חיילינו הגיבורים

לירן2002

New member
אני בכלל לא טועה.

תפסיק לדבר שטויות!

CANDY MAN

New member
אנחנו במלחמה נג טרור!

ובמלחמה נגד טרור מתים חפים מפשע! למה נהרגים ילדים תמימים? מהסיבה שההורים שלהם שאפשר להשוות אותם רק לשטן עצמו שולחים אותם לחזית בידיעה שיש סיכוי גדול שהילד יהרג או ייפצע! אני באופן אישי יודע כבר עכשיו מה אני יעשה... אם מתוך קבוצת ילדים יירו עליי פלשתינאים חמושים ואני והצוות שלי ניהיה בסכנת חיים אני לא יחשוב פעמים ואני יירה! כמה שזה נשמע איום, אני לא יסכן את החיים שלי בשביל לא להכאיב לאמה פלשתינאית ששלחה את הילד שלה למוות צפוי. אולי עכשיו זה נשמע לכם איום ונורא אבל תחשבו לרגע מה כל אחד ממכם היה עושה באותו מצב.

EverMan

New member
כמו שאמרת

אנחנו במלחמה נגד טרור , לא נגד העם הפלשתינאי. ובטח שלא נגד ילדים בני 8 !

CANDY MAN

New member
אבל אם היית קורא את ההמשך...

היית מבין שהעם הפלשתינאי מערב את הילדים שלו בטרור במלחמה... אתה רואה את חיילי צה"ל נכנסים למחנה פליטים או לעזה עם קבוצת ילדים שבאו לסיור בדיוק כמו שילד פלשתינאי בן 8 שוטט לו לבד ברחוב ב"טעות" בשעת עוצר?

EverMan

New member
העם הפלשתינאי מערב אותם בטרור ?

הטרוריסטים שולחים את ילדיהם בהחלט. אבל הפלשתינאים בתור עם ? ממש אבל ממש לא. ואיך בן 8 שוטט לבד בשעת עוצר ? שיש עוצר תמידי - זה קורה. בדיוק כמו שאתה בגיל 8 הלכת לגן מול הבית לבד.

CANDY MAN

New member
יש קצת הבדל ביני לבין המצב שם...

הורה שמספיק מטומטם ולא אחראי לשמור על ילד בן 8 (נגיד שהוא לא שלח אותו בכוונה) שלא ייצא מהבית בשעת עוצר צריך להכניס את ההורה לכלא - הוא גרם למות בנו!

EverMan

New member
קנדימן , שיש עוצר 24 שעות ביממה

7 ימים בשבוע , 365 ימים בשנה , 35 שנה ... עוצר הופך להיות מצב תמידי .. אז כן מאפשרים לו לצאת לבד.

Johnny the Doe

New member
"אין גבול לאהבת אם" - מוכר לך?

לי כן, ובגלל זה אני לא מקבל את הטענה המטופשת שלך לגבי עוצר תמידי. אם שאוהבת את הילד שלה לא תחליט להניח לו לצאת מהבית כשיש עוצר כי העוצר נמשך כבר הרבה מאוד זמן ונמאס לה להשגיח על הילד שלה. אם שבאמת אוהבת את הילד שלה וערך חייו גבוה בעיניה לא "תתרגל" לאווירת העוצר. לאימא אסור להתרגל לעוצר בדיוק כמו שלנו אסור להתרגל לפיגועים - גם זה וגם זה הם מצבים לא רגילים שלא אמורים להיות שגרה ואסור להתרגל אליהם (הסיבה לכך שהם למעשה מהווים שגרה לא רלוונטית לדיון מהסיבה שציינתי בתחילת ההודעה). נ.ב. כמובן שמחוייבות האבא לדאוג לגורל הילד שווה לזו של האימא.

EverMan

New member
היא לא צריכה ..

אבל שזה 35 שנה , מה לעשות - מתרגלים ! שיש עוצר כל הזמן אתה לא יכול לצפות שאף אחד לא יצע מהבית 35 שנה !

Johnny the Doe

New member
המשוואה פשוטה

כאוכלוסיה שיודעת בדיוק על בשרה מה קורה בעוצר ניתן להניח שברור לתושבי השטחים מה יקרה אם הם יפרו עוצר, נכון? כלומר כל אימא יודעת שאם הבן שלה ייצא מהבית בזמן עוצר הוא ימות, נכון? I rest my case.

EverMan

New member
ושיש עוצר 35 שנה הם למדו

שבדר"כ לא קורה שום דבר .. אבל פתאום לחיילים מתחשק לאכוף אותו ...

Johnny the Doe

New member
פתאום? לא נראה לי

אני באופן אישי זוכר כבר לפחות חצי שנה (וזה בטח הרבה יותר כי הזיכרון שלי חלש בתחום הזה) שיש תאונות בהן ילדים הפרו עוצר ונהרגו בטעות ע"י חייל צה"ל. פתאום? ממש לא. אז מה המסקנה, שלאימהות יש קליטה איטית?

EverMan

New member
שלצה"ל בא פתאום הוא מחזק את העוצר.

שיש עוצר 35 שנה - זה קורה. אתה לא יכול להגיד לילד לא לצאת בחיים מהבית.

Johnny the Doe

New member
אני לא צריך לומר לילד לא לצאת מהבית

אבל האימא צריכה לדעת שכשיש עוצר אסור לצאת מהבית והעובדה שלפעמים מחזקים את העוצר ולפעמים מרפים לא צריכה ללמד את האימא שהעוצר הוא בר-הפרה. עוצר זה עוצר, מי שמפר אותו יישא בתוצאות. אין חוכמות.

Johnny the Doe

New member
מה ראש קטן פה? אני תחת עוצר? לא

אז איך אני קשור? הפלסטינים נמצאים במצב מסויים שנכפה עליהם והם צריכים לדעת מה טוב להם. אם אימא באמת דואגת לילד שלה היא לא תחשב את ההסתברות שהילד שלה ייפגע מכדור אם ייצא מהבית בשעת עוצר אלא תאסור עליו באופן מוחלט. כזה פשוט. תגיד לי, אימא שנשארת עד אמצע הלילה כשהבן שלה חוזר מבילוי, כשאין עליהם בכלל עוצר - זה מוגזם? ברור שלא! אבל כשהמשפחה נמצאת תחת עוצר וההשלכות של הפרתו ידועות - יש מקום לספק לגבי מה אימא שבאמת דואגת לילד שלה צריכה לעשות?

EverMan

New member
אז אמא שלו אמרה לו ללכת לזרוק את

הזבל בקצה הרחוב. איך שהוא נכנס מתחילים חילופי אש. זה מה שקורה שיש עוצר תמידי !

Johnny the Doe

New member
השאלה היחידה שצריך לשאול היא

האם האימא מודעת למה שעלול לקרות לבן שלה אם הוא ייצא מהבית, לא יותר מזה.

למעלה