תרגום בבקשה, פייט:
S SNoochy BooChyS1 New member 28/5/04 #171 אונדה שפותן דה קקי! ניראה אם מישהו מצליח לתרגם את זה.. ורק שתדעו, יש לזה תרגום, גם אם אנחנו (אני והחברים שלי) אומרים את זה בכל מצב שאנחנו יכולים, יש לו תרגום...
אונדה שפותן דה קקי! ניראה אם מישהו מצליח לתרגם את זה.. ורק שתדעו, יש לזה תרגום, גם אם אנחנו (אני והחברים שלי) אומרים את זה בכל מצב שאנחנו יכולים, יש לו תרגום...
Y yaarangel New member 28/5/04 #176 איכ פארה צו מיינה שווסטר. אונד וואס מאכסט דו ליאור? ארביטסט דו הויטה? איכ הופה ניכט ויל אס הויטה פרייטג איסט. האסט דו אויברהאובט אטווס פאשטאנדן?
איכ פארה צו מיינה שווסטר. אונד וואס מאכסט דו ליאור? ארביטסט דו הויטה? איכ הופה ניכט ויל אס הויטה פרייטג איסט. האסט דו אויברהאובט אטווס פאשטאנדן?
P python 4 New member 29/5/04 #178 מיין נמה איסט נישט ליאור!../images/Emo46.gif אונט איח ארביטה נישט אמ פרייטג. יה?
M midnight dragon New member 29/5/04 #179 יואו כמה זמן לקח לי לקלוט../images/Emo15.gif שאתה מדברים בגרמנית.. טוב חסל סדר שפות מוזרות ובלתי מובנות בעליל
יואו כמה זמן לקח לי לקלוט../images/Emo15.gif שאתה מדברים בגרמנית.. טוב חסל סדר שפות מוזרות ובלתי מובנות בעליל
P python 4 New member 29/5/04 #180 אות' מיתאס אס סולאס משהו כזה.. כדי שלא יגידו שהשרשור הזה הוא אוף לגמרי. איך זה הלך?
M Mamimi New member 26/5/04 #113 פחחחח../images/Emo105.gif מי לימד אתכם רוסית? פז'לוסטה-בבקשה. חוי מארשוביי-זין של סוס ים.ההטיה קצת שונה.
פחחחח../images/Emo105.gif מי לימד אתכם רוסית? פז'לוסטה-בבקשה. חוי מארשוביי-זין של סוס ים.ההטיה קצת שונה.
ס סרינה99 New member 26/5/04 #126 יא שלי יותר יפים זבולץ'-בהמה סיסיסקה-נקניקיה סטול-כיסא סטול-שולחן פוטבוליקה-חולצה זדרסטי מוז'נו פוגוברית ס'ברה-שלום אפשר לדבר עם ורה ורה דומה-ורה בבית אאונס נייטו גאז-אין לי גז בדירה פיאט מינוט-5 דקות סנובן גודם-חג מולד
יא שלי יותר יפים זבולץ'-בהמה סיסיסקה-נקניקיה סטול-כיסא סטול-שולחן פוטבוליקה-חולצה זדרסטי מוז'נו פוגוברית ס'ברה-שלום אפשר לדבר עם ורה ורה דומה-ורה בבית אאונס נייטו גאז-אין לי גז בדירה פיאט מינוט-5 דקות סנובן גודם-חג מולד
M midnight dragon New member 26/5/04 #130 שכחת את../images/Emo15.gif יש לי גז בדירה! חחחחחח יא עכשיו בא לי לשיר את זה
M Mamimi New member 26/5/04 #138 אפשר לתקן אותך?../images/Emo105.gif פליז פליז פליז...הינה: סבולץ'-בהמה סאסיסקה-נקניקיה פוטבולקה-חולצה אאונס נייטו גאזה-אין לנו גז(בדירה) סנובים גודם-שנה חדשה שמחה.
אפשר לתקן אותך?../images/Emo105.gif פליז פליז פליז...הינה: סבולץ'-בהמה סאסיסקה-נקניקיה פוטבולקה-חולצה אאונס נייטו גאזה-אין לנו גז(בדירה) סנובים גודם-שנה חדשה שמחה.
ס סרינה99 New member 27/5/04 #152 טוב לפחות חלק הצלחתי נכון וחברה שלי לימדה אותי את השירים אז לא ידעתי בדיוק את הפרוש אאונס גורטירי גאס ואת השאר היא לא ידעה אז סתם המצאנו עוד אחד... פיאט מינוט פיאט מינוט סנובן גודם סנובן סציים בערך..
טוב לפחות חלק הצלחתי נכון וחברה שלי לימדה אותי את השירים אז לא ידעתי בדיוק את הפרוש אאונס גורטירי גאס ואת השאר היא לא ידעה אז סתם המצאנו עוד אחד... פיאט מינוט פיאט מינוט סנובן גודם סנובן סציים בערך..
G gold dragonit New member 27/5/04 #156 זה לא ככה.... זה סנובם ולא סנובן וזה שסציים ולא סציים וזה לא גורטירי זה וקבורטיריי