זה לא אני, זה אתה...

Miss CB

New member
זה לא אני, זה אתה...

יש הרבה מאוד מיני-ז'אנרים ברוק, יש הרבה מאוד להקות ואמני סולו בכל מיני-ז'אנר, ויש הרבה מאוד אלבומים לשמוע, אבל עוד לא נולד הבנאדם שבאמת אוהב ה-כ-ל. ויש המון אלבומי "קלאסיקה", "חובה", "אתה לא יכול לקרוא לעצמך חובב מוסיקה אמיתי אם אין לך את זה" בלה בלה בלה, אבל קורא ששומעים קלאסיקה, וזה פשוט לא זה. יש לכם אלבומים כאלו, שנחשבים כביכול כאהובים בפה אחד אבל לכם הם פשוט לא עשו את זה? לא עושי םחשק לשבת ולשמוע שוב ושוב ושוב? אני למשל מודה בזאת, שהדורז הראשון, לא הבנתי מה הביג דיל. כלומר באמת אחלה אלבום, יש שירים טובים אחד אחד, אבל לא ברמה של יא עכשיו בא לי לקנות כל דבר אחר שיצא תחת הכותר "דה דורז". נחמד, לא מעולה כמו ששמעתי שזה.. (עזבו אתכם מסלידה מז'אנרים שלמים, אני מדברת על דברים ספציפיים...)

FloyDviR

New member
לי יש...

כל מה שקשור לביטלס! פשוט לא מסוגל לשמוע אותם !!

finwe1

New member
בויס באנד

הביטלס זה ממש להקת בנים ... היי פייב כאלה רק של תקופה הרבה יותר טובה. הם ניצלו את כל אפקט המלחמה שנגמרה כדי להיות גדולים ... חרא של להקה. משעממים כ"כ .... אשריכם פינק פלויד ודרים טיאטר ... אההה... וכמובן ... מייק פאטון !

"להקת בנים"?! "גועל נפש לשמו"?!

(חבל שאין אינטונציה בתפוז, גם יכלתם לקרוא את הכותרת בצורה הראויה
). 1. "הביטלס" הם להקת בנים, פשוט בשל העובדה המסעירה ומרטיטת השחלות, שהם היו *אהמ* בנים... (זה לא ש"הרמתי להם זנב" כדי לבדוק, ובכל זאת.
) 2. לגבי ה'גועל נפש'- ובכן, כבר חז"לינו אמרו על "טעם וריח אין להתווכח" ובכל זאת, הייתי מציעה לך לבדוק מחדש את הנושא לפני שאתה מציג כאלו קביעות נחרצות. אפשר לא לאהוב, מותר לא להתחבר, אבל מפה ועד להגיד 'גועל נפש', המרחק גדול. *זו דעתי בכל אופן, שהיא כידוע- די משובשת*

cha ching

New member
לדעתי

לשניכם יש בעיות של הגדרת המושג "להקת בנים"... תתאמו ואז תתווכחו... ובקשר ל"גועל נפש", הוא צודק. גם אם אבדוק את כל האלבומים של הביטלס, קדימה ו-"הרָוחא", במהירויות פטיפון שונות, ובתדירות גבוהה (של כאותו שיר, 23 פעמים ביום), אני עדיין עומדת בהחלטתי שהביטלס היא להקה משעממת מדי, או שמא- מספיק.

yo t a m

New member
ופינק פלויד, אותה ציינת בסוף,

היא לא להקת בנים?
כלומר, חוץ מדיוויד גילמור, המייצג של המין הנשי, כמובן. "הם ניצלו את כל אפקט המלחמה שנגמרה כדי להיות גדולים"- יקירי, על איזו מלחמה מדובר? אם מדובר בויטנאם, הם מעולם לא דיברו עליה (והיא בטח שלא נגמרה בתקופתם
) "חרא של להקה. משעממים כ"כ", ובכן, זאת דעתך. דעתם של -עשרות מיליונים- (? לפחות) בעולם שונה.

