חיילינו הגיבורים

YONA111

New member
חיילינו הגיבורים

אתמול נהרג ילד בן 11 בשכם, מיריות חיילי צה"ל. זה לא הילד שנהרג בסוף השבוע שעבר בג´נין, זה גם לא הילד שנהרג בתחילת השבוע שעבר ברפיח. בכל פעם זה ילד אחר שנהרג מיריות חיילינו הגיבורים. ילדים אלמונים, את שמותיהם לא נדע לעולם כי התקשורת שלנו אינה מפרסמת אותם. בודאי שאת התמונות שלהם לא נראה אף פעם מתפרסמות בעיתונים שלנו. תמיד הילדים נהרגים לא בכוונה, בטעות מצערת. כבר כמה מאות טעויות כאלה היו בשנתיים האחרונות, כמה בדיוק אף אחד לא יודע. כמה מאות אמהות בוכות ומתאבלות על ילדיהן, והבכי לא פחות כואב מאשר בכי של אמא ישראלית. ועוד טעות ועוד טעות מחכות לנו גם למחר וגם לשבוע הבא, ועוד אמהות שיבכו ואנחנו לא נשמע. והאם זה תמיד "בטעות"? בשבוע שעבר הודיע צה"ל שנהרג ילד בזמן שזרק אבנים על טנקים. אני חוזרת - זרק אבנים על טנקים. ילד שזורק אבן על טנק אינו מאיים על אף אחד ואינו מסכן אף אחד. זה כמו לדגדג אדם בנוצה. מי שיורה והורג את הילד הזה, בעיני לא עשה "טעות". בעיני אין שום הבדל בין מי שהרג את הילד הזה ובין מי שיצא להתפוצץ ליד ילדים עם חגורת נפץ ליד ילדים. ההבדל היחיד הוא שהמתאבד הרג גם עצמו, והחייל הגיבור שהרג את הילד יצא בלי שריטה ועכשיו אולי הוא יושב בבית עם הילדים של עצמו. אוי ואבוי לילדים שזה האבא שלהם!

לירן2002

New member
סליחה? שמעתי טוב? ../images/Emo2.gif

הבכי של אמא פלסטינית יותר כואב מאשר בכי של אמא ישראלית?! נו, באמת! רואים שאת לא יודעת להבדיל בין האופי של סוגי האימהות: אמא יהודייה מחנכת את ילדיה לחפוץ בחיים, לאהוב את בני האדם. לעומתה, אמא פלסטינית מחנכת את ילדיה לשנוא אותנו, את האויב היהודי (=הציוני), ונפרדת בנשיקה ובחיבוק כשהיא שולחת את הילד שלה להתפוצץ ולרצוח בני אדם חפים מפשע, אשר רובם יהודים. לדעתי, ילד, שזורק אבן על טנק או על חייל, אינו טלית שכולה תכלת. ילד כזה חונך להשתמש בנשק כגון תת-מקלע, רובה ואף לחגור חגורת נפץ או להלביש על גופו מטען נפץ/חבלה, במטרה אחת: שיבוא יום והוא יהיה מחבל והוא ירצח יהודים תמימים וחפים מפשע וימות במלחמת הג´יהאד. את מגעילה אותי. איך את מעיזה בכלל לקרוא לחיילי צה"ל "רוצחי ילדים" ולהשוותם לזבלים ההם מארגוני הטרור?! יש הבדל ועוד איך בין חיילי צה"ל הטהורים לבין הזבלים האלה שמתפוצצים לנו בכל מקום ושיורים על תינוקות תמימים וחסרי אונים על מיטותיהם. ההורים הפלסטינים הם האשמים בכך שהם שולחים את הילדים שלהם להתעמת מול חיילי צה"ל ולזרוק עליהם אבנים, כדי שאם הם ימותו, הם יהפכו ל"שאהידים" ויקבלו "72 בתולות בגן עדן". אלה לא הורים. אלה יצורים שאין להם טיפה של כבוד וערך לחיים של הילדים שלהם. חיילי צה"ל חונכו על עקרונות טוהר הנשק ומוסר הלחימה. צה"ל הוא צבא מאוד מוסרי וטהור.
לעומתם, מחבל פלסטיני, ימח שמו וזכרו
, הוא חלאת אדם, טינופת, שרוצח גברים, זקנים, ילדים, נשים וטף, רובם יהודים, בלי להבחין בדת, במוצא, במין ובגיל ושמנתץ לרסיסים את כל חלומותיהם ותוכניותיהם לעתיד. אותו מחבל קורע את הנשמה ושובר את הלב לכל המשפחות של הנרצחים בפיגוע. אותו מתאבד חייב להישרף בגיהינום. יונה, אני אומר לך דוגרי את הדברים הבאים: את אישה מאוד מסכנה, פתטית, בזויה ופחותת-ערך. לצערי, אני רואה שאת לעולם לא תחלימי ממחלת אהבתך את הפלסטינים והמחבלים אשר יוצאים מתוכם. את יודעת מה? לכי לגור איתם, לכי תנשקי את כפות הרגליים של איש הדמים הזה ערפאת, ימח שמו וזכרו, כי אני, כיהודי, מתבייש בך ואיני רוצה אותך במדינה שלי, שמאלנית-קיצונית מלוכלכת ונתעבת שכמותך!!!!!

