חדש פה וצריך ייעוץ

I C E M A N 7

New member

חחח במחשבה שניה מסתבר שלא הבנתי...

חחחח רק עכשיו אחרי שראיתי את מה שכתבתן בשירשור הקודם על "תאירית הקונספירציה" של המפקדת אקה שלכן,
אני מתחיל להבין על מה מהומת העדר הזו פה.... חחחחח ענק!!!!!

אתן באמת עדיין בעניין שאני ולאב יו ובעלה וכל האחרים הם אותו אדם (כלומר אני)????
חחחחחחח הרי חן יכולה לבדוק את זה בשניה ע"י ה IP....
אני הרי לא הולך לרסט את הראווטר שלי כל 5 דקות, להחליף יוזרים
ולהתחלף 2 דקות... חחחחחחחח
ענקיות אתן....

חזק גארוטה... רק עכשיו הבנתי למה אמרת 8 דקות וספרת חחחחח
ועוד אני מסטלבט עליך ל 5... ענק!!!!
מסתבר שבאמת לא הבנתי אותך נכון חחחחחחחחחחחחח

ואתן עוד מייעצות לאנשים ומדברות עלי... פשוט גדול מהחיים!

קבלו באהבה - ספציפית למקרה ובשבילכן (לא יודע מה יותר מצחיק):
http://www.youtube.com/watch?v=HeEbe9Hm5mI&feature=related

חחחחחחחחחחחח

V i n a

New member
חנצ'וק

את מכירה אותי, קשה לי לרסן.
אבל אני משתדלת..

chenby

New member
כשאני רואה את הניק שלך

תמיד עולה לי בראש המילה דיוק.
ריסון זה לא את... אין צורך

wild orchid

New member
לא שתלטנות ולא בטיח, חברתך פשוט נקבה אלימה.

יש לה את כל המאפיינים של אדם אלים:
רכושנות, קינאה, שתלטנות, היסטריות, הטלת אשמה על הקורבן, התעללות מילולית, נפשית ופיזית וכמובן, אחרי כל סשן של אלימות- התנצלויות, שבועה לאהבה מטורפת והבטחות שווא לשינוי שלא יקרה לעולם.
הנה העתיד הצפוי לך אחרי החתונה:
היא תעקוב אחריך בכל מקום,
היא תדאג לנתק אותך מכל הסיבה שלך (חברים ומשפחה),
היא תמשיך להתעלל בך מילולית, נפשית ופיזית.
אם תעשה את הטעות ותביא איתה ילדים,
הם לא יספרו אותך אתה תהיה סמרטוט לרגליה.
אם וכאשר תצליח לגדל ביצים ולהתגרש ממנה,
היא תרושש אותך, תסיט את ילדיך בכל צורה אפשרית ו\או תדאג שלא תראה את הילדים שלך יותר.

אתה נמצא בדרך ישירה להפוך להיות גבר מוכה וסמרטוט רצפה. תעשה לעצמך טובה,
תבטל הכל ותברח כל עוד נפשך בך בלי להביט אחורה. שום טיפול ושום בטיח, RUN FOREST, RUN!

מכל מה שכתבת ..

הרגת אותי עם RUN FOREST,RUN .

קלעת בול ..
רכושנות - יש .
קנאה - יש .
שתלטנות - קצת פחות .. הורידה את המינון (הצגה אולי ?)
היסטריות - יש, בשפע !
וכל השאר שכתבת - יש גם יש .

איף .. אני מיואש כבר מכל המצב הזה, אני חושב שאחרי זוגיות כזו אני אלך לסשן ארוך של טיפול אצל הפסיכולוגית שלי ואתן לעצמי חופש של לפחות כמה חודשים עד שנה של דממה.

נמאס לי מנשים שמנסות לרמוס גברים, הגיע הזמן להיות גבר .

שלב ראשון : ביטול החתונה
שלב שני : ביטול זוגיות בהמשך, שיהיה פחות כואב... בהדרגה..

wild orchid

New member
ההפך, חיתוך מהיר, חד וחלק.

