זה לא אני, זה אתה...

LadyG

New member
לא בדיוק אדישה ../images/Emo13.gif

אבל באופן כללי משועממת. חסרה לי הצמרמורת שעוברת בגוף, כששומעים משהו באמת מרגש.

giba70

New member
מעניין שהצמרמורת הזאת זה בדיוק

מה שעובר בי בקטעים האלה, ובעוד קטעים שלהם ושל אחרים. הרי בשביל זה יש מוזיקה. אני מרגיש כאילו את "מפסידה" משהו, את בטח יודעת איך זה לנסות לשכנע מישהו ש"הקטע הזה מעולה" וכולי... אבל כל אחד והריגושים שלו...

Boo9ie

New member
אכן, זאת לא אני, זה הוא.

אבל 'אבי רואד' באמת צריך להיות בכל בית, למרות שאני אישית מתחברת יותר לריבולבר. ולינץ' זה משהו שכן יעשה, כי זה לא כיף לשחוט פרות קדושות. בכל אופן, הגישה הבריאה, אני יודעת שהוא עשה כ"כ הרבה דברים, סגנונות וגישות של התייחסות, ואחד היוצרים המוזיקלים הגדולים של המאה העשרים, אבל אני לא מסוגלת להקשיב לבוב דילן, וניסיתי. אולי זה כי התקבעתי ולא יכולה אחרת, כמעט ומתחשק לי להאשים את קולו (שמעולם לא היה לתפארת הזמרה), אבל אני ממילא לא אוהבת קול פעמונים, אז בקיצור נמרץ, שבוב דילן ילך להזדיין. אנחנו צריכים להנות ממוזיקה, וכל האומר אחרת יסקל. Cause I`m a poet Don`t ya know it And the wind, you can blow it

Miss CB

New member
הערכה בצד, הנאה בצד

לכן אני אומרת, למשל, לא הלהיב אותי הדורז הראשון, אבל אני מודעת יפה מאוד למשמעות שלו ולחשיבות שלו, אני חס וחלילה לא מזלזלת, רק משאירה את ההנאה ממנו לאחרים
בוב דילן? אני עוד לא סגורה בקטע הזה אבל נוטה לכיוון של מה שאמרת, שמעתי איזה אוסף ועוד כמה שירים, וזה באמת כתיבה יוצאת דוןפ, וכמה אחלה בחלה של הלחנות, אבל בסך הכללי, בתור משהו שצירך להיות מוסיקה של ממש ולא רק שירי משורר דגול (באמת דגול), זה קצת משעמם, וזה קצת מונוטוני, ואני קצת לא סובלת את איך שהוא שר, אז הוציא לי קצת את החשק. אבל נחיה ונראה.

Boo9ie

New member
אנחנו נהנים ממנו, ללא ספק.

בכל אופן, אז שמעת רק את הS/T שלהם? טלי, תני לך ולהם עוד סיכוי, הם שווים את זה. אישית, מוריסון הוטל, ל.א וומן וימים מוזרים הם הפייבוריטים שלי, אבל עוד אלבום של הדלתות את חייבת, וטפש כלבנה גם, לא מוותרת לך בעניין.

ThE RhythM

New member
אני מתפלא על שתיכן ../images/Emo13.gif

צריך להקשיב לשירים שלו ביותר אדיקות...למרות שהלחנים הכי פשוטים שיש והקול שלו באמת לא לתפארת מדינת ישראל, יש בשירים שלו עוצמה שגם להקות עם גיטרה-באס-תופים-קלידים לא מצליחות ליצר...והוא בסה"כ יהודי צרוד עם גיטרה אקוסטית. בקיצור, תנו לו עוד כמה צ'אנסים וזה יגיע בסוף, כך אני מאמין. (וטלי- בנוגע לת'יק אז א בריק אני כולי אכזבה
)

Boo9ie

New member
שום השתוממות, אתה יודע.

ואם זה מה שעושה לך את זה. -----> (באחת מהתקופות הקפריזיות שלו, היו לו הרבה.)

ThePiper

New member
אני יודעת מה האוברייטד שלך רית'ם!

אין א גדה דה וידה! ובקשר לשלי, לא החלטתי עדיין...

Boo9ie

New member
נשמע טוב.

sign me up אני גם לא אוהבת את דיפרפל, כולמר אוהבת רק את הS/T (מאוד). מה שכן, אני רוצה לציין שזאת להקה שאני מחבבת, פשוט לא נהנית להקשיב לה יותר. (וסליחה, אם ההודעה יצאה מבולגנת מדי.)

LadyG

New member
בוגי יקירה

בהתחשב בגילך הצעיר אני חושבת שעוד תשני דעתך בנושא דילןוכשזה יקרה, תזכרי אותי.

Paranoid Y

New member
אמממממ.. אצלי זה מסובך עדיין...

בגלל שהתחלתי להאסוף אלבומים לא מזמן, ובגלל שאין הרבה.... אז.. בגלל זה כל אלבום שאני מביא, אבבתי או לא, אז אני מכריח את עצמי לחשוב שהוא מצויין!! ושהוא אחד האלבומים הטובים בעולם, רק בגלל שאני קניתי אותו!! זה יעבור לי מתישהו

Paranoid Y

New member
נכון!! לא סיפרתי!!!

טוב, אז אני אספר... אבל... זה לא מתאים לשרשור הזה!! הוא נוגד לעקרונות שלו!! אספר בשרשור החדש על המדף או אלבום השבוע

ThE RhythM

New member
יש לי גם, מסתבר

טומי של המי, שמלבד כמה שירים ממש לא התלהבתי ממנו...והוא דווקא הראשון של המי ששמעתי...ולקח לי זמן להתגבר על הטראומה ולשמוע עוד שלהם, בימינו סל אאוט הוא בין האלבומים החביבים עליי... יש גם את אין-א-גאדה-דה-וידה (הקטע, לא כל האלבום) שעולה לי על העצבים... אוקיי, ריף חביב, אח"כ מגיע זמר עם קול מעצבן במיוחד (שלדעתי נשמע כמו חיקוי עקום של אלביס) ואח"כ התחרעויות חסרות פשר על הקלידים (ואתם מדברים פה עם מישהו שאוהב את תמונות בתערוכה, אז בדר"כ התחרעויות קלידים לא מרתיעות אותי
) אבל זה פשוט מעצבן אותי, ולא יצא לי הרבה פעמים להגיע לסוף השיר

Rubycon

New member
Jethro Tull

I actually like this band sometimes and some parts really rock but on the long run this band is really crappy. And generally, cheesy and sensational music (the best example which comes to my mind is Steve Vai's For the Love of God... ugh!
) repulses me. np.liszt.piano concerto ii

yoavsc

New member
פרנק זאפה

לא מבין מה הקטע איתו. אני לא ארחיב, כי רומי תרביץ לי.

Boo9ie

New member
.

לקחת את הגלולה האדומה זה מצוין, אבל להתמכר לה זה פי-אלף יותר טוב.

למעלה