חוויות מהמפגש

• פותח הנושא NJS
  • פורסם בתאריך

NJS

New member
חוויות מהמפגש

אז היה נחמד וקיבלתי מכות מענת הצופיפניקית ופייר שבר לבני כסא ו...ראינו סרט! אה וואלה ועומר זה בלונדינית אשכנזית ודבר אחרון - אני מכחיש את כל התמונות שהדר צילמה

Mamimi

New member
ו"ראינו סרט"?../images/Emo105.gif

זה קצת מוגזם,עם כל ההפרעות,הספוילרים,הדחיפות,כיבוש המקומות והפיצות(אכלנו פיצה!)רק עתליה התרכזה בסרט,וגמאני ניסיתי... היה מזה כיף! ועשינו מגדל ספרי רומח גדול!-יש תמונה של זה... ורצחנו את סייבר פעמיים! וגם הבדיחות היו מצחיקות... וגם היה קטע עם זריקת ריבה.. והתנחלנו לבני על הבית והוא ניסה לשכנע אותנו לא לגעת לו בדברים ושאין מה לעשות בבית ושכדאי לצאת החוצה...
וכל מי שלא בא מ-ז-ה הפסיד!

NJS

New member
ורובכם

אכלתם מלא פיצות ואני אכלתי רק שתיים

Kasandra666

New member
כן... היה כיף...

אה... ולא נשכח של מי היה הסרט (שלי
) ואז סייבר בגד בי במישחק ההוא (שאני לא זוכרת איך קוראים לו) ורצחו אותי (בוגד אחד
) אבל אל תדאג, יהיו עוד מיפגשי פורום
ואני אזכור לך את זה... לידיעתך אני ילדה מאד נקמנית ועם נטייה לזכור דווקא ת'דברים הרעים שאנשים עושים לי... ונשרפנו בשמש ואני מזה אבל מזה השתזפתי ואימא שלי מנסה לשכנע אותי למרוח שמנת כדי שזה לא ישרוף אבל אין סיכוי שהיא תצליח... נראה לי שזהו... אה... ומי שלא בא מזה הפסיד סייבר, התמונה הזו במיוחד בשבילך!!!

Kasandra666

New member
תוכיח שהצצתי!!!../images/Emo123.gif

וחוצמזה אני הייתי הרוצחת, לא?

NJS

New member
בפעם הראשונה

אבל הייתה פעם שאני וסייבר היינו הרוצחים ואת אמרת לכולם שאני הרוצח! ועובדה שהצצת כי שאלתי אותך איך את יודעת שאני הרוצח והתחלת לגמגם

NJS

New member
חכי שנייה

את לא סופי? הגבוהה הרזה עם השיער השחור? אם כן אז את קצת סנילית ואם לא אז אני אהבל

Mamimi

New member
יאיי! איזה תמונה חמודה!../images/Emo105.gif

אני חולה על התמונה הזאת! זאת אולי הפעם היחידה שרואים את יאמאזקי עם עיניים פקוחות! ואיזו חמודה צ'יהרו! רגע,איזה פורום זה? א,אופס,תתעלמו.... גמאני מוסיפה תמונה...

Silver Lance

New member
היה אחלה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היה גדול ומי שלא בא הפסיד
אבל די, זה לא יפה, אחרי זה חבר'ה יקנאו וזה לא נחמד
בכל מקרה, נפגשנו כולנו בבית של בני, סיפרנו סיפורים ודיברנו עד ש(כמעט)כולם הגיעו. הכרנו אחד את השני ובלה בלה בלה. בני הוציא את הספרים שהוא קיבל, ולמרות שכולנו התרשמנו אפחד לא קנה כלום (או שכך אני חושב). אחרי דיונים ממושכים וישיבה תחת השמש הקופחת (למרות שהיו שמשיות), החלטנו להיכנס פנימה ולראות אקס-מן 2 (שעתליה מצאה אותו מעניין מאוד, למרות שכולם הפריעו
) הזמנו פיצה במחיר מצוין למשולש והיה מאוד טעים. סייבר היקר החליט להגיע משום מה בסביבות אחת, כי הוא "ישן". טוב, לפחות הוא הגיע. אח"כ יצאנו שוב לגינה - ובשלב זה אני חייב להגיד שהבית של בני מגניב ביות התלהבתי ממנו מאוד. חח הרצנו צחוקים מטורפים לאחר משחק לא כל-כך מוצלח של "הרוצח". הבדיחות אמנם היו בדיחות שחורות, על השואה ותינוקות מתים, אבל היה מאוד מצחיק. אני אישית עזבתי ב-3:30, אבל החב'רה עוד נשארו שם, אז מי שנשאר, שיספר את השאר. נהנתי מאוד, ותודה בני
אתה אחלה

D Elfithh

New member
נכון בגלל שאני סנילית ולא זוכרת

בשיט ת'כינויים של כל אחד פה (חלק לפחות) אז כל אחד ירשום ת'שם שלו כדי שאני אזכור חוויות ומה מי מו!? ובאמת מזה עצבנתם אותי כשראינו ת'סרט חחח בכוח ניסיתם להפריע אבל בסוף הצלחתי! במיוחד בעזרת החיבוקי רגל של בן חחח שאגב זה היה ממש נוח:) פחח סורי שבסוף הייתי אנטי היית עייפה ובשיחות אישיות שבדיוק נכנסתם אליהן!

מה יותר עצוב מ100 תינוקות מתים?

שואה
*מושפעת* פכלמקרה, היה ממש כיף^^ אין לי כוח לכתוב הכל, אז אני אכתוב רשמים בקצרה: - ענת (
) איחרה ברבע שעה, אבל נסלח לה
- סייבר, לעומתה, איחר ב5 שעות ואת זה לא נשכח ולא נסלח! - הלכנו לקניון (^^) וקנינו סטיקרים ושוקולד ועוגה. אור לחץ המון פעמים על הכפתור של הרמזור אבל האור לא התחלף, אבל כשענת לחצה פעם אחת הוא התחלף מיד. הרמזור אוהב את ענת!
- קנו את הספר החדש של סייבר - put me in the zoo!
- עמר הוא בלונדינית כוסיט. אבל רק מאחורה.
- ראינו את אקס מן 2, שהיו כל מיני אפקטים מאגניבים, אבל לא ממש ראינו עם כל הפיצה, הספוילרים, ההסתרות וההפסקות.
- תפסו לי כל הזמן את המקום ונדדתי מכיסא לכיסא
- לבני יש *מחבת* על המיטה. מה הוא עושה עם מחבת לעזעזל?
- שיחקנו משחק כושל למדי של הרוצח, בשעה שלהסביר את הכללים לקח יותר זמן מהמשחק עצמו (כי אתם כל הזמן עשיתם רעשים!
), וסייבר היה הרוצח פעמיים ברציפות. אני הייתי פעם אחת, אבל זה לא היה נחשב, כי המוטציה-ענת-בן הרסה את המשחק. (טוב, זה היה רק בן.
) - בילינו די הרבה זמן בבדיחות שחורות על ארנבים, תינוקות מתים (שואה
) וניצולי שואה. היה משעשע. - אני וענת פילחנו לבני עוגייה, אבל שש, אל תגלו לאף אחד
זייהו נראה לי.. תעלו תמונות!^___^

למעלה