"ההדרגה" לא עובדת טוב ובמקום לסיים את התהליך בצורה מהירה, זה רק מורח אותו ושורף עוד כמה וכמה עצבים. פשוט תבטל הכל, תגיד לה שלום, תחסום אותה בפייסבוק אם יש ואם היא תמשיך להתקשר אליך (ורוב הסיכויים שהיא תמשיך) תחליף את המספר או תאיים בהגשת תלונה. והכי חשוב: אל תאמין לשום מילה שיוצאת מפיה, לשום הבטחה, לשום דמעה. זהו זאב במסווה של כבש, אלו הן דמעות של תנין. אל תשבר ואל תחזור!

קארניו

New member
ושלב שלישי

ביטול 2 ההחלטות הנ"ל וחזרה לדפוס המוכר והממכר .

ואגב, למה אתה ממשיך ללכת לפסיכולוגית שלך אם עד עכשיו היא לא עזרה לך להיגמל ?

יצחק יקירי

אכן נראה שלקשר הזה אין ממש סיכוי טוב
טיפ להבא: יש סיכוי שתשומת הלב הזו שנסחטה ממך היתה צריכה להגיע מיוזמתך. אז היה נחסך ממך הרבה מכל מה שסיפרת.
גברים רבים מדי שקועים בעבודה ואז בטלביזיה או עיסוק אחר ובעצם אינם מפגינים מספיק נוכחות בבית
אני לא מתכוון לנוכחות פיזית אלא למחוות קטנות (חיבוק, נשיקה, מילה טובה, פרח, ארוחת ערב וכו) דברים שמראים לה שלמרות שאתה עסוק אתה כאן איתה ובשבילה
ממליץ מאד על הספר דרך גבר של דייויד דיידה
שינה לי את החיים
בהצלחה

היי חיים

רציתי רק לומר- מעולם לא הייתה בעיה של תשומת לב, אני תמיד פה בשבילה, נותן נשיקה וחיבוק, מעולם לא החסרתי ממנה תשומת לב, להיפך !

זה כבר לא עניין של תשומת לב ממני, זה עניין של תשומת לב בכלליות.
או שהיא פשוט נהנית להתעלל בי .

היום אני אמור להיפגש איתה ולומר לה את הדברים, אעדכן בתוצאות...

m a y a n a

New member
אתם תתגרשו וחצי מהעסק ילך אליה - הסכם ממון

אם בכל זאת קיבלת את ההחלטה להתחתן.

אני במקומך, לא היית מתחתן עם מי שכל מה שאתה מרגיש אליה זה שפעם היה משהו ועכשיו נשארו זכרונות של שאריות.

לכל אחד מגיע להתחתן עם מי שאין ספק שהוא אוהב אותו. גם לך. אבל לך יש ספק.

dolly15

New member
שלום לך

זו פעם ראשונה שאני כותבת פה בפורום הזה. למרות שעד כה רק הצצתי חשתי צורך כאן לכתוב את דעתי.

שמע, אני לא מומחית גדולה. למרות שהייתי כבר בשלוש מערכות יחסים רציניות בחיי אני חושבת שלמעשה אף אחד כאן לא יוכל באמת להגיד לך מה לעשות.

הדבר שחשוב לי להגיד: לפי מה שתיארת מדובר במערכת יחסים הרסנית. כמו שwild orchid כתבה מדובר בבחורה עם אלמנטים אלימים באישיות שלה.
אני הראשונה שאומרת שזוגיות זה דבר שדורש מאמץ והשקעה, אבל במקרים בהם המאמץ וההשקעה מכסים על הרוגע והעונג שבני זוג מסוגלים להעניק אחד לשני זה לא שווה את זה.
רגשות ואכפתיות כלפיה תמיד יהיו לך, אין מה לעשות. ככה זה. אנשים שהיו כל כך מעורבים בחיינו לא יכולים להפוך לזרים לגמרי בין-לילה. ככה זה גם אצלי עם חברים לשעבר. אתה צריך לעשות כאן צעד מאד אמיץ והחלטי למען עצמך, זה לא פשוט. תנסה לחשוב על רגעים יפים, האם היו כאלה? האם בשגרה אתם בסדר ורק מדי פעם יש התפרצויות כאלה? כי אם השגרה היא מריבות איומות כמו שתיארת אז אין פה אפילו במה להשקיע מאמץ מכיוון ומדובר כמו שכבר כתבתי במערכת יחסים הרסנית.

