חדש פה וצריך ייעוץ

מדויק!

V i n a

New member
וואו, באמת? קיבלתי 100?

לא אוהבת את הקדיחות שלך, את המגילות שלך, את הנסיונות הפאתטים שלך להצטייר כמאמן מנוסה ורב ידע, ולא את ההתנגחויות הדביליות שלך באנשים.
מאחורי כל הפאסון הזה יושב אדם ילדותי, חופר ולא מבריק במיוחד.
אל תספר לי אם אני מדוייקת או לא, פשוט שב בשקט.

באמת וואו

לא באתי לספר לך כלום... ולא חשבתי שאת צריכה איזה שהוא אישרור בכלל...
באתי לתמוך במה שאמרת בשביל השואל, כי כתבת יפה...

V i n a

New member
אתה אולי לא שם לב

אבל אתה מחלק כאן ציונים לאנשים.. "ניסוח מדויק, סחה!" כל הכבוד על כל הכבוד! מה זה? מה אתה, המורה שלנו?
אתה מסתובב פה כמו לוטרה מיוחמת, מחפש "קורבנות של מערכות יחסים" כדי לפלוט עליהם את כל הדקלומים והטקסטים שהאבסת על עצמך.
אני מבינה שאתה צריך קליינטים, אבל מאחר ואין לך הרבה בקופסא, אתה לא קולט שאתה עושה לעצמך פרסום שלילי ותו לא.
לא מאשימה אותך, לא כל אחד נולד עם כפית אינטיליגנציה בפה, ואתה אכן יודע לדקלם יפה כמו תוכי את הידע שרכשת, יחד עם זאת - אני לא אוכלת את זה.
מבקשת ממך אדון רון, לא לחלק לי ציונים ולא לבקש ממני להיעלם בניקים אחרים, אל תפנה אליי והכל יהיה בסדר.
כמובן שזכותך גם לצפצף על הבקשה שלי, אחרי הכל זהו פורום ציבורי ואתה יכול להגיב כאוות נפשך, רק קח בחשבון שאתה נובח על העץ הלא נכון.
Know your audience

שם לב מאוד

מעניין... לא אהבת את השירשור שלי עם מפלצת וזה יצר לך אנטי.
סבבה... זכותך... משאר שיש פה כמה כאלו שמרגישים כמוך, וכמה אחרים שמרגישים שונה...

אבל גם כשאומרים למישהו ח"ח כי אוהבים את מה שהוא כתב לא בא לך טוב?
אז אחזור על דברי שוב, אולי הפעם תביני - לא מחלק ציונים פה לאף אחד!

אהבתי את מה שאת אמרת וכן את מה שאסקי אמרה, כי הגדרתם את זה ממש יפה... לא ציונים ולא בטיח... תרדי מהעץ הזה כי הוא לא קיים!

ועכשיו אני גם מבין למה כתבת מה שכתבת בחתימה שלך...

ואין בעיה בכלל... לא נגיב גם לך... נשים אותך באותה רשימה עם המפלצת.

V i n a

New member
Stupid Much?

אל תנסה לנתח אותי, חבל על האנרגיות שלך.
השרשור שלך עם מפלצת הוא לא השרשור הראשון שבו ראיתי את שמך וקראתי את מגילותיך, ולצערי גם לא האחרון.
אולי כדאי שתפסיק לנסות לדחוק את עצמך למשבצת של יועץ\מאמן הפורום..
אם לא שמת לב, המשבצת הזו תפוסה, והיא תפוסה ע"י הדבר האמיתי, ולא חיקוי צעצוע -made in china- עלוב ורעשן.
אשמח להיות ברשימה המדוברת, ושיהיה לך המשך יום ורוד

לא מנתח אותך מותק, עשית את זה לעצמך...

במשפט אחד בחתימה שלך.
:)
יום מקסים גם לך.

lovelyou

New member
הפורום הזה ממכר אז מידי פעם

מרפרפת...אז סתם שאלה, אם למישהו בא להחזק מישהו כי התגובה חסכה לו ולפרט עוד אז זה כאילו חשב ציון? אם כך - סליחה אייבורי (אם לא שכחתי את הניק).
טוב רק שמעבר ״לציון״ פירטתי משלי:)

אני אשאר בתור קוראת סמויה - לדעת למה כולם מדברים על הפורום הזה, וכן כמובן ללמוד מאחרים.

