חוויות מהמפגש

• פותח הנושא NJS
  • פורסם בתאריך

midnight dragon

New member
הגעת*../images/Emo15.gif

איך אני יכולה ללכת לפני שאני מגיעה? טוב והנה עוד מהרצף צילומים של רועי שצילם כל מה שזז.. ואחר כך נתן לי לעשות את כל העבודה הקשה ולהעלות את כל התמונות..

midnight dragon

New member
ניי ניי דה דה לה לה לי לי../images/Emo15.gif

(רוסית שפה קשה
) נכנסנו לבית של בני והתנחלנו מול הטלויזיה ראינו אקס מן 2 ואכלנו פיצות (כל משולש עלה 5 שקלים
) תפסנו אחד לשני את המקומות הלכנו מכות ואז הגיע הרגע העצוב מכל.. בתמונה- מרינה מתוחה מהסיפור שלי.. מה יהיה ההמשך? מה קרה?

Mamimi

New member
יש לי תגובת-תמונה על התמונה הזאת

קארו:"אימאל'ההה,-הזוועה!-"

midnight dragon

New member
הרגע העצוב מכל היה..../images/Emo15.gif

אני ענת ואלון הלכנו!
כולם בכו ונופפו לנו ביי חיבקו אותנו נישקו אותנו ולא נתנו לנו ללכת (או שזה רק הדמיון שלי?
) ולבסוף בשעה 1:10 יצאנו החוצה לחכות למונית.. בתמונה- מרותקים לטלויזיה

midnight dragon

New member
את המשך המפגש../images/Emo15.gif

אני לא יכולה לספר כי לא הייתי.. כל מה שאני יודעת זה שסייבר הבוגד בא, סיפרו בדיחות שחורות, ניסו לשחק הרוצח ושברו לבני את הבית.. בתמונה- אמרי בתנוחת האיש החושב

Silver Lance

New member
דרך אגב

חדי העין ישימו לב לסטיקר שמודבק עלי. כתוב שם, למי שמעוניין (וגם למי שלא), "גם לי תפסו את המקום". רעיון של ענת, שבעצמה תפסה לי את המקום על הספה, ולא היתה מוכנה לזוז. צופיפניקים

midnight dragon

New member
תראו, התמונות עומדות להיגמר!../images/Emo15.gif

בדיוק כשהסיפור נגמר.. אבל אלא רק התמונות של רועי.. צפו להמשך התמונות שלי בקרוב.. חיחי אז נסענו במונית לרכבת החלפנו רכבת בתל אביב והגענו הביתה.. ברכבת צילמנו כל הזמן ואנשים הסתכלו עלינו, עשינו בוק לכלב שהיה שם וצילמנו את החייל שיש ממולינו הוא לא היה נראה מאושר מדי מזה..

סרינה99

New member
וברכבת הייתי עדיין עם הסטיקר

(גם לי יש שם יפה) והאיש שישב מולנו שאל אותי מה השם שלי

midnight dragon

New member
שישב*../images/Emo15.gif

תמונה אחרונה מהמצלמה של רועי! אני אעלה את התמונות שלי אולי היום.. אולי מחר..

midnight dragon

New member
ממשיכים!!!../images/Emo15.gif

והפעם עם תמונות שאני צילמתי! (אני שמה כמה שפחות כי אין לי כוח.. אבל בכל זאת יש הרבה.. חחח) תהנו! אז נתחיל בהתחלה כשסידרנו את הספרים.. (בני סידר את הספרים
)

midnight dragon

New member
ו../images/Emo15.gif

שוב נאג'ס בתנוחה הרגילה שלו
(הדבר הראשון שאמרתי לו היה- "אתה לא אמור להיות דתי?"

למעלה