היי dolly15

תודה על התגובה.

ברור שזה לא כל הזמן ולא דבר שבשגרה, אבל זה יכול לקרות פעם בשבוע , אפילו פעמיים. לעיתים יכולים לחלוף שבועות עד שזה חוזר על עצמו.
אני מאוד אוהב אותה, למרות שאני טוען שלא, אני טוען את זה מתוך ייאוש, מתוך מיאוס.

אני הולך להיות מאוד כואב הלילה, אני הולך לומר לה את כל מה שיש לי בלב, אני לא באמת מאמין שהיא יכולה לעשות שינוי אבל אני כן יודע שאולי אם נבטל את החתונה והיא תבין שיש לה על מה להילחם היא תשנה את עצמה אבל לשם כך אני מעוניין לחכות עוד שנה-שנתיים .

מעבר לכך, אם היא לא תסכים, אנחנו ניפרד כידידים ועם כל הצער שבדבר ניאלץ להתמודד, לשנינו זה יכאב .

Aski7

New member
ברור שאתה אוהב אותה!!

חשבתי על זה עוד ואני יגיד לך ככה:
זה ששכבת עם בחורה אחרת לעולם לא יפסיק לכאוב לה.. לי זה היה כואב וסביר להניח שגם לך אם היתה שוכבת עם מישהו אחר.
מבחינת תפיסה שלה גם כשנפרדתם אתה עדיין אהבת אז איך אהבת ואחרי חודש רצת לקבל זיון???׳!!!
זה יקשה על השינוי אצלה והבגידה עליה היא מדברת היא בגידה ב״אהבה״ הזו שבראש שלה אין לה תחליף גם מבחינתך ואתה לא צריך דבר אחר.
זה פגע בה ומובן למה אבל הבעיה שעם האופי שלה יקח לה גם זמן לשחרר. היא לעד תחזור עם עצמה בראש לאותה השאלה ״איך הוא יכל לאהוב אותי ולשכב עם אחרת, לגעת באחרת ולגמור בתוכה?״
אתה אולי יכול להבין את זה אם תדמיין ממש חזק שבאותה הפסקה היא עשתה את אותו דבר וממש נהנתה מגבר אחר.
זה כואב.
בכל מקרה הצעד הכי חכם זה לבטל חתונה.
חתונה זה הבטחה רצינית זה התחייבות שלא קל לברוח ממנה ובמצבה זה רק יעודד אותה לזה שאתה מוכן סבול אפילו את זה.
אתה עדין לא הולך להיפרד לא משנה מה אתה אומר לנו כאן וכשתראה אותה ואת החיוך שלה ואת החיבוק שלה אז אתה תבין אתזה.
אבל קודם כל רק בשביל לנסות תפסיק להגיד לה שיש לה בעיה שהיא צריכה טיפול שהיא חולה או שהיא מאמללת אותך וכו.
אם החלטת ללכת על זה זה לא יעבוד ככה והתדירות תעלה.
במקום זה תהיה הבוגר לא משנה מה. תתרחק ותלך בלי מילה וכשתרגע תן לה לבוא אליך ולהתנצל וכשתתנצל תסלח לה ותגיד ברוגע שפגע בך.
אם היא כמו שאמרת היא תתבייש בעצמה היא תרגיש שהבעיה בה זה יעודד אותה לרצות לשנות.
אני לא חושבת שהיא באמת רוצה להתעלל בך אני לא באמת חושבת שזה מה שהיא מנסה אבל זה מה שיוצא לה וזה רק מתסכל אותה יותר כי היא לא יודעת איך לעצור את הלופ הזה.
אם החלטת להישאר אז תן לה דף נקי.
אתה יכול להיפגע ולהראות שנפגעת ולהגיד שנפגעת (אל תצעק) תן לה להתנצל ולבקש סליחה כשאתה פגוע אבל אל תמשוך ברוגז. אתה חייב למצאו את האמצע שבין לא להצית אותה ודווקא לדכא את זה לבין לא לאבד את הכבוד העצמי. לא קל. בהצלחה.
ובמקביל תתחילו טיפול.
מחכים לשמוע מה קרה.

למעלה