יודעים מה ? אתם צודקים !
תראו, המשכנו לדבר במהלך סוף השבוע ואני חייב לציין- הבחורה הזו ממש טובה. היא מצליחה לגרום לי איכשהוא , לחשוב פעמיים .
היא מבחינתה רוצה לבטל את הכול- הצלם, הדיג'יי,הזמר בחופה,את האולם.. סיפרה לאימא שלה ואבא שלה, אבל משום מה היא עושה את זה בצורה יותר מדי מבינה, צורה כזו שגורמת לי לגמגם, להסס, לא לדעת מה לעשות.
אנחנו מדברים וכל פעם היא איכשהוא מצליחה לגרום לי להבין שאני אשם ואז אני מתחיל לחשוב "אולי אני באמת אשם?"
אני שומע על זוגות שאין ביניהם תקשורת, אז היא אומרת לי שאני לא שם בשבילה, שאני אדיש מדי ולא מתפקד, שאני לא יכול להכיל אותה אבל בהמשך למשפט היא אומרת שהיא מבינה את זה, שהיא לא רוצה להתחתן מתוך לחץ או פחד שלי לאבד אותה ולאחר מכן להתגרש, שהיא רוצה להיות מאושרת.
היא אומרת שהיא דיברה עם אבא שלה, שמן הסתם בטוח שאני לא רציני כי הוא שאל אותי יותר מפעם אחת "אתה בטוח ?!" ועכשיו מקבל את הביטול הזה. תוסיפו על זה גם את אימא שלה .
אני לא חושב שאחרי ביטול החתונה- היא תישאר. משהו עמוק בפנים מסרב לתת לי לבטל, משהו עמוק בפנים אומר "שמע, אולי אתה אשם ? אולי לא היית מספיק קשוב ? אולי הוצאת עליה יותר מדי זעם ועצבים באחת ההתפרצויות שהיו לך? אולי אתה לא מושלם ?"
אז ברור לי שאני לא מושלם ואני באמת מוכן לתקן ועל פניו, נראה כי גם היא מוכנה.
מצד שני - בלי שאני אתקן ובלי שהיא תתקן לא נוכל לשרוד רגע אחד בתור זוג נשוי .. מצד שלישי אני מת מפחד להישאר לבד, אני מרגיש כמו איזו כוסית שבוכה כשהגבר עוזב אותי, אבל זה המצב- מפחד להישאר לבד, מפחד להפסיד משהו טוב.
בצד העניין שהיא צועקת וזורקת היו גם 90 אחוז אירועים טובים ורק 10 אחוז אירועים רעים, כמו זה שהיה ביום חמישי בלילה .
אני אובד עצות, אני מבולבל, לא מצליח להתאזן ולקבל החלטה חד-משמעית ואני מתמהמה ומשכנע את עצמי למה כן לבטל או למה לא לבטל.
אני גם פתאום מרגיש יותר מפוחד מתמיד בכל הנוגע לחתונה, מה שלא הרגשתי קודם לכן.
תתארו לכם אדם שצועק לכם ואתם פשוט לא מגיבים, לעיתים היא גם מדברת אבל אני אישית לא מגיב לה, כאילו "לא איכפת לי" למרות שכן איכפת לי, אני פשוט רוצה להראות לה "מי הגבר".
איכשהוא יש לי איתה המון משקעים מהעבר שאני לא יודע איך לאכול אותם ואני בבלבלות אינסופיות - לבטל או לא לבטל .
איף ... המצב קשה, מתסכל ואיכסה .