חיילינו הגיבורים

CANDY MAN

New member
איכס, יא מגעיל.... אין לך בושה?

יש סיבה שאנחנו שם? כדי שהתחת השמאלני והמגעיל שלך לא יתפוצץ בפיגוע לאלף חתיכות ואם זה לא סיבה מספיק טובה בשבילך אז אין לי מה להגיד לך... אם ילד\נער זורק אבנים על חיילים והם נמצאים בסכנת חיים יש לחיילים לגיטמציה לירות בו! במיוחד כאשר רוב הפעמים מאחורי הילד "התמים" עומדים חבורה של עלובי נפש עם רובים.

EverMan

New member
התחת השמאלני והמגעיל שלי

לא יתפוצץ אם לא נהיה שם. גם משום שלא יהיה להם אינטרס לבוא להתפוצץ פה , וגם כי הרבה יותר קל לשמור על גדר מאשר על 3.5 מיליון איש. אם החייל לא היה שם , הוא לא היה נמצא בסכנת חיים (מה שהוא לא נמצא גם ככה) , מאחורי הילדים בדר"כ לא עומדים חבורה על עלובי נפש עם רובים. אבל אתה מעדיף לחשוב שכולם בקונספירציה. וילדים נהנים למות.

CANDY MAN

New member
ילדים לא נהנים למות, חס וחלילה...

זה פשוט הטרוריסטים שנהנים לראות אותם מתים כדי שהפלשתינאים ימשיכו להיות המסכנים העלובים... אחרת אין סיבה שילד בן 8 יסתובב ברחוב בזמן עוצר!!! כשבחוץ מתנהל קרב יריות... פשוט אין סיבה! כנראה שהזיכרון שלך באמת קצר כמו שאומרים שהזיכרון של כל הישראלים... לפני חומת מגן השטחים היו יחסית ללא שליטה צבאית שלנו וללא כיבוש (למרות שאתה תשקר ותגיד שהם תחת כיבוש "כבר 35 שנה" כאילו שאתה לא יודע את ההבדל בין לפני חומת מגן ואחרי חומת מגן) ולנו ברחובות התפוצצו מחבלים ללא הרף... כמעט לא עבר יום ללא פיגוע או אירוע כלשהו עם הרוגים ישראלים... ברגע שלא היינו שם התחת השמאלני שלך היה יכול להתפוצץ באחוזים גבוהים!!! עכשיו כמעט שאין סיכוי... אם אתה לא רואה את ההבדל אז מה הפלא שהעבודה הופכת להיות מרצ ב´...

EverMan

New member
כמו שכבר אמרתי לך מספיק פעמים

אני לא מדבר על תקופת אוסלו - בתקופת אוסלו צה"ל בהחלט לא היה בשטחים (אע"פ שבאוסלו א´ הוא עדיין שלט על רוב האוכלוסיה). בקיצור - אתה מעדיף לדמגג על מרצ ב´ וכו´ במקום לדבר ת´כלס. אתה לא מבין בכלל על מה אתה מדבר. אם הייתה גדר הפרדה - הם לא היו נכנסים. <-- נקודה !

CANDY MAN

New member
אם לסבתא היו גלגלים אז...

מה אתה? פרסומת זולה של העבודה? יכול להיות שאם הייתה גדר הם לא היו צריכים להיות שם אבל כרגע אין גדר! מה נעשה? ניתן להם לרצוח אותנו ונחכה שהיא תיהיה מוכנה? אני לא יודע מה זה בשבילך תקופת אוסלו... אני יודע שמאז שרבין נרצח עד לחומת מגן לא הייתה שום שליטה או "כיבוש" בשטחים והם נעשו רק מפני שלא הייתה ברירה! אם אתה חושב שהם לא אמורים להיות שם אתה מוזמן לחסור לארכיון של Ynet ולבדוק מה היה פה לפני "הכיבוש"... אני בטוח שאתה זוכר אבל לפעמים אנשים מעדיפים להדחיק את מה שהם לא מעוניינים לשמוע...

EverMan

New member
מאז שרבין נרצח עד חומת מגן ?

כל ה7 שנים ? יופי ! אז "רק" 30 שנה היה עוצר תמידי ! וגם בתקופה הזו היה עוצר ! גם ביבי וגם ברק עשו עוצרים לעיתים קרובות מאוד ! פרסומות זולה לעבודה ?! אני לא זה שמוכר את עצמי לשינוי כמו זונה.

CANDY MAN

New member
מה פתחת את הפה... תתחיל להרגע...

