זה לא אני, זה אתה...

giba70

New member
דיייי!

לא כיף איתכם בכלל! דפקתם אותי! (סתם המשך מתוך גבי ודבי) יש באמת קטעים כאלה שאתה שומע מוזיקה סופר-מתוחכמת ומלאת-כישרון, אבל זה לא עושה לך כלום בפנים. אבל אצל זאפה ברוב המקרים הוא גם עושה לי את זה. הוא טוב, או שבעצם הוא רע במובן הטוב... כיף לשמוע ובעיקר לשיר יחד איתו או עם הזמר התורן את המילים המושגעות שלו. גם הסולואים שלו לא רעים, או שבעצם הם רעים במובן הטוב...

Dude X

New member
בוב דילן מעצבן גם אותי...

לא ניסיתי הרבה דברים שלו אבל ממה שניסיתי..... לא משהו בכלל ומצאתי גם שהסנואו גוס של קאמל הוא דיסק טוב אם רוצים לישון קצת :)

melancholy man

New member
היו לנו כזה פעם

ואז כתבתי את זה, תרגישו חופשי לרדת עלי כמו אז או יותר, דעתי לא ממש השתנתה. אם כבר שחכתי שם קצת, אולי הם יבואו בהמשך...

yo t a m

New member
נו טוב,

אני אתנחם בזה שלפחות אתה לא מפלה את ג'נסיס לרעה ושופך את חמת זעמך גם על פינק פלויד.

GingerBread Man

New member
לפי מה שכתבת פינק פלויד היא אהבת

חייך. חוץ מחמישה אלבומים מושלמים וכמה שירים מעוליםפ באלבומים אחרים, הם היו דיי בינונים. הלוואי עלי.

מה הבעיה עם וויש?

לדעתי אפילו משתווה לדארק סייד. ואתה לא יכול להמעיט בשיין. זה עדיין אולי השיר הכי טוב שלהם.

melancholy man

New member
אין בעיה

סתם נמרח לפעמים ומעולה בקטעים אחרים, לא היה מזיק קצת עריכה.

yo t a m

New member
ובכן,

גם אני לא מת על הדלתות ומוצא את השירים שלהם לא מעניינים במיוחד. ג'ימי הנדריקס הוא בכלל תופעה בעיניי. מעולם לא הצלחתי לשמוע שיר שלו עד הסוף. ללהקות כמו יס, ג'נסיס ופינק פלויד יש שירים (ליס בפרגיל, לג'נסיס באלבומים המוקדמים יותר ולפינק פלויד בפייפר) שהם פשוט חד-שכבתיים כאלה. אני לא יכול להסביר את זה כל כך, אבל אין בהם מין עומק כזה (לא מבחינה מילולית או משהו, אלא מבחינה מוזיקלית) שיש בשירים אחרים שלהם עצמם ושל להקות אחרות.

yushii

New member
אריק קלפטון

'לילה, וסיפורי אהבה נוספים' - קראתי הרבה על דרק והדומינוז, אולי הגבהתי ציפיות (למרות שאלבום באמת טוב, לא משנה כמה הציפיות גבוהות הוא יממש אותן) ואחרי 10 השמעות, לא התלהבתי, בקושי חיבבתי. זה לא אומר שאני מתייאש מקלפטון, יש לי עוד לפחות 5 אלבומים לפני כן...

מסכים עם טלי...

גם לי הראשון של הדלתות לא עשה את זה... חוץ מזה, בארצנו הקטנטונת הלהקה הכי אובר-רייטד לדעתי היא פינק פלויד, הם אמנם ללא צל של ספק להקה מצויינת וחשובה, שהוציאה הרבה דברים יפים, אבל לקרוא להם הלהקה הטובה בהיסטוריה (וזה מה שאנשים לא מעטים בארץ חושבים) זה קצת מוגזם, אפילו אם נשים את הביטלס בצד...

GingerBread Man

New member
גם לי יש כמה

Genesis - Selling England By The Pound. לא מבין על מה הרעש. אוקיי, פירת' אוף פורת' מושלם ודנסינג וית' מונליט נייט מהפנט אבל חוץ מזה - שיממון. לא הצלחתי להעביר אפילו פעם אחת את סלינג אינגלנד בעירנות מלאה. ואלוהים יודע שניסיתי. The Greatful Dead - American Beauty. אמרו לי תקנה. אמרו לי פסיכדליה מחשמלת. אמרו לי אחד האלבומים היפים ביותר שיצאו אי פעם. שמעתי פ]עם אחת והתאכזבתי קשות. שמעתי עוד פעם ומתתי משיעמום. בפעם השלישית אחרי השיר הראשון לד זפלין אמבר וואן קרץ לי מהפינה והראה לי מה זה באמת לחשמל.

melancholy man

New member
עבדו עלייך

American Beauty של גרייטפול דד לא היה ולא יהיה פסיכדליה, זה היה נסיון של המתים בפולק, אם אתה רוצה פסכדליה מתים סטייל תנסה live dead או את אוקסמונה (או אחד ממאות ההופעות שלהם) אבל לא את אמריקן ביוטי או את Workingman's Dead, שניהם אלבומים טובים אבל יש טובים יותר מסוגם. שני האלבומים הללו באו בתקופה שהרוק האמרקאי חזר לשורשי הפולק ולהקות הפסיכדליה, שחבריהם מימלא הגיעו משורשים של פולק ניסו לזנוח את הפסיכדליה הכבדה ולחזור חזרה, בכל מקרה פסיכדליה זה לא.

GingerBread Man

New member
בסדר, תודה.

את זה גיליתי בדיוק יום אחרי שקניתי את אמריקן ביוטי. יהיה לי קצת קשה לקנות את לייב דד אבל אני אנסה.

melancholy man

New member
מה שהתכוונתי...

זה שזה לא סוג המוסיקה שהמתים עשו בד"כ בתקופה הזו (אולי בגלל זה, זה הצליח)

LadyG

New member
והכי חשוב...

ברכות ל- Miss CB שהביאה את הפורום לעמוד הראשי של

Rejoyce

New member
אני לא מתלהב מפרפר הברזל

כאלו הם בסדר גמור, אז הם עושים משהו שמתחיל את ההבי מאטל וכל זה...והם היו אלימים וקשוחים בניגוד להיפים בתקופה ... SO....1
הם לא עד כדי כך פריצת דרך,ואני הרבה יותר נהנה לשמוע לד זפלין או דיפרפל מהשאר את ה"אסיד רוק" הזה (עלק). אלבומים כמו אלבום הבכורה של פינק פלויד הרבה יותר מדליקים אותי.(פיסכדליה ממש) **נא לא לסקול אותי באבנים***

LostDecade

New member
ואני מאוד מאוד בעד...

לפתוח תיק פלילי במשטרה לכל מי שמצהיר שהביטלס הם לא הדבר הטוב ביותר שהעולם המסכן הזה חווה אי פעם.

למעלה