חוויות מהמפגש

• פותח הנושא NJS
  • פורסם בתאריך
../images/Emo6.gifיש בדיחה יותר טובה../images/Emo26.gif../images/Emo122.gif

מה יותר גרוע מערימת גופות? הילד החי שמתחת לערימה. מה יותר גרוע מהילד החי שמתחת לערימת גופות? שהוא מנסה לפלס את דרכו החוצה באכילה. מה יותר גרוע מזה? שהוא חוזר לקחת את האח הקטן שלו. מה יותר גרוע מזה? שואה. מי יותר גרוע משואה? שואתיים. +| ממ..זהו. למרות שיש עוד כל מיני המשכים וכו' וכו'.

סרינה99

New member
איזה ביאוס...נשמע שהכיף התחיל רק

כשהלכנו... לקח לנו 2 רכבות ומונית לכל צד בשביל להגיע ובסוף כולם נהנו בלעדינו
אבל לפחות ראיתי את כולם...וקצת מההתחלה של אקס מן וכולי נשרפתי בגב ואוווף עכשיו אני מבואסת

Wing Chan

New member
טוב..נחפור? ניגזור?

טוב קודם כול תודה לבני הדוס שהירשהל נו להתנחל אצלו :ם (פעם הבאה על האש!) טוב יאללה אחרי ההוראות הממש לא נכונות שבני נתן לי (אמרת שאתה גר במיספר 8 וענו לי כמה דוסים חצי ישנים :<) בסוף הגעתי ואמרתי שלום לכולם. אחר כך הוצאתי את הגומייה מהשיער כי היא משכה לי כמה שיערות וזה עיצבן. ואז כולם ראו את השיער הכלי שלי וקבעו שאני כוסית. :> אחרי כול מיני צחוקים ומכות (נאג'ס שבר כיסא! טחחח איזה טאמבל
) ענת ונופר רצו ללכת כול הדרך לקניון כדי לקנות מדבקות. נו טוב. אז מי חוץ מבני גר בהוד השרון ומכיר את הדרך? אכן כן. עבדכם הנאמן. אור התעלק עלינו משום מה והתחלנו במסע לקניון. בדרך הלכנו מכות ושרנו שירים נאצים על כושים מתים וצחקנו על מומים (רק אני? :<). כשהגענו לרמזורים אור גילה אובססיה חדשה והתחיל ללחוץ על כול הכפתורים של הרמזור. למה? לא יודע. ילדים בני 11 היום זה לא מה שהיה פעם. פעם היינו שה תמים. היום ילדים הולכים ולוחצים על כפתורים של רמזורים. טוף, בשעה טובה הגענו לקניון. הלכנו לקרביץ והם קנו מדבקות. אבל זה לא הסוף! לא! הם רצו עוגות. ושוקולד. וללכת לשירותים! חוצפה! :< קיצר אחרי הקניון חזרנו וגילינו שהחבר'ה האחרים הלכו לראות אקסמן2 ביינתיים בלעדינו. אז ראינו והרצנו צחוקים על הדמויות ואנשים הלכו מכות על מקומות ישיבה. בני הזמין איזה 6 פיצות וכול אחד אכל איזה 2-3 חתיכות נדמה לי (אני לא שילמתי על אחת אבל חפיף.. נכון בני? :p) בזמן הזה בערך הדר וענת השנייה (תקני אותי אם אני טועה, כן?) הלכו הביתה לצערנו, מה שהשאיר אותנו עם פחות שני (אה, סליחה, בשביל פייר- שתי אנשים) אנשים. אז יצאנו לחצר ולאחר מספר ניסיונות כושלים של משחק "רוצח" או איך שלא קוראים לזה עם קלפים, בני הביא עוגה ואנשים מרחו את הריבה על סייבר והוא התעצבן והיה מצחיק. טוף, אחרי זה סתם הרצנו צחוקים ובדיחות שחורות על נושאים כמו השואה, תינוקות מבותרים, וסתם בדיחות שחלקן הצחיקו וחלקן לא. אחרי כמה זמן של זה עתליה, מרינה ו..ו..נו! שכחתי איך קוראים לך! שיט. שכחתי את השם (תסלחי לי הפעם? :>) אבל נדמה לי שאני זוכר את הניק- קסנדרה, לא? טוב, קיצר שלושת אלה הלכו מה שהשאיר אותנו אפילו עם פחות. אחרי כמה זמן פיירה הלך ועוד אחרי הרבה זמן גם בן דוד שלו פיצבן הלך. מה שהשאיר רק אותי, סייבר, ענת (הראשונה) ובני הדוס ועוגת ריבה מלאה זבובים). היה מלחמת מדבקות ביני לבין ענת (עזבו.. O_O;), ענת וסייבר הלכו מכות (אתה היפי! אסור לך להיות אלים! :p) עד שבשלב מסויים התקשרו לענת וההורים שלה הגיעו ואיש איש נפרד לדרכו. המשכתי עם סייבר עד הקניון בערך ואז הוא הלך לחכות להסעה או משהו. ואני חזרתי הביתה עם שפשפת מכול הדרך המזדיינת הזאת סעמק :< רבאק איזה גזירה. (אם שכחתי מישהו- זה לא מאהבה. סתם סתם, אוהב את כולכם :>)

python 4

New member
היה אחלה מפגש!

נהנתי מאוד. ראינו אקסמן 2! ורצחנו את חברינו לפורום. ומישהו שבר לבני כסא. ואז צחקנו על השואה! בקיצור, היה כיף לא נורמלי, ומי שלא בא - הפסיד!

python 4

New member
מרינה, חשבתי שפתחנו דף חדש!../images/Emo7.gif

את זורקת אותי, טוב, סלחתי. את קוראת לי שמן, סלחתי. עכשיו לא רק שהתעלמת ממני כל היום במפגש (מלה לא אמרת לי) את גם טוענת שלא הייתי בכלל! כמה עוד אני יכול לספּוֹג?

Mamimi

New member
רררררררררר../images/Emo105.gif../images/Emo46.gif

-איזה דף חדש? לא היתה לנו אפילו טיוטה,דף ממוחזר,נייר טואלט,כלום. א)לא זרקתי אותך! ב)לא קראתי לך שמן!(מאיפה הבאת את זה?) ג)אל תנסה לשגע אותי!לא היית במפגש! ואם כן,כשישימו את התמונות אתה תראה לי בדיוק מי אתה!

python 4

New member
הבנתי טוב מאוד!../images/Emo7.gif

א. כן זרקת אותי, זה היה בצ'אט, ומידנוש וענת (לא קגומהשטוזה, השניה) עדות. ב. את קראת לי שמן בדיוק כאן. ג. ועוד איך הייתי במפגש! אומנם לא בגופי אך בנפשי. ועכשיו באמת, בואי נניח למשקעי העבר לרבוץ במקומם כדרקון הרובץ על אוצרו, ונסתכל יחדיו אל העתיד הקורן אלינו כשמש הבוקעת מבין עננים שלאחר הגשם הראשון.

Knotted String

New member
האמ..../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

ובכן, רשמיי מהמפגש, אי שם מהצפון הרחוק (הכינרת
) התעוררתי בתשע בבוקר, כששמתי לב שאני צריכה לצאת ממש מהר. אז קבעתי עם נופר בעשר, כמובן שהגעתי בעשר ועשרים. הגענו לבית של בני, והופתענו לגלות שיש שני בתים עם אותו מספר. התקשרנו לבני, ושאלנו אותו אם הוא גר בבית א', או ב'? אז הוא אמר שוב את המספר של הבית שלו, בלי להבין שיש שני בתים עם אותו המספר.
בסוף היה הבית הנכון מה שחשבנו. הגענו וכבר היו שם אנשים, והיה ממש חביב ונחמד לראות את כולם, ואז סיימתי את קצת המדבקות שהבאתי ואני ונופר רצינו ללכת לקנות מדבקות. אז עמר הסכים ללוות אותנו, ואז גם אור נדחף. הלכנו עד לקניון, ושם קנינו מדבקות ושוקולד ועוגה, ואז חזרנו והנבלות התחילו לראות את הסרט בלעדינו. ואז כולם תפסו לכולם את המקום, והגיעה הפיצה, וכולם אכלו ועתליה הפסיקה את הסרט כל שניה. ואז תפסתי לאמרי את המקום, ולא הסכמתי לקום (סורי! אתה יודע שזה הכל מאהבה...
) וא יצאנו שוב החוצה, אחרי שחלק מהאנשים הלכו. ואז שיחקנו הרוצח, והיה ממש מגניב, למרות שבן דפק את המשחק. וגילינו שסיבר רוצח, ונרצחנו פעמיים (אני ובן..
) ואז עוד אנשים הלכו, והתחלנו לספר בדיחות (מה זה מסתובב ודופק על הזכוכית? תינוק במיקרוגל!) היה מצחיק (יותר ופחות.. תלוי בבדיחה..) ואז עוד אנשים הלכו, ובסוף נשארתי עם בן, תום, רועי, בני ועמר. ואז היו קצת מכות, ובהינו אחד בשני, ואז רק תום, עמר ואני נשארנו. ואז הייתי צריכה ללכת, ואז הלכתי. ובטח היו עוד מלא קטעים ששכחתי... אבל חפיף, בקטנה.

Silver Lance

New member
סלחתי לך.

בסוף מצאתי מקום. ואני יודע שזה הכל מאהבה. תהני בצפון!

PYRE

New member
../images/Emo41.gifשרשור המפגש הרשמי עם תמונות../images/Emo41.gif

מכיוון שבמצלמה שלי צילמנו את רוב התמונות ובגלל שאני אוהב לפתוח שרשורים חדשים ובגלל שפייטון זקן(
) החלטתי לפתוח שרשור חדש ושלם עם תמונות והכל ובלאגניםםםםםםםם. סייבר בבקשה תנעץ את השרשור הזה וכולם חייבים לדעת!!!!! 1)עמר=כלי עולמות!!! 2)ענת דווקא אחלה של ילדה והיה מזה כיף איתה! 3)מרינה בלונדינית בהכחשה. 4)לסייבר יש שיער של בנותתתתת שנראה כמו אלברט איינשטיין. 5)נאג'ס הוא דוס ששובר כסאות! ועכשיו אני יתחיל לשרשר לפה כל מיני תמונות....

למעלה