ישנן בנות..
נפלת על בחורה מסוג מסוים, יש הרבה כאילה... באופן אישי, אני מכנה אותן בנות ה- "Die for me".
הן לא רוצות שתמות עליהן, הן רוצות שתמות
בשבילן.
הן צריכות לדעת בכל רגע נתון שאתה אוהב אותן למוות, והדרך שלהן "לוודא" את זה, היא לגרום לכם לסבול בשבילן, לבכות בשבילן ולהישאר איתן בכל מחיר.
אני מדברת בלשון רבים כי החברה שלך לא המציאה את הגלגל, יש המון בחורות מהסוג הזה ותמיד מצאתי אותן מתישות בטירוף.
היא מסוג הבחורות שבכל ריב קטן תאיים שהיא עוזבת, תתחיל לארוז את הדברים שלה באטרף, תוך כדי ציפייה והמתנה שתתחיל להשתגע ולהתחנן שיישארו.
אל תטעה, ההצגות האילה הן שקריות, ולעולם הן לא באמת יעזבו. הן רק רוצות לראות שאתה מוכן לחתוך ורידים בשבילן.
הן יתעללו בך, ישפילו אותך, רק כדי לבדוק עד כמה אתה מוכן להקריב עבורן.. כך הן מגדירות אהבת אמת, עד כמה תהיה מוכן לסבול בשבילי?
אממה, תהיה בטוח שברגע שתראה להן קצת עמוד שדרה, הן יהפכו לגוש מיילל ומתחנן שלא תעזוב אותן.. כי הן כן אוהבות, אבל בדרך מעוותת.
הצצה לעתיד שלך במידה ותתחתנו? היא לא תשתנה, היא תמשיך לייצר דרמות ולנסות להביא אותך לקצה בשבילה.
בכל ריב קטן היא תאיים עליך בגירושין, ולבסוף אכן תתגרשו, אבל שיהיה לך ברור שאתה תצא מהנישואין האילה עם הלשון בחוץ, גמור, הרוס ומובס.
ממליצה לך לכאוב ולהתאבל, אבל למצוא בחורה קצת יותר קונבנציונלית. אתה לא נשמע לי בנוי לרכבת ההרים הזו.
בהצלחה.