חדש פה וצריך ייעוץ

אייבורי

New member
לדעתי

יותר סקס פחות דרמות ויש לך רב-מכר

בתכלס, אל תתחתנו, אתם שניכם ילדים קטנים עדיין, רודפי דרמות

אייבורי הרשה לי לחלוק עלייך

אנחנו ממש לא ילדים, אני עצמי מנהל עסק פרטי וילד לא יכול לנהל עסק עם לקוחות עסקיים גדולים .

צר לי שאתה חושב שיש קשר בין עשיית דרמות לבין גיל צעיר- יש המון אנשים מבוגרים בני 40 ו 50 שעושים דרמות, אז חבל לדבר סתם באוויר שטויות לא מבוססות .

אני אישית אוהב רוגע ושקט, אוהב שהחיים מתנהלים על מי מנוחות, אבל זה לא מקל את הכאב שכרוך בביטול חתונה ואולי אף בביטול הזוגיות .

Aski7

New member
ילד ועוד איך יכול לנהל עסק

זה לא אומר שום דבר רע שאתם ילדים.
או שעדיף להיות כמו ה״מבוגרים״ שכבר ממילא התפשרו על הכל בחיים!
על הבן/בת זוג על הבגידות שלהם ועל הצרכים שלהם?!
שהתפשרו על איך אהבה צריכה להיות...ועל מי שהם איתו כי יש משכנתאות לשלם.
עדיף להיות צעיר ודרמטי מזקן משועמם וממורמר.
(איבורי זה לא אישי :))

אייבורי

New member
הסיפורים שאנחנו מספרים לעצמנו

לדוגמא, אני אוהב רוגע ושלווה
ועדיין אתה בוחר שוב ושוב להיות עם אותה אישה שעושה מהומות
שרבה באלימות עד שאתה בוכה.
לדעתי, אתה מכור למריבות הללו בדיוק כמוה.

דר"א אם אישה הייתה מתחילה להשתולל אצלי, יש תמיד אפשרות לצאת הבית לאיזה טיול רגלי, רגוע ושלוו בחוץ.

מעבר לזה, לנהל עסק איננו קשור כלל לעניין
עסק שייך לעולם הרציונלי, שם ההחלטות שמתקבלות אמורות להיות לוגיות וקוהורנטיות.
קשר זוגי במהותו הוא קשר ריגשי, שם אתם מתנהלים כילדים קטנים.

Aski7

New member
הוא צודק

התמכרת לזה למרות שזה הורס אותך.
זה רק גרם לך להיתפס בקשר יותר חזק.

lovelyou

New member
אם להידחף באמת שפה אייבורי צודק

זהו, רציתי רק לחזק כי זה היה חזק ובמקום.
אז יצחק אם אני כבר פה לרגע אני רק אוסיף ואציין -
שבהבחורה שאתה איתה לא ממש מכבדת אותך, לדעתי גם לא מכבדת את עצמה ובייחוד את הקשר כי היא במו ידייה מהוללת הרס (יבואו יגידו כאלו כמו ״תראו מי שמדברת״ אבל תדע שבפורום לא הכל כותבים), אז
באמת שתחשוב טוב טוב עם מי אתה רוצה לחלוק את חייך.
בלתי אפשרי לחיות עם בן אגם בעל מזג קיצוני ומוקרן... מה יהיה אם וכאשר היו ילדים, סתם תיאורתית?

אם אתה מנהל עסק מין הראוי שתבדוק בזכוכית מגגלת גם את הבן אדם שאתה חולק איתו את חייך.
היא עושה לך טובה ופותחת צוהר לעולם הפנימי שלה בכך שהיא מוקצנת - ואתה משום מה עוצם עיניים, מבליג ונותן צ׳אנסים וזה חבל.
אתה לא שם לב שאתה מעודד אותה מבלי לשים לב, ובגלל שהיא יודעת שהיא תקבל צ׳אנס וכן הרבה תשומת לב - אז הבחורה מרשה לעצמה להמשיך במסורת הרגילה שלה מבלי לחשוב/להתחשב ברגשות שלך...
היא כנראה ניזונה מזה כי להפסיק היא לא מפסיקה, ציינת שזה קורה בתדירות קבועה אז חבל שאתה לא קורה את האותיות (הגדולות) הקטנות שכה ברורות לחלוטין.

שורה תחתונה - רק ילדים מתנהגים במשחק ״תפוס אותי עם תוכל״ והיא מליחה לתפוס את הרגשות שלך כל פעם מחדש, אחלה הצגה בחינם יש לה, אז מה איכפת לה.
ואל תערבב את עצם זה שהיא לומדת ועובדת - זו דרך החיים, ומין הראוי גם להתנהל ככה.
אתה לא חושב:)?
בהצלחה ותדע שזה בידיים שלך אתה פשוט פוחד ללכת בצד הנכון.
את זה תשאל את עצמך ״למה״!

העניין שלה מאוד פשוט ברמת הדפוס

כל הדפוס שלה נובע מחוסר ביטחון.
שגורם לה להרגיש חסרת משמעות
כי אם אין לה ביטחון כנראה שהיא לא מספיק טובה, ואם היא לא מספיק טובה
אז למה שאחרים יאהבו וירצו אותה.
אז איך היא תעשש את החששות של חוסר הביטחון שלה?
היא תבחן אותך - ותעשה דברים קיצוניים, בשביל לראות אם תשאר שם.
אם תישאר, סימן שהיא חשובה שלך... וזה עושה לה טוב....

אז מה... אתה שם. אבל גם רב, שלוחץ לה שוב על תחושת חוסר המשמעות. שגורם לה שוב לעשות אותו דבר, כי לרגע זה גורם לה להרגיש מספיק חשובה (הרי אם אתה רב במקום לברוח זה אומר שהיא חשובה מספיק).... וחוזר חלילה....