מיזוגן

New member
כנראה, אדוני, שעליך לחזור למנטור שלך

ולהעשיר את קופתו בעוד כמה זוזים, שכן לא יישמת את התורה שאתה עצמך מטיף לה.
באותו ענף עצבני שבו גברת מפלצת ניסתה לקעקע את דמותך ולקרקע את משנתך, לא הפנית לה את המבט החודר והבלתי מתפשר, אלא בחרת להגיב אמוציונאלית רוויית מלל, ובכך גילית את חולשתך. חמור מכך, עברת על כלל נוסף שלך ופתחת במסע קרקורים היסטריים סביבה, אשר חשפו בפני כל את אובדן שיווי המשקל. מרגע שהשגיאות החמורות הללו נעשו ומרגע שהענקת לה במו ידיך את השליטה, הנזק הוא בלתי הפיך. הפכת את עצמך לתרנגול מפונצ'ר ועוד בפומבי, ומרגע זה כל פרגיות הלול (קרי הפרגיות שהן לא פרי המצאתך) יכו בך ללא זכר לאמפתיה הנשית הידועה.

אתה בוודאי מכיר את הסיטואציה, בה אתה מגיע מכביש צדדי ומנסה להשתלב בפקק תל אביבי אופייני. במקרים כאלה נהוג לאפשר לרכב המגיח להשתלב בתנועה, על אף החוק היבש עליו מורה התמרור המשולש מימין. ובכן, אמנם נהוג, אך עד שזה מגיע לנקבה החילונית-שמאלנית-שיינקינאית-ליברלית-פמיניסטית החמושה בקופסת השימורים על גלגלים שלה. במצב כזה שבו אתה הנחות ונתון לחסדיה, כל העוול ההיסטורי ורגשות הנחיתות מציפים את אונתה הימנית, והיא תגייס כוחות עליהם אפילו לא ידעה (במיוחד בזמן חניה) ותידבק בנחישות לטמבון הרכב שממול פן חלילה תצליח להשתחל לשם. הדרך היחידה להשתלב במקרה כזה, מלבד כמובן להמתין לגבר שיגיע לבסוף, היא לחייך בביטול ולהיות נכון לסכן את כנף רכבך. כי מי תעז לשחק צ'יקן עם תרנגול כמוך?

זכור: בכניסתך לפורום, כמו בעת חיזור, לעולם אל תראה חולשה בפני אישה.
מרגע שעשית זאת, למד מכך והחלף ניק (ובמקרה שלך, גם שם).
לא מתעקשים על עמדה גרועה.
וזו כל האמת

פששש, יפה אחי... :)

קודם כל סחה על הלינקים והשימוש במטאפורות... מסתבר שלהרבה יש פה זיכרון טוב :)

רק פרט קטן אחד פספסת פה....
אף אחת מהן לא חברה שלי, לא אישתי וגם אף אחד מאיתנו לא מנסה להיות.... :)
נראה לי אתה צריך לקרוא את זה שוב... מדובר על בני זוג.

ואם לסטלבט איתן פה בפורום אצלך נקרא קירקור ועל זה אתה מדבר.... סבבה לגמרי... :)
ואאאממממ למה בדיוק אתה חושב שזה אמוציונאלי ולא תשובות מכוונות?
היה דיי כיף להשתעשע עם המפלצת... לקחתי ועדיין לוקח את העניין איתה בסבבה ובכיף...
וזה רחוק מאוד מלתת למישהו שליטה... (איבוד שליטה אחי זה לעשות משהוא שאני לא בוחר או רוצה בו),
אל תתבלבל בין הכיף שהיה לי לסטלבט איתה לחוסר שליטה... אתה רחוק אחי...
(גם השימוש שלי במילים "מגרדות לי היידיים..." נועד לשם הצחוק...
אז אל תחזיר לי את זה כתשובה לשאלה הזו... כי לפני שתדע לקרוא אותי אתה צריך לדעת מה הכוונות שלי...)

אם בא לך, תנסה לנתח אותי לא על שירשור של סטלבט... אחרת תגיע רחוק ... מצד שני מסתבר שעוד כמה פה עושים כמוך (כגון וינה)...
וזה לא בא להם טוב... אבל סבבה לגמרי... אין לי בעיה עם זה... :)

ואל דאגה, אני לא הולך להחליף שם, ניק וכל דבר אחר...

Ricca

New member
ובגלל זה אני לא מוכנה לנהוג בת"א.

כי תמיד יהיה איזה חתיך שינסה להשתלב לפני..
ואם אני אתן לו, אני אחטוף צפירות מאחור, ואם לא אתן, הוא יקלל אותי ויטיל עלי שחור, וכל זה עוד לפני שהגענו לחנייה.

chenby

New member
ווואי טוב שהזכרת לי

אני צריכה לקנות שחור להטלה

(איך מטילים שחור??
)

Ricca

New member
אני לא יודעת..

אבל אני מבטיחה לך שכל פעם שאני נצמדת לטמבון של הרכב מלפני כדי למנוע מגבר תמים להשתלב מרחוב צדדי, אני דופקת את האוטו בכניסה לחנייה.

אם זה לא שחור, זה אני לא יודעת מה כן.

זה שבחורה מאותתת ימינה לא בהכרח אומר שהיא תיפנה שמאלה (לפעמים הן סתם ממשיכות ישר - כבר אי אפשר לסמוך על אף אחד היום)

למעלה