זה היה צפוי.

יעלי9

New member
מי זה "לנו" שאין לו יותר מה לתת

אם המהגרים מגיעים באופן חוקי אז הם ה"אנחנו" של מחר. האם לפקינסטנים והודים והבנגלדשים שהגיעו לבריטניה בשנות החמישים והיום הם אזרחים יש לדעתך פחות זכות להתלונן ולהיות מודאגים מרוזן שמחזיק באדמות כבר מאות בשנים כי הסבא של הסבא של הסבא שלו נלחם פעם בצד הנכון כשרבו מי יהיה המלך הבא?

(את בוודאי מכירה את המערכון של לול על חוף הים עם העולים החדשים, מעניין אם יש מקבילה אירופאית?)

בדיוק סיימתי לראות. גדול

TatyBar

New member
בואי נדון

בארץ, מאפשרים לכל מי שהוא יהודי, להגיע ולקבל זכויות.
ואני נגד כל העליות ההמוניות והלא מבוקרות.
והעובדות והמציאות בישראל מדברים בעד עצמם.
ואני נגד כל הזיופים והרמאויות של מי שניסה לעלות לארץ, בזהות לא אמיתית:

TatyBar

New member
תשאלי את הישראלים

שמחפשים בבויידעם את תעודות הנישואין של הסבתא שלהן מרומניה, למה הם רוצים עם התעודות האלו, לעבור לאנגליה.
ולא לרומניה.

אני חושבת שאת הגעת למדינה הלא נכונה

שר המשפטים לשעבר - נוצרי עד עמקי נשמתו,
אמר כי אם הפרלמנט ההולנדי יחליט שהמדינה תהיה מדינה איסלאמית - הוא יבצע את החלטת הפרלמנט

אסור לאף אחד להגר חוץ מלנשים שמצליחות

לפתות את הגברים האירופים.
ואם מישהו הוא גבר , או אישה מכוערת?

לא יכלתי לנסח טוב יותר! זה תופס גם לגבי גברים שהצליחו לפתות אישה אירופאית וגייז?

TatyBar

New member
אסור לעלות לארץ.

רק ליהודים.
ואם מישהו הוא לא יהודי????

אסור לאכול במסעדה שלי.
רק למי שמשלם.
ומה אם למעשהו אין כסף??

אסור לי לקבל קצבת ילדים.
רק אם יש לי ילדים
ומה עם מי שלא רוצה ילדים???

בואי נראה

הדוגמה הראשונה שנתת היא מסובכת בגלל שהיא מערבת הגדרות של יהדות בתור דת עם לאום, הפרדת דת מהמדינה ושאר ירקות אז אני אבחר לא להכנס לזה, גם בגלל שזה לא הנושא וגם בגלל שלי אישית יש דיעה ושוב - זה לא הנושא.
לגבי שתי הדוגמאות שנתת? זה הרי ברור שלא תכנסי לאכול במסעדה אם אין לך איך לשלם כי אחרת זו גניבה או לקבל כספים שלא מגיעים לך כי אחרת זו מרמה. אבל תסבירי לי, עם כל הכבוד, איך זה קשור למישהו עם דרכון רומני/בולגרי שבוחר להתיישב באנגליה/צרפת/הולנד? מה לא חוקי במה שהוא עושה?

TatyBar

New member
לא הבנת בכלל את הפואנטה

ובכלל לא דיברתי על חוקיות
ובכלל נמאס לי להסביר את אותו הדבר שוב ושוב.
ושוב.

את זו שבוחרת להציג

כאילו כל הבולגרים והרומנים הוציאו את הדרכונים שלהם במרמה ומתכננים איך להשתלט על הארצות ה"נאורות" על ידי נהירה המונית (?). זו הייתה תוכנית העל שלהם כל הזמן הזה, איך לא השכלנו להבין זאת.

shebrew

New member
לפני שההולנדי שלך גרר אותך להולנד הצבעת לברמן

נכון?

הפוסט שלך זה אחד הדברים הכי צבועים שקראתי מזה זמן רב.

ובנימה אישית - בסיטי של לונדון רוב העובדים ואני בהם, הם ממשלמי המיסים הגבוהים באנגליה ובאירופה כולה ורוב רובם לא נולדו בבריטניה...... עצוב לי לקרוא את מה שכתבת כי זה מסמל עבורי ניתוק מהמציעות שבה את חייה.

כמו שהעליה הרוסית הביאה איתה את לברמן ושכמותו היא גם הביאה הרבה אנשים טובים כך גם ההגירה ב/לאירופה הביאה אותך וגם לא מעט אנשים טובים נורמטיבים ומועילים.

למעלה