עד שהיא לא תשנה את חוסר הבטחון והתחושה הזו שלה עם עצמה, היא לא תשתנה.
וזה גם מה שמריוס אמר לך על הכימיה בין שניכם... כי אתה מזין לה את זה....

זה כל הסיפור...
ואני עדיין בדעה שאתה צריך לחתוך משם, כי אומנם פשוט להבין את התהליך, אבל לא קל לפתור אותו בלי עבודה עמוקה...

מריוס זכריה

Member
מנהל
אכן עברת שינוי של 180 מעלות... מדהים... :)

רק אתמול היית אישה מרירה ותקועה שלא מבינה כלום ביחסים, והיום את ממש מאמנת לזוגיות!

ooops

I did it again... ולא סתם, אפילו אם אותן טעויות במקור

V i n a

New member
די נו זה לא אמיתי

אנשים קטנים ופאתטים..
תמיד אפשר לדחוף כמות בלתי מוגבלת של חוכמת-ספרים, גם לאדיוט הכי גדול.
אבל אינטיליגנציה זה כבר סיפור אחר.
משעשע

V i n a

New member
ישנן בנות..

נפלת על בחורה מסוג מסוים, יש הרבה כאילה... באופן אישי, אני מכנה אותן בנות ה- "Die for me".
הן לא רוצות שתמות עליהן, הן רוצות שתמות בשבילן.
הן צריכות לדעת בכל רגע נתון שאתה אוהב אותן למוות, והדרך שלהן "לוודא" את זה, היא לגרום לכם לסבול בשבילן, לבכות בשבילן ולהישאר איתן בכל מחיר.
אני מדברת בלשון רבים כי החברה שלך לא המציאה את הגלגל, יש המון בחורות מהסוג הזה ותמיד מצאתי אותן מתישות בטירוף.
היא מסוג הבחורות שבכל ריב קטן תאיים שהיא עוזבת, תתחיל לארוז את הדברים שלה באטרף, תוך כדי ציפייה והמתנה שתתחיל להשתגע ולהתחנן שיישארו.
אל תטעה, ההצגות האילה הן שקריות, ולעולם הן לא באמת יעזבו. הן רק רוצות לראות שאתה מוכן לחתוך ורידים בשבילן.
הן יתעללו בך, ישפילו אותך, רק כדי לבדוק עד כמה אתה מוכן להקריב עבורן.. כך הן מגדירות אהבת אמת, עד כמה תהיה מוכן לסבול בשבילי?
אממה, תהיה בטוח שברגע שתראה להן קצת עמוד שדרה, הן יהפכו לגוש מיילל ומתחנן שלא תעזוב אותן.. כי הן כן אוהבות, אבל בדרך מעוותת.

הצצה לעתיד שלך במידה ותתחתנו? היא לא תשתנה, היא תמשיך לייצר דרמות ולנסות להביא אותך לקצה בשבילה.
בכל ריב קטן היא תאיים עליך בגירושין, ולבסוף אכן תתגרשו, אבל שיהיה לך ברור שאתה תצא מהנישואין האילה עם הלשון בחוץ, גמור, הרוס ומובס.
ממליצה לך לכאוב ולהתאבל, אבל למצוא בחורה קצת יותר קונבנציונלית. אתה לא נשמע לי בנוי לרכבת ההרים הזו.
בהצלחה.

VINA - תגידי ..

יש בכלל גברים שיהיו מוכנים לסבול דבר כזה ?

אני חושב לעצמי, איזה מין גבר שמכבד את עצמו יהיה מוכן לספוג כל כך הרבה עלבונות ?
היא כל הזמן מזכירה לי "ההוא רוצה אותי, הזה רוצה אותי .. ואני מסננת אותם.."

הסברתי לה שהם לא באמת יודעים מי היא ושהם טועים.
הייאוש יהפוך לשמחה, אני מקווה , ביום שבו אכיר מישהי אחרת נורמלית יותר , שתהיה משעממת אני אסתדר עם זה ...

אל תחפש משעממת

אל תלך לכיוון השני בגלל זו כי אחרת תמות למוות....
זה שעם זו לא משעמם אבל היא גם הורגת אותך, לא אומר
שבחורה לעניין שהיא לא משעממת תעשה לך אותו דבר.

לך לקשר חדש עם לב נקי. בחן אותו לפי מה שהוא יהיה באמת,
לא לפי בעיות העבר שעברת... כל אדם זה עולם ומלואו
וכל קשר זוגי מייצר עולם חדש בין שני אנשים....

תלמד ממה שהיה אבל אל תבנה מגדלים על אויר... אחרת
רק תגביל את החיים שלך למסגרת משעממת שלא יבוא לך לחיות בה.
וזה בסוף עוד תתגרש בגלל השיעמום (או גרוע יותר תבגוד עם כזו שבדיוק ממנה אתה בורח)....

V i n a

New member
אין מתעלל בלי קורבן.

ודאי שיש. המוני גברים שמוכנים לסבול את החרא הזה, כי הם באמת ובתמים אוהבים את כל האקשן.
לא תמיד הם מודעים לעובדה שהם אוהבים את זה, אבל מי שלא אוהב - לא יכול להישאר ולספוג את זה.. מדובר בהמון עבודה וסבל.
היא טורחת להזכיר לך שיש עוד המון גברים שרוצים אותה, כי זו הדרך שלה להפחיד אותך ולוודא שאתה יודע היכן מקומך.
אם יש לך טיפת שכל בקודקוד (אתה טוען שיש, אני אקח את המילה שלך בשלב הזה), תברח כל עוד נפשך בך.
זה יהיה קשר הרסני, ממנו תצאו שניכם מותשים וחבולים.

למעלה