חוויות מהמפגש

• פותח הנושא NJS
  • פורסם בתאריך

midnight dragon

New member
כמובן שזאת סופי..../images/Emo15.gif

אני בהזיות מהמחלה שלי..

midnight dragon

New member
אני ואמא שלי התווכחנו../images/Emo15.gif

אם טנא
הוא הסל של הפירות או הסל עם הפירות? דעות מענות והארות לשרשר (חיחי אני יוצאת מתח בסיפור
) בני יושב לו בניחותא וענת לעומת זאת חושבת שהיא אצל הרופא שיניים..

midnight dragon

New member
אה, וכל מי שחושב../images/Emo15.gif

שזאת עבודה קלה, תחשבו שוב! טוב, אז המשך הסיפור.. רצנו אצנו ולבסוף הגענו לרכבת בשניה האחרונה הדלתות התחילו להיסגר אבל אנחנו הספקנו
חיפשנו מקום ובסוף ישבנו על המדרגות. כשהגענו לתל אביב כדי להחליף רכבת ולפגוש את ענת.. אתם כבר יודעים לבד מי זה בתמונה הזאת לא?

midnight dragon

New member
מצטערת סופי שטעיתי בשם שלך!../images/Emo15.gif

כשהגענו לתל אביב אחרי שגילינו שאנחנו באמת צריכה לרדת במרכז ולא הגנה פגשנו את ענת וראינו את התספורת המהממת שלה ועלינו על הרכבת השניה שמובילה להוד השרון.. בתמונה רואים את ענת המהממת עם התספורת העוד יותר מהממת שלה, תתחדשי!

midnight dragon

New member
אז נסענו ונסענו ברכבת../images/Emo15.gif

עד שלבסוף ירדנו ותפסנו מונית. הנהג לא ידע איפה הרחוב של בני ונאלצתי להתקשר לכל מי שאני מכירה מהפורום כדי לברר מה הטלפון של בני כי שכחתי אותו בבית.. בסוף אמרי (המאוד נחמד אני חייבת לציין פה) נתן לי את הטלפון של בני וביררנו איפה הוא גר. בתמונה- נופררררר!!! יאיי עם שחור ואדום!

midnight dragon

New member
הגענו לבית של בני../images/Emo15.gif

ושם פגשנו את בני וגלעד מסדרים את הספרים שבני קיבל מכוכבי כסף בתמונה- גלעד! הרי הוא נאג'ס המפורסם

midnight dragon

New member
תזכורת לאלון- שלח לי את../images/Emo15.gif

התמונות שצילמת!! אחרי שהגענו אל בני, וסידרנו את הספרים, לימדנו את אלון מה זה ספר (קוראים לזה כריכה תחזור אחרי.. כ-ר-י-כ-ה לזה קוראים עמודים ע-מ-ו-ד-י-ם) צילמנו את כולם- בתמונה אני וענת רבות על המצלמה
חיחי

סרינה99

New member
נצל"ש היום הייתה לנו שריפה ענקית

בבנין...כזה חזרנו הבייתה וכל השכנים בחוץ והתברר ששני ערסים עישנו מתחת לבית וזרקו את הגפרורים על ערימת קרטונים והם נדלקו מזל שזה היה רק בחדר אשפה...אבל בכל מקרה הכל שם שחור והמנורות על הקיר שם נמסו אבל לפחות כולם שלמים ובריאים ובאה משטרה ועצרה את הערסים ובאו מכבי אש

midnight dragon

New member
ואז הגיעו..../images/Emo15.gif

עוד אנשים ועוד אנשים ועוד אנשים.. בנינו מגדל ספרים (ומוטטנו אותו..) ובתמונה- נופר! (שוב..)

midnight dragon

New member
ועוד אנשים ועוד אנשים../images/Emo15.gif

ורק מי לא הגיע? נכון, זה סייבר.. (עוד לא שמעתי התנצלות שהגעתי אחרי שעזבתי!
) הרבצנו אחד לשני (תמונה)

למעלה