אני לא מוכר את עצמי לשינוי כמו זונה, אני מצביע במה שאני מאמין ומנסה לשכנע אחרים להצביע כמוני וזה הדבר הכי לגיטימי שקיים... לעומת זאת בתור אחד כמוך שדוחף את המפלגה הכושלת שלו בכל מקום ודואג לשבח אותה למרות שהיא בגדה בך אני הייתי סותם את הפה ומתבייש בכלל שאני נותן לה את הקול שלי... ומה אתה מזיין את השכל? תביא לי הוכחות שבמשך 30 היה עוצר תמידי... למרות שאתה מתעקש לחזור לתקופה האפורה שלך שהיית לא פחות מזבל אנושי חסר הערכה וחסר כבוד לחיילים ולמה שהם עושים אני עדיים טוען שעוצר נעשה כשיש לו טעם ואם עושים עוצר אז יודעים מה עושים... בכלליות צה"ל הוא צבא הומני וכאשר אין לו מידע מודיעיני על מקום מסויים אין לו סיבה להחזיק את המקום בעוצר ובמיוחד לא כשאנשים צריכים לקנות אוכל ולשרוד. אני לא יודע עד כמה ההורים שלך באמת אוהבים אותך אבל אני יודע שגם אם הייתי חי מאה שנה תחת "כיבוש" ההורים שלי היו מספיק חכמים או מוסריים כדי לא לתת לי לצאת מהבית כשיש עוצר ובחוץ מתנהל קרב יריות... אבל לך כנראה זה לא מעניין את הביצים... צה"ל שמה כי הוא צבא רע וחסר לב... בהצלחה לך בפיגוע הבא...

EverMan

New member
כתבת הרבה , אבל אתה לא שווה תגובה

בטח לא שהרמה שלך זה לקרוא לחבריך לפורום "זבל אנושי חסר הערכה לחיילי צה"ל". שאתה לא יודע להבדיל בין ביקורת למדיניות ממשלה לשנאה לצה"ל .. זה לא שווה תגובה. אילו זה היה באחד הפורומים שלי זה היה נמחק והייתי שולח לך את ההודעה למסרים כדי שתנסח אותה מחדש. תעשה זאת - ואני אחשוב על להגיב לך. תתפלא ! בדיוק כמו שאתה מאמין במשהו ומוכר זאת בשל כך - כך גם אני ! המפלגה שלי בגדה בי ?! אם כבר המפלגה העלובה ומטיפת השנאה והארס לה אתה קורא בית היא זו שבגדה בך והיא זו שלא מקיימת דבר ממה שאתה מאמין בו. אז לך תזבל למישהו אחר את השכל.

CANDY MAN

New member
איפה הביקורת כאן?

אתה בא ורומז שצה"ל לא צריכים להיות שם והם פוגעים באוכלוסייה מעצם היותם שם... אבל בשביל מי הם שם? כי כיף להם? כי לצה"ל יש מיליארדים של דולרים לבזבז על ימי לחימה? הם שם כדי להגן עלייך ולבוא ולהגיד דברים כמו שאתה אומר זה כאילו לירוק להם בפנים... השמאל לא מאמין בכיבוש ולמרות זאת המפלגה שלך ישבה בממשלה שיותר מחצי מהזמן שלה הייתה בכיבוש (כיבוש צודק לדעת הימין, אבל זה לא העיקרון פה) לעומת זאת, שינוי הבטיחה שלא תשב עם מפלגת ש"ס ששואבת את הכסף של המדינה ויוצרת אוכלוסייה סוג ב´ וסוג א´ והיא אכן קיימה את ההבטחה שלה...איך היא בדיוק בגדה בי?? ואם אתה מתכוון להמשיך לקרוא למפלגת שינוי מפלגה ששונאת חרדים אז אל תדבר איתי בכלל על מפלגות מפני שכנראה שאתה דבוק לסיסמאות ולסטיגמות ולא מוכן להקשיב למה שאומרים לך... אני רק יודע שהעובדות בשטח מדברות ואם מפלגה "ששונאת חרדים" מתקרבת למפלגת העבודה בסקרים כנראה שהסטיגמה כבר לא מרשימה אף אחד... מלבד אנשים שמקנאים...

EverMan

New member
ככה ...

