חוויות מהמפגש

• פותח הנושא NJS
  • פורסם בתאריך

סרינה99

New member
אני אתן לך את שני הפרושים

לפי הפורום-להעמיד ניובי ברחבת העיר עם הקנדר בחוטיני הסגול ולזרוק עליו המון אבנים\ אדוויל\אקמול לפי סטרהד-לזרוק את האשם מגובה 2 קומות ואם הוא עדיין חי זורקים עליו מלמעלה אבן גדולה

Mamimi

New member
אני מעדיפה את הסקילה הפורומיסטית

אבל את השריפה ע"פ סטארהד...

gold dragonit

New member
אף אחד פה לא יודע רוסית?

אני כן MALINTI MALCHIK NASOL POLIMOT BOLSH V DREVNI NEKTO NE ZHEVOT תרגום: ילד קטן מצאה יורה כדורים (תרגום מילה במילה) יותר אף אחד לא גר בכפר

Mamimi

New member
גווו אירה!../images/Emo105.gif

הרשי לי לתקן קצת...טיפה... 'malinki-עם k nashol-עם h bolshe-עם e derevni-גם עם e וזה יוצא כך:שימו לב לתמונה

Mamimi

New member
יורה כדורים...../images/Emo105.gif

פשוט לא היה לי מקום מתחת למילה...

midnight dragon

New member
אה, דרך אגב../images/Emo15.gif

אני קצת חולה.. (אני יכולה לרשום פה מה שאני רוצה וכולם יקראו את זה
) "ובשבועות מגדל ספרים תבנה לך"

midnight dragon

New member
רוצה לדעת אם מגיע לך כסף../images/Emo15.gif

מהמדינה? יופי, לא ממש אכפת לי..
רועי, לא יפה שלא הזכרת אותי בהודעה שלך.. לא מעלה תמונות שלך עד שאני מקבלת התנצלות
סופי: "הוא עומד להתמוטט!!"

midnight dragon

New member
לה לה לה..../images/Emo15.gif

תום, גם ממך נעלבתי ככה אתה לא רוצה לפגוש אותי? מגיע אחרי שאני הולכת? מה זה צריך להביע? ובמיוחד לרגל פסח המתקרב- "עבדים היינו.. עבדים.."

midnight dragon

New member
טרה לה לה לה../images/Emo15.gif

(השיר מתקדם
) בואו נראה.. על מי עוד אני כועסת.. אהה אני יודעת!! על הרכבת!! מה זה צריך להביע שהיא מחליטה שבערבי חג היא נוסעת פעם אחרונה ב1:40?!? מי הרשה לה בכלל??

midnight dragon

New member
טרי לי לי לי לי../images/Emo15.gif

(השיר כבר נהיה מסובך!) אה ואני רוצה שכולכם תשירו ביחד איתי!
אני אספר לכם עכשיו סיפור בהמשכים על איך שהגענו. אז ככה. הרכבת מרחובות יצאה בשעה 8:06.. (המשך יבוא..) תראו תראו מי זה פה בתמונה!! (לא מגלה לכם מי זה
תגלו לבד
)

midnight dragon

New member
המשך הסיפור!../images/Emo15.gif

ואני החלטתי שלא צריך להגיע לפני 8:06..
אז אני מגיעה לתחנה ואיזו חוצפה! הרכבת כבר מוכנה ליציאה! ראיתם מה זה הרכבות של היום? תראו תראו מי מחכה לנו היום בתמונה! הרי זו עתליה היפה!
חרוז

midnight dragon

New member
לי לי לה לה../images/Emo15.gif

אז אני ואלון אצנו רצנו כל הדרך לרכבת ובדרך כולם עודדו אותנו חחח באמת.. הם כזה קדימה קדימה! יותר מהר! והמנקה כזה מצביעה לנו על הכיוון והיא כזה קדימה! אתם יכולים לעשות את זה! ומי מחכה לנו עכשיו בתמונה? הרי זה אלון עם המצלמה

סרינה99

New member
הדר לא סיכמנו שתשאלי אותי

איזה תמונות שלי לשים? כן כן אני הולכת להגיב על כל תמונה שלי

midnight dragon

New member
../images/Emo173.gifחלב?../images/Emo15.gif

אלון כמובן התנגש בכל דבר אפשרי מתחילים במכונת הכרטיסים במעקה במדרגות כמעט נפל הסתבך בחוט של הדיסקמן וכמעט התנגש ברכבת.. אבל האם הצלחנו להגיע בזמן לרכבת? כל זאת ועוד בפרק הבא.. חיחי איזה מתח.. ובתמונה עכשיו רואים את בני, ילד שנדחף למפגש, אור ועתליה אבירי השולחן העגול

למעלה