melancholy man

New member
ברגוע

כן גם לד זפלין, דיפ פרפל הבאנד או האולמנים כולם להקות בנים... העניין הוא כזה, מניסיוני בד"כ חוסר חיבה של אנשים לביטלס נובעת מהכרות שיטחית עם מה שכן משדרים היום של הביטלס ומין תחושה שזה "מוסיקה קלילה של זקנים", מתי שמעתם ברדיו שיר "רציני" של הביטלס ולא i wann'a hold your hand או she love's you? לפני כמה זמן היה כותב כאן מוסיקאי רציני ואחד האנשים שהכי כיף לקרוא אותם כותבים על מוסיקה, בשרשור על הביטלס הוא אמר שהוא לא מבין מה העניין הגדול וכו' (דברים דומים למה שקראנו בשרשור הזה), עד שיום אחד הוא שמע את אבבי רואד ודעתו השתנתה לחלוטין לפני כמה חודשים קראתי הודעה שלו בפורום שבה הוא אומר שבזמן האחרון הוא מעדיף לשמוע ביטלס על כל דבר אחר. אם אוהבים מוסיקה זה בא בסוף, אין מה לעשות. ושוב, הכל עניין של טעם. np: Jefferson Airplane - Somebody to Love

אמרת את אשר על ליבי.

זו בדיוק היתה הסיבה, שבגינה גם אני לא התחברתי אל הביטלס, עד לפני מספר שנים. למען האמת, רק אזכור שמם היה ישר מעלה בי קונוטציה לחומרי "האולדיז" הפחות רציניים שלהם. (על אף שגם הם מלאי חן). יש איזושהי בעיה עם השיווק של הלהקה, מכיוון שההשמעות החוזרות והנישנות שלהם, מתמקדות או בשירי הפופ הדביקים, או בלהיטים הטחונים עד בלי די. (מישהו אמר "יסטרדיי"?) {אם כי זה מצחיק לומר דברי ביקורת על יחסי הציבור של הלהקה, שבסופו של דבר מכרה את הכי הרבה תקליטים בעולם...!
} בכלל, בעיני התהליך עם הביטלס, הוא הפוך מאשר אצל כל להקה אחרת. צריך קודם כל לשמוע את "השלב הבשל" שלהם, ודווקא ממנו- לצאת אל החומרים המוקדמים. מכיוון שרק כך מגלים את זרעי הפורענות (והגאונות), שטמונים כבר שם.

FloyDviR

New member
...

בוס, וואלה זה לא ששמעתי רק את המוכרים שמושמעים בגלגלצ ולא אהבתי, אלא וואלה, אמרתי לא הגיוני שחצי יקום שרק שומע את המילה חיפושיות ובגוף שלו עוברות צמרמורות אז בדקתי, ושמעתי לא רק דיסק אחד שלהם, ואפילו התחלתי מאבבי רואד! אבל אין מה לעשות, מוזיקה מאושרת מדי, משעממת מדי ומגעילה אותי! והמשפט שלך "אם אוהבים מוזיקה זה בא בסוף, אין מה לעשות" ממש לא קשור כי אני אוהב מוזיקה מאוד, ואני לא קוטל עד שאני בודק והביטלס למרות כל ההערכה של כל העולם כלפיהם, לי לא עשו כלום. ואני מאמין שגם לא יעשו.

jazzis

New member
Overrated

רעיון מצויין, כפי שאת אומרת לכל אחד יש לפחות אלבום, להקה או אפילו ז'אנר שלם שפשוט לא מדבר אליו, למרות ש"כולם אומרים" שזר גאוני ומופלא? אני כמובן לא מסכים איתך בקשר ל-Doors, זה בהחלט אלבום מצויין, חשוב ומהפכני בהרבה מובנים ואני מאוד אוהב אותו. מצד שני אני לא מצפה שאת תסכימי עם הבחירות שלי, אז הנה מספר להקות שהן Overrated בעייני ממש בגדול: Beatles Velvet Underground מצד שני יש הרבה יותר להקות שהן Underrated בענק! אבל זה כבר שרשור אחר. אדם

Miss CB

New member
עניין של טעם כמובן

ושכחתי להוסיף גם את ת'יק אז א בריק (*הולכת לעמוד בפינה*). שמעו קניתי לי את אקווהלונג, נהנתי לאללה, באמת ממש אהבתי, אמרתי יאללה נשמע עוד קצת ממה שיש לחבר'ה להציע; הביאו לי מארה"ב את ת'יק ושמעתי מספר פעמים, גם מתכוונת לשמוע עוד מעט שוב, ושמעו זה ממש נחמד ויש קטעים ממש טובים ובהחלט אחלה, אבל.. אבל.. אה. אקווהלונג עשה לי הרבה יותר חשק לשמוע אותו.

NowImHere

New member
beatless

ממש ממש ממש גרועים, לא הבנתי על מה המהומה אף פעם.... אין להם טקסטים גדולים ולא מוזיקה טובה, אז?..

למעלה