הזאת בוכה?

EverMan

New member
כן , הייתי בישיבות סיעה והייתי

ביש"ע ואני יודע מה קורה שם.

CANDY MAN

New member
פעם הבאה תדאג להתעדכן ולקרוא!

כתבו בכתבה שהיו חילופי אש בין צה"ל לבין פלשתינאים בזמן עוצר!!!! וילד בן 8 "שבמקרה" היה בחוץ נורה ונהרג... מעניין אותי איזה הורים פסיכים מוציאים את הבן שלהם בזמן עוצר החוצה... כאשר בחוץ מתנהל קרב יריות קטלני!!! אפילו שמאלני יפה נפש כמוך צריך לראות את העובודת ולהבין מה קרה שם.

EverMan

New member
תגיד , מתי אין קרב יריות.

היו חילופי אש בין שני כוחות , והיה נקלע ביניהם. ההורים לא יכולים לדעת דבר כזה. ההורים לא היו שולחים את ילדם החוצה אילו היו יודעים שמסוכן. אבל שכל יום מסוכן במשך 35 שנה ...

CANDY MAN

New member
מתי אין? מתי שאין עוצר....

אתה ממש מסבך את הדברים! מידי פעם הפלשתינאים נכנסים לעוצר (בשנה וחצי האחרונות בתדירות יותר גבוהה בגלל המצב) אבל מה הקשר ל-35 שנה? אמא פלשתינאית צריכה לדעת שעכשיו (בשנה האחרונה!!!!) מסוכן לילד בן 8 חסר הונים להסתובב בלי השגחה... ואם היא יודעת ולא עושה כלום אז היא אשמה ברצח! ואם בכוונה הציבו אותו שם כדי להיות מגן-אנושי-תעמולתי אני גם כן לא התפלא כל כך...

EverMan

New member
אתה פשוט עלוב !

"ואם בכוונה הציבו אותו שם כדי להיות מגן-אנושי-תעמולתי אני גם כן לא התפלא כל כך..." ?! אתה פשוט לא מאמין שהם בני אדם הא ?! איזו מן אמא תשים את הילד שלה בדרך המהירה למוות בשביל 5 דקות תקשורת ?! זה כבר טמטום !

La Gamba

New member
למרות שלא אהיה מופתע אם יש

איזה פנאט שלא איכפת לו לקחת את בנו של בן דודו השלישי... (If u know what I mean)

CANDY MAN

New member
אתה ממש עיוור....

אתה מדבר כאילו אתה תייר שרק עכשיו בא לארץ ושומע פתאום דברים מזעזעים... אנחנו עדים כל יום לילדים שמשליחים אבנים ובקבוקי תבערה על טנקים ועל חיילים... כמה אתה חושב שהם רחוקים ממוות או מלהפצע? אתה ממש תמים וזה הכי מפחיד אותי...

EverMan

New member
אדם שלא קונספירטיבי כמוך הוא תמים ?

נחמד לדעת. גם אם ילד זורק אבנים - זה לא נותן ולו שמץ של לגיטימציה לירות בו. יש סיבה שאנחנו לא אמורים להיות שם.

למעלה