זה לא אני, זה אתה...

Boo9ie

New member
The Beatles

אתה ביטוי מובהק להתפתחות שכלית, מוזיקלית וחברתית שנעצרה.

Rubycon

New member
It might have been

on purpose, you know... np.magma.wurdah itah Who needs sex? This one's a 39:06 long orgasm. And to think I used to wonder why Ktzat Aheret want 100 shekel for it...

Boo9ie

New member
מטרות זה לא כיף.

ביטלס כן, זה מדעי. ובכלל, אני בספק אם השכן שלנו מלמעלה מקשיב למאגמה והוא לא, וגם אם כן (והוא לא), הוא עדיין נשאר בגדר חסה (ראית פעם חסה חכמה?). ולא ברור לי, אבל אם זה מה שעושה לך את זה. אני לא מובנת? (ואל תחפש הקשרים, כי אין.) np - Baker St. Muse מאוד מקווה שהם יגיעו, זה יהיה מצוין.

LostDecade

New member
?Beatles ?Overrated

אני חושב שכל מי שחי היום הוא אובר-רייטד. הביטלס הם ההוכחה שאלוהים בא בארבעה חלקים. וגם הולוט אנדרגראונד. וקרים. והדורז. ויס. וההוא. והרולינג סטונז. ואלביס. וקליף ריצ'ארד. ופול אנקה. ובאדי הולי. וג'ימס בראון. והסקס פיסטולז. ודייר סטרייטס. וגוד מייד טלויז'ן. וטוקינג הדס. וטלויז'ן. וטירז פור פירז. וטומפסון טווינז. ופרינס. והייתי יכול להמשיך עד שהנצח יסתיים. מי שלא שמע את כל האלבומים שמוגדרים "קלאסיקה" (ולא משנה באיזה רשימה, אם של הQ מגזין או של רולינג סטון... אופס, שכחתי את בוב דילן וסיימון וגרפונקל. טוב, זה ממשיך אל תוך הנצח...) בכל הרשימות ביחד, אז שלא יגדיר עצמו "מגין במוסיקה". מקסימום "חובב".

Miss CB

New member
הא 'צמע..

דעה זו דעה, מה שאתה אוהב לווא דווקא מעיד על מה שצריך להיות או משהו בסגנון. ואאלץ לבקש הסבר על המשפט האחרון: אתה כשלעצמך שמעת את כל האלבומים הקלאסיים? כולם? כל אלבום שנחשב בעיני מישהו שיש לו משרת כתב איפושהו בעולם לקלאסי? כל הכבוד. אז מה, זה שאנ ילא, שולל ממני את הזכות לבקר ולהחליט מה אני אוהבת יותר ומה פחות?

LostDecade

New member
ברור שזה שולל.

הרי אם שמעתי את כל האלבומים הנ"ל, הרי שאני יודע יותר ממך. לא קטע של התנשאות, קטע של עובדה פשוטה. מה שמאפשר לי טעם יותר מורכב ומסוגנן (ומנומק!) משלך. זה מאפשר לי לדעת מה לפני מה, מה אחרי מה, מה השפיע על מה וכו'.

Miss CB

New member
חוצפן.

על אותו משקל אני יכולה להגיד בבטחון מלא שיואב קוטנר, לצורך העניין, או כל מבקר ברולינג סטונז, או בהעורך של האול מיוזיק גייד (וכו' וכו', הרשימה ארוכה, תאמין לי) שמע הרבה יותר ממך, ולא רק את "אלבומי החובה" אלא הרבה מאוד מעבר לזה, יודע פי כמה יותר ממך. ושעד שלא תגיע לרמת הידע שבה את באמת יכול להגיד ששמעת כל אלבום שאי פעם יצא - אין לך זכות להביע את דעתך על מה יותר טוב ומה פחות. כל הכבוד לך שהשקעת את הזמן ואת הכסף בלשמוע אלבומים לפי רשימות שונות (חבל שאתה הולך לפי דעת אחרים ולא מנסה לפתח טעם משלך, אבל ניחא), אבל זה שאתה שמעת 10 או 100 או מליון אלבומים יותר ממני, לא נותן לך אף זכות להשתיק אותי או להגיד שהדעה שלי לא כשרה.

Miss CB

New member
אה, ודרך אגב

בעניין זה ש"אתה יודע יותר, מה הושפע ממה, מה בא לפני מה", זה כבר באמת התעסקות בשטויות, אתה חושב שאני מכירה רק את הלהקות שאני אוהבת ולא יודעת שום דבר מעבר? בזכות הפורום הזה, בזכות אתרים שונים, בזכות מאמרים שונים, לא תאמין אבל כן כן, גם אני ה"לא מבינה כמוך" יודעת קצת על תקופות, סגנונות, והשפעות. הידע שלי כרגע יחסית קטן, אבל הוא הולך וגדל עם כל פיסת מידע שאני לומדת על מוסיקה. לא צריך להכיר בעל פה אמן מסוים בשביל לדעת מה הסגנון שלו או ממי הוא הושפע.

Boo9ie

New member
זאת רק אני או שיש לך היגיון לוגי

מעוות ביותר? לא, זאת לא רק אני. יש דבר שנקרא הבנת-הנקרא (ופרוג), ושניהם מומלצים לשימוש. האב א גוד דיי, להקשיב לקונפלר.

סליחה שאני מתערב אבל

לדעתי זה תפיסה מעוותת להגיד, "אני אשמע את זה בגלל שזה השפיע ובגלל שזה השפיע אז זה טוב". אם אתה אוהב את המוזיקה אז זה טוב בשבילך, אם אתה לא אוהב אז לא. מצידי תאהב בריטני העיקר, שאתה מרוצה.(וזה בתנאי שהקשבת גם לאחרים והחלטת שהם לא טובים כמו בריטני) ואגב בעניין של טעם אין אחד שיודע יותר או פחות. כל הכבוד לך, שאתה יודע הכל על מוסיקה ושמעת הכל. אבל זה לא אומר, שהטעם שלך יותר איכותי ממנה. רוג'ר ווטרס אמר פעם, שמה שחשוב במוזיקה זה מה, שהיא גורמת לך להרגיש ולא יותר מזה.

Rubycon

New member
If someone would ask me

"According to the prevailing theories, the big bang had created the potential space in which it has the ability to exist and that's why the universe isn't inifinite. What do you think is going on beyond the limits of the universe?" ."I'd answer something like "your mind But then again, it's only me. np.faust.s/t

Rubycon

New member
Irrelevant

I posed a hypothetical situation. And pasteran, sod off. Your mind I'd rather describe as a black hole. A REALLY SMALL one, but black hole indeed. np.wagner.lohengrin

pasteran

New member
but you know

the smaller the black hole the stronger is his energy. The Force is with me Thou shalt hath bumboozed!

Rubycon

New member
Is that so?

If a black hole's size is proportionally inverted to its "energy", you should be a genius, right? How would you explain, then: 1. That energy is measured by means of magnitude, not power? 2. A black hole is an it, not a he? 3. Shalt hath bumboozed? Rough translation: Will have bumboozed. I think you've meant "have been bamboozled". I know I know, I'm very petty, but I'm just being your mirror, in case "thee arrogant ass shalt want to fart once more". So roll yourself a spliff and watch an episode or two of "The Black Adder" instead of spreading your modest wings, would you?

למעלה