זה לא אני, זה אתה...

Abbe Faria

New member
That's so!

רוביקון, הייתי ממליץ לך להרגע טיפה... או בשפה שתבין: Why don't you lift your fat tub of lard ass of yours, stand at the top of the empire state building (before El Qaida gets there), test the laws of Newtonic physics, and see if you and an apple will reach the ground at the same moment? (if not, who cares) And I was wondering, are you like one of those really funny mirrors they put in fares, which makes you look twister... Or are you a simple toilets in a gas station broken glass piece of crap?

melancholy man

New member
והחלק הזה של השרשור

נגמר כאן!. או שאני מתחיל למחוק, מה עובר עליכם חברה? מאחר והתחלתם להחליף הלצות ומאחר ואני מכיר אתכם לא ממש נכנסתי לשרשור, אבל ראבק, מתי פתחנו גן ילדים? בבקשה אל תגידו שאני צריך לתרגם את זה לאנגלית עכשיו...

Rubycon

New member
So I thought.

Well, Those I respect have sure understood my purpose all the way through.

Rubycon

New member
.Negative

This cluster still jumps and he posted other replies since. Antagonists just wait for their hated to reply. You know all of these. And you also know why I offered him peace. I'm a fool, Nibelungen, but not such a fool. Your post is useless.

melancholy man

New member
most of my posts are useless

כן אני יודע, תשמע, בוא נסגור את זה עכשיו וזהו, זה ממש לא משהו ששווה להתעמק עליו.

melancholy man

New member
כמה דברים

1. אני לא יודע מי קובע מה זה קלאסיקה אבל זה בטח לא הרישמות הדבליות שיש בעיתונים. 2. ערבת שם דברים מתקופות שונות, סגנונות שונים ורמות שונות לבטח לא כולם טובים יותר מכל מה שנעשה עכשיו. 3. באי הפורום יודעים שיש לי חיבה לדברים ישנים יותר (אחרת לא הייתי מנהל את הפורם הזה דווקא, אבל אני לא חושב שיש מישהו שיכול להגיד שהוא שמע "את כל מה שעושים עכשיו" ולפסול הכל במחי משפט בילתי מוסבר אחד. 4. שמעתי את כל מה שהזכרת ועדיין אני לא מתלהב מהכל. 5. טעם זה טעם, ולכל אחד יש את הטעם שלו, אני גם חושב שמי שלא הצליח להתחבר לביטלס או לא מכיר את כל החומר, או צעיר מידיי או צריך בדיקה של בלוטות הטעם שלו, אבל עדיין זה טעם אינדיבידואלי וזה לגטימי.

יש הבדל בין לאהוב לבין

לחשוב, שהם הכי טובים בעולם, שהם רביעיה מופלאה, שלא הייתה ולא תהייה כמותה. לטעמי הם טובים אבל לא הכי טובים כמו שעשו מהם.

melancholy man

New member
פעם אחרונה

אין דבר כזה הכי טוב במוסיקה, אומנות זה עניין של טעם, אני לא יודע מי עשה אותם כאלה, אבל פשוט אין דבר כזה. אגב, אין לי שום ספק שה הלהקה הכי חשובה בתולדות הרוק.

ואללה גם לי יש

המי ממש לא עושים לי את זה. אחרי, שהקשבתי ל"מי בתור" עשרות פעמים הגעתי למסקנה, שזה נחמד ולא יותר מזה. אף פעם לא הבנתי למה עושים כזה רעש, כשמדברים עליהם בכלל ועל האלבום בפרט. בעניין הדלתות דעתי כמוך וזה לא וואו חוץ משיר אחד באלבום הזה שממנו ממש התלהבתי(THE END).

LadyG

New member
יופי של רעיון

דווקא הדורז הראשון הוא פשוט אלבום נפלא לדעתי בכל קנה מידה אבל...לא מתווכחים על טעם. אני חייבת להודות שג'נסיס לא עושים לי כלום. הם פשוט משעממים אותי ברמה קשה. אין ספור נסיונות להנות מ- Selling England by the Pound נגמרו כולם במפח נפש (טוב, קצת נסחפתי) אבל ג'נסיס בגדול פשוט משעממים אותי.

giba70

New member
איך?! ../images/Emo12.gif

לא מבין איך את יכולה להישאר אדישה למשמע הסולו של האקט ב-Firth of Fifth, או הקטע Anyway כולו.

ThePiper

New member
למען האמת...

גם אני לא משתגעת על ג'נסיס... ואם כבר ג'נסיס אני מעדיפה את "הטלה נח בברודוויי" (אם זה התרגום).

למעלה