אז זהו, שהאמריקאים לא כבשו כמו שהיו אמורים
ההרכב הזה היה אמור לרמוס
כל שחקן ונבחרת שניצבים מולה. ממשחקי ההכנה ידעתי שזה לא יקרה, וצדקתי. מהבחינה הזו, האמריקאים נכשלו. האמריקאים רצו לשחוט כל נבחרת יריבה כדי שהאירופאים הנכים והמטומטמים שלא יודעים לקפוץ לא ירימו את ראשם בגאווה בשנים הקרובות, אבל גם זה לא קרה. לפני ואחרי ה37, אמרתי שהספרדים לא יפחדו מהאמריקאים ויכולים לקחת אותם - והם אכן לא היו רחוקים מהזהב (ועוד ללא הרכז הפותח ושחקן מפתח). עצם העובדה שהאמריקאים לא רצחו את הספרדים מהווה כשלון, שהרי מעבר לזהב המטרה לא הושגה. ב2010 הספרדים שוב יהיו שם וינסו להגן על תואר אליפות העולם, והם לא הולכים לפחד מהאמריקאים כמו שחשבת. התסכול שלי לא נובע מההפסד של ספרד (אני דווקא מאוד מרוצה מרמת המשחק שנתנו בהתחשב בחסרונו של קלדרון). התסכול שלי, מנחם, נובע ממך: * מההכרזות שלך על ההפרש הדו-ספרתי בגמר ועל התגובות בשרשור המשחק, בהן ענית לכותבים ש
כן צפו במשחק כאילו הם לא יודעים מה ראו הרגע ונפנפת באיזה הפרש אידיוטי ולא משקף. * מכך שאתה לא מוכן להכיר בכך שגם אם לא נהנינו מהאמריקאים בטורניר האולימפי, אנחנו לא "שונאי אמריקאים". אני מאוד מאוד אוהב את פול, בוש, וייד, פרינס, לברון... אם לא אהבתי לראות את הנבחרת האמריקאית, זה אומר שאני שונא את השחקנים? ואם כן, אז מה אני עושה בפורום NBA? * מההפרזה בתוצאות משחקים שלא היו (האמריקאים ניצחו ארגנטינה ביותר מ30 הפרש? פעמיים? הקיץ? עם ג'ינובילי?) * ובעיקר מהזלזול בכל שחקן שאינו אמריקאי, גם אם עוד לא ראית אותו (ולמה להסתכל עליהם בכלל? הרי הם
חיוורי פנים שלא יודעים לקפוץ,
לעולם לא יבחרו ראשונים בדראפט ובכל מקרה
יכולים להיות רק רול-פליירס). איך אתה יכול לשפוט אירופאים שמעולם לא ראית? מותר להניח משהו מסוים ואחר כך להודות בטעות. אני, לדוגמה, חשבתי שמארק גאסול יהיה רע מאוד בטורניר הזה על סמך משחק מול ישראל שראיתי לפני שנה, אבל בפועל הוא נתן טורניר טוב שציפיתי והתקדם מאוד בשנה האחרונה. גם חשבתי שהזימון של וייד לטורניר היה טעות של קולאנג'לו בגלל ריבוי הפציעות, אבל פלאש היה המצטיין בנבחרת האמריקאית. להבדיל, אתה ממשיך להטיף לכותבים בפורום ולא מראה רצון לפתח דיון פורה. למה האריזונה ריפאבליק (עיתון אמריקאי נאור, בניגוד לעיתוני הארץ החובבניים) יכולים לפרגן לג'רי קולאנג'לו על תפקידו בנבחרת ובאותה הפסקה לכתוב שהגמר יכול לפתוח יריבות גדולה בין ארה"ב לספרד בטורנירי הכדורסל הבינלאומיים, אבל ברגע שאני כותב משהו דומה אלה שטויות? בגלל שגילי עדיין לא רבע משלך? אם זה המצב, עדיף שפשוט אתעלם מההודעות שלך. אני לא מוצא אותן מועילות כבר יותר מדי זמן.