בנוגע לסקרים אני כבר אדבר איתך על הדבר העלוב הזה... עכשיו ככה: שאני בא ורומז שצה"ל לא צריך להיות שם - ביקורת על הממשלה. שאני אומר שהם פוגעים באוכלוסיה אזרחית מעצם היותם שם - ביקורת על הממשלה. כי בשני המקרים - הם שם בגלל שהממשלה לא מוצאת פתרון אחר יותר טוב... הם שם כי הממשלה אמרה להם. צה"ל זה לא גוף חושב - הוא גוף מבצע. ויש זכות לכל אדם להעביר ביקורת - זו חובתה של דמוקרטיה - דבר שאתה לא הבנת עדיין (בעיקר נגד החלטות ממשלה פגומות) זה לא נכון להגיד שהשמאל מתנגד לכיבוש במובן של שליטה ביש"ע - הוא מתנגד לכיבוש במובן של פגיעות בנפש אדם. לא ! אני לא מתנגד לכיבוש ! אני מתנגד לדיכוי של הפלשתינאים כבר 35 שנה. זה הדבר הלא הומאני מבחינתי. אם הביטחון של ישראל עומד קודם - אז נישאר שם כמה שצריך , עד שיהיה אפשר לעוף משם. שינוי הבטיחה דבר אחד ! פאקינג דבר אחד. נקודה. ועוד דבר שהיא לא תעשה. ... היא לא הבטיחה דבר מלבד זאת ! איך היא בגדה בך ? היא מקיימת את המצע המדיני שלך ?! היא תעזור לאמא שלך לקבל עבודה אם היא תפוטר ? או אפילו לקבל דמי אבטלה ? לא ! כי היא נגד כל אלו ! אני יודע רק דבר אחד ... סקרים זה דבר שאפשר לירוק עליו. כי אתה יודע טוב כמוני - אם ש"ס הייתה על אפס מנדטים - גם שינוי הייתה !

CANDY MAN

New member
צה"ל עושה מה שאומרים לו אבל...

החיילים שם מתמודדים עם המציאות ולא עם מה שהממשלה חושבת... אם ילד בן 8 נהרג אז תסמוך לפחות על המוסריות של מישהו שלא ירו בו בכוונה כפי שאתה אולי חושב... קצת קשה לא לפגוע ברמת החיים של בני אדם כאשר אתה צריך להחזיק עיר שלמה בעוצר בגלל חמישה מבוקשים - אבל אנ אומר, אם זה נדרש אז שיעשו את זה! הפלשתינאים הם בעדיפות שנייה אחרי ביטחון המדינה לא? כיבוש זה כיבוש ואין לו רמות שונות... שוב בקשר לעניין ה-35 שנה... אתה מגזים... הייתה שליטה ישראלית אבל לא היה עוצר תמידי או כיבוש תמידי כי אחרת האינטיפאדה הייתה פורצת לפני 20 שנה ולא עכשיו... שינוי הבטיחה מספר דברים... כתבתי כאן מה טומי לפיד הבטיח שיהיה בממשלה שבה הוא יהיה עם כוח תוך שנה... נחיה ונראה... אם לא ניתן לשינוי הזדמנות אז לא יהיה אפשר לשנות כאן במדינה כלום. בינתיים הסקרים נביעו בדיוק מה יקרה עם הבחירות בעבודה ובליכוד ככה שלא הייתי מזלזל בהם כל כך...

EverMan

New member
החיילים מתמודדים עם מציאות

וטוב שכך. אבל הם מתמודדים איתה משום שהממשלה תוקעת אותם באמצע ג´נין. אלמלא הם היו שם - לא היו להם הבחירות הללו. זה מה שאתה לא מבין. זה לא שהעוצר הוא חובה והחיילים פשוט מתמרנים. זה לא נכון. אם לא ניתן לשינוי הזדמנות נהיה במצב הרבה יותר טוב. בנתיים סקרים הם בדיחה - הם קובעים דעת קהל ולא מציגים אותה.

CANDY MAN

New member
תירוצים של מפסידים... כלומר, ביבי..

נו באמת... הסקרים מהתחלה מראים את התוצאות ויכול להיות שעוד 200 בוחרים משנים את דעתם בגלל הסקרים אבל בהפרשים שראינו בבחירות לליכוד ולעבודה 200 אנשים זה לא בדיוק מה שמשנה...

EverMan

New member
200 איש מאוד משנים.

תחשוב , אני למשל , באופן מוצהר , עזרתי למצנע בבחירות רק משום שחשבתי שיותר חשוב לנצח את פואד... אע"פ שתמכתי יותר ברמון. ידעתי שלמצנע יש יותר סיכוי לנצח את פואד - וזה היה יותר חשוב לי. הסקרים במקרה הזה בהחלט קבעו את דעתי - הסקרים עצמם , גרמו לנדידה של 25% מהקולות מרמון למתמודדים האחרים. הסקרים הפכו אותו ללא לגיטימי ! כל כך לא לגיטימי שביום הבחירות אפילו לא היה צוות שידור מהמטה שלו ברוב היום. סקרים גורמים לנדידות קולות - כי אתה מעדיף לפעמים לחזק מישהו שאתה רואה שצריך את העזרה - או שאתה מוצא לנכון ללכת עם החזק במקום להצביע לפי האידיאולוגיה שלך.

למעלה