EverMan

New member
לירן , כתבת כל כך הרבה

שקרים ודברים שלא קשורים אחד לשני. אף אחד לא אמר שאמא פלשתינאית כואבת יותר מאם יהודיה. מה עוד , שאם פלשתינאים לא מגדלת ילדיה לשנאת ישראל. תתפלא. בדיוק כמו שאמא שלך לא שולחת אותך לכתוב פה כתבי נאצה נגד השמאל והפלשתינאים , כך גם ההורים שלהם לא שולחים אותם לשום מקום. חיילי צה"ל אינם מקבילים לטרוריסטים , הטרוריסטים אינו הצבא של הפלשתינאים. כל כך פשוט. אתה לא יכול להשוות ביניהם כלל. הסיכום שלך רק מראה על העוגמה שבך. אישה שדואגת לטובת החברה כחברה ולא לאדם כי הוא יהודי או ערבי , הרבה יותר טובה מרוב האנשים שקיימים במדינה הזו.

iKilledKenny

New member
ההורים שלהם כן שולחים אותם

למוות וזה מה שנורא כאן!!! מניין לך שהם לא מחנכים את ילדיהם לשנוא??? אתה מודע לעובדה שמשלשמדים ילדים קטנים בב"ס ובגן לשנוא את "האויב הציוני"??? אתה מודע לעובדה שהספר שהכי פופלארי ברשות הפלסטינית כרגע הוא מיין קאמפף?! לא אתה לא כנראה אם אתה מדבר ככה.

EverMan

New member
אני מודע מספיק טוב למצב

ולא , רוב ההורים לא שולחים ילדיהם למות אם הם לא תומכי טרור. ורוב האנשים לא תומכי טרור להבדל ממה שאת מאמינה בו באופן חסר בסיס לחלוטין.

iKilledKenny

New member
אני לא מאמינה בזה באופן חסר בסיס

אני יודעת וכנראה שאתה לא מספיק מודע למצב.

EverMan

New member
יקירתי , את מניחה שאני טיפש ושאני

לא מודע למצב. זה מה שאת מאמינה... את לא מכירה את המצב , את לא מקבלת מידע אמין , ואת מעדיפה להתעלם מהפקפוק.

iKilledKenny

New member
לא אמרתי שאתה טיפש,

אתה אמרת את זה בעצמך עכשיו... ומאיפה הקביעה הזאת שאתה יודע יותר טוב ממני? תנמק, אל תזרוק סיסמאות ריקות מתוכן לאוויר (מוכר לך מאיפשהו?)

EverMan

New member
אני לא אומר שאני יודע יותר טוב ממך

אבל אני לא ממציא עובדות להבדל ממך.

EverMan

New member
כן ?!

"ההורים שלהם שולחים אותם למות" ? מאיפה את יודעת ? דיברת עם מחבל מתאבד אי פעם ?

EverMan

New member
אז איך את יכולה להגיד שאת לא ממציאה

עובדות. את הרי לא יודעת את זה , את סתם משמיצה.

iKilledKenny

New member
אני לא סתם משמיצה!!!!

והלוואי והמצב היה אחרת אבל הוא לא!!! וכן קראתי כתבות שמביאות הוכחות לזה (ודווקא כתבות מחו"ל) ושוב אני אשאל אותך מניין לך שזה לא נכון?

אוי לירן...

כלללללללל הפלסטינאים מחבלים כלללללללל הפלסטינאים רוצים שהילדים שלהם ימותו מוות נורא אין פלסטינאי שאוהב את ילדיו אין אף לא פלסטינאי אחד שבסה"כ רוצה לחיות את חייו בשקט הבנתי נכון את דבריך הגזעניים? היא אמרה שבכי של אמא פלסטינאית הוא לא פחות כואב מבכי של אמא ישראלית. שתיהן בוכות על ילדיהן שנרצחו ב"מלחמה" העיוורת הזו. בניהן, שניהם קורבנות של אטימות ושל שנאה. שתיהן כואבות, ועלינו לפעול למען לא ידעו עוד צער. אנו והם. נו ברור... אמא פלסטינאית מחנכת את הבן שלה להרוג חפים מפשע... נו בטח... והאמא היהודיה לעומתה היא טלית שכולה תכלת... יילד שזורק אבן על טנק אינו עושה דבר נכון, אבלך הוא מודע לכך שהוא אינו מסכן חיי אדם. הוא פורק את התיסכול על אחיו שנהרג יום קודם. הוא אינו עושה דבר נכון, אך לא מגיע לו למות בגלל זה. מי אמר שכל מי שזורק אבנים גם יתפוצץ אצלנו? זה לא נכון! יש הבדל גדול בין מה שתיארתי למעלה לבין להרוג חפים מפשע. תבין כבר! יש קיצוניים אצלו ואצלם. אבל כשמם כן הם - קיצוניים! לא הרוב! גם אצלנו וגם אצלם יש כאלו שמוכנים להרוג את הצד השני משנאה טהורה. אל רובנו (פלסטינאים וישראלים) רוצים בסה"כ לחיות בשקט, בכבוד ובביטחה! חיילי צהל אינם "רוצחי ילדים". צה"ל הוא צבא מוסרי ואני סומכת עליו. אבל לצערי לא כל חיילי צהל עושים את מלאכתם כראוי. חלקם פשוט נהנים מה"טעויות" של צה"ל וגורמים להן. חלקם מתעללים בפללסטינאים בתואנה של "זה לא פוגע בהם פיזית - מותר לי". ואח"כ אנחנו שואלים למה הילד זרק אבן...

EverMan

New member
ברור שאתה לא רוצה.

האמת מפחידה , זה מאיים מאוד לדעת שאתה טועה.

למעלה