חיילינו הגיבורים

EverMan

New member
האם אמא שלך לא מודעת

שאתה יוצא אתה עלול לחטוף כדור בראש ? גם זה אפשרי. בעיקר אם אתה גר ביש"ע. עדיין... שזה מצב תמידי - ככה זה נהיה.

EverMan

New member
דיי לזבל"ש.

התקופה היחידה בה לא היה עוצר היה תקופת רבין.

Moledet972

New member
ענבר - אפילו בתקופת האינטיפדה

הראשונה - עוצר היה דבר נדיר ביותר. בנוסף - אתה רוצה להגיד לי שהיה עוצר בתקופת נתניהו?

Moledet972

New member
משטר צבאי זה מה שהיה ביש"ע עד

הסכם אוסלו(וגם לאחר ההסכם בחלק מיש"ע), ומה שהיה בסיני עד שנסוגנו ממנו, ומה שהיה בגליל עד שנת 64. משטר צבאי זה לא עוצר. משטר צבאי זה שלטון שמנוהל ע"י צה"ל, בשיתוף עם המנהל האזרחי.

EverMan

New member
ואני אומר לך שהיה סגר תמידי.

אין לך כוח , באמת שלא להביא עובדות לברור מאליו.

Moledet972

New member
לא היה שום סגר תמידי. ערבים

משכם היו יכולים בקלות לטייל להם ברחובות חיפה לפני האינטיפדה הראשונה.

Moledet972

New member
לא. לא היה סגר בכלל.

תן לי הוכחה אחת שהיה סגר בשנות ה-80 וה-70.. לא היה שום סגר ובטח שלא עוצר.

EverMan

New member
תגיד לי , אתה חושב שמשטר צבאי

זה אומר שמותר לשוטט ברחוב מתי שבא לך ? זה אומר שמשעה 5 בערב אין יציאות ברחוב. נקודה.

Moledet972

New member
איזה שטויות!

משטר צבאי זה משטר שמנוהל ע"י הצבא. ענבר, לפחות כאלה שטויות כמו זו שרשמתה אל תרשום יותר. תבדוק לפני שאתה רושם.

EverMan

New member
יש כמה מאפיינים למשטר צבאי.

אולי הגיע הזמן שאתה תלמד לפני שאתה מדבר. זה שהוא מנוהל ע"י הצבא זה אלמנטרי , אבל יש כמה וכמה תוספות נחמדות לעניין.

Moledet972

New member
תן הוכחה אחת שהיתה הגבלה כלשהי

בתקופות שלפני האינטיפדה הראשונה. אני אומר לך - לא הייתה! משטר צבאי זה כי השטח לא סופח לישראל, ולא משום סיבה אחרת. משטר צבאי גם היה קיים בגליל(ומספיק להתווכח עם העובדה הזו) ובמשולש עד 1964.

EverMan

New member
תביא הוכחה להפך

המשטר ביש"ע שונה לחלוטין וזה הסיבה שהגליל לגיטימי ויש"ע לא ! בגליל לא התרעמו נגד הערבים כל כך ! ולא ירקו עליהם !

Moledet972

New member
איך ניתן להביא הוכחה שדבר כלשהו

לא היה קיים. מבחינה משפטית, אתה הוא זה שצריך להביא הוכחה לכך. בגליל היה משטר יותר גרוע אף מהמשטר ביש"ע(להזכירך - הטבחים הרבים שהיו שם מדי פעם בשנות ה-50 וה-